Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun ins canim

Hayirli olsun. O gun onermedi bize ertesi gunu baslamstk. Hap cok yan etki yapiyor vajinadan kullanirsn hic sknti olmuyo:)

Kizlar doktor bana iki gun asilama yapicaz dedi sansi arttirmak icin boyle bisey duyan var mi

Kizlar doktor bana iki gun asilama yapicaz dedi sansi arttirmak icin boyle bisey duyan var mi
Duymstm ama detayli degil. Ama cok mantkli canim. Nekadr igne yapsalarda o an catlamayabiliyo her kadnn bunyesi zatn farkli. Sora bikacgun iliski olsun ihtimal artar diyorlarda o ihtimal normal ilakide olsa asilama yapilmaz zaten:) spermler yikandktan sonra yuksk ihtimalli olanlar enjekte edildiginden mantkli gldi bana sansin yukselir

Hayirli olsun. O gun onermedi bize ertesi gunu baslamstk. Hap cok yan etki yapiyor vajinadan kullanirsn hic sknti olmuyo:)
Bugün denedik ama daha sabah boşaldığı için çok az geldi. Neyse inşallah aşılamam tutar da gerek kalmaz bunlara. Birde doktor bişey belirtmemiş ona sormadan vajinadan alsam sıkıntı olurmu sizce?

Kızlar bşey sorcam, benim dün aşılama yapıldı açık sarı şeffaf bi akıntım var spermler olamaz dimi

Bugün denedik ama daha sabah boşaldığı için çok az geldi. Neyse inşallah aşılamam tutar da gerek kalmaz bunlara. Birde doktor bişey belirtmemiş ona sormadan vajinadan alsam sıkıntı olurmu sizce?
Inss tutar tabi asilamadaki onemli zaten. Genelde vajinadan kullaniliyor aslinda sknti olmaz canim. Bana 2 secenek sunmslardi. Sen yinede bilgi verirsin

Kızlar bşey sorcam, benim dün aşılama yapıldı açık sarı şeffaf bi akıntım var spermler olamaz dimi
Yok sperm olmaz onu baya ileri gonderiyolar ekrandan bakip yumrtaya yakn ksma. Rahim icini yikadiklari bir sivi oluyo geri gelen o aslinda:) kahve ve acik pembe de lekelenme olmstu bnde genelde oluyoms panik olma normal

Yok sperm olmaz onu baya ileri gonderiyolar ekrandan bakip yumrtaya yakn ksma. Rahim icini yikadiklari bir sivi oluyo geri gelen o aslinda:) kahve ve acik pembe de lekelenme olmstu bnde genelde oluyoms panik olma normal
bendede ilk gun kahve rengi lekelenme olmustu ama sonra hıc olmadı bugun 13 gun kan verdim beklıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…