- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Tutmasini istiyorum yeni bi yol benim icin ins bakalim. Igneler karnimi agritti bugun ama kendisini gosterdi:)Ne hissediyorsunnnn
Masallah saglikla sursun inss21.gun bugun . 23 u kese ve kalbe cagirdi
Hayirli olsun ins canimMerhaba arkadaşlar,
Ben de siteyi sürekli takip ediyordum yeni üye oldum. 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. Bende bu ay aşılama yaptıracağım. Adet olmayı bekliyorum tedavi başlangıcı İstanbul da özel bir hastane ile görüştüm. Baklaım eşimde bugün zar zor ina edip yolladım semen analizi için bakalım bu süreç içinde yaşadıklarımı ben de sizinle paylaşacağım
Hayirli olsun. O gun onermedi bize ertesi gunu baslamstk. Hap cok yan etki yapiyor vajinadan kullanirsn hic sknti olmuyo:)Kızlarr banada bugün aşılama oldu. Eşimin sperm değerleri biraz düşük ama ben ümitliyim inşallah hepimiz seviniriz. Bu arada bana hap verdi progestan, yarın başlıcam içmeye. İlişki de önerdi hatta bugün yapın iyi olur dedi.
Cabuk cikar aslinda hcg de isaretlemediler mi acaba tuh kan da vverdn canimanlamadım yaaa acaba daha cıkmadımı ama tam rapor dıyo uffff beklemekten bu stresten nefret ettım artık yaaaa
Duymstm ama detayli degil. Ama cok mantkli canim. Nekadr igne yapsalarda o an catlamayabiliyo her kadnn bunyesi zatn farkli. Sora bikacgun iliski olsun ihtimal artar diyorlarda o ihtimal normal ilakide olsa asilama yapilmaz zaten:) spermler yikandktan sonra yuksk ihtimalli olanlar enjekte edildiginden mantkli gldi bana sansin yukselirKizlar doktor bana iki gun asilama yapicaz dedi sansi arttirmak icin boyle bisey duyan var mi
Yok ya ozellikle hamilelik ici verdim kani canim yarin oglene kadar cikar dedilerCabuk cikar aslinda hcg de isaretlemediler mi acaba tuh kan da vverdn canim
Ozaman guncellenmemistir blki canim yarin bakarsin yine olmadi ararsinYok ya ozellikle hamilelik ici verdim kani canim yarin oglene kadar cikar dediler
Bugün denedik ama daha sabah boşaldığı için çok az geldi. Neyse inşallah aşılamam tutar da gerek kalmaz bunlara. Birde doktor bişey belirtmemiş ona sormadan vajinadan alsam sıkıntı olurmu sizce?Hayirli olsun. O gun onermedi bize ertesi gunu baslamstk. Hap cok yan etki yapiyor vajinadan kullanirsn hic sknti olmuyo:)
Hangi hastane hangi doktor canımKizlar doktor bana iki gun asilama yapicaz dedi sansi arttirmak icin boyle bisey duyan var mi
Kullanma talimatinda eliniz girişe deyinceye kadar itin diyo yani kalın yere gelene kadar ilerlettin canimŞırıngayı ne kadar sokmam lazım acaba. Benim bugün adetimin 16. Günü . 15 gün sonra kan da beta Hcg baktırmamı söyledi .
Oyle yapicam zaten de bu strese can dayanmıyorOzaman guncellenmemistir blki canim yarin bakarsin yine olmadi ararsin
Inss tutar tabi asilamadaki onemli zaten. Genelde vajinadan kullaniliyor aslinda sknti olmaz canim. Bana 2 secenek sunmslardi. Sen yinede bilgi verirsinBugün denedik ama daha sabah boşaldığı için çok az geldi. Neyse inşallah aşılamam tutar da gerek kalmaz bunlara. Birde doktor bişey belirtmemiş ona sormadan vajinadan alsam sıkıntı olurmu sizce?
Yok sperm olmaz onu baya ileri gonderiyolar ekrandan bakip yumrtaya yakn ksma. Rahim icini yikadiklari bir sivi oluyo geri gelen o aslinda:) kahve ve acik pembe de lekelenme olmstu bnde genelde oluyoms panik olma normalKızlar bşey sorcam, benim dün aşılama yapıldı açık sarı şeffaf bi akıntım var spermler olamaz dimi
bendede ilk gun kahve rengi lekelenme olmustu ama sonra hıc olmadı bugun 13 gun kan verdim beklıyorum bakalımYok sperm olmaz onu baya ileri gonderiyolar ekrandan bakip yumrtaya yakn ksma. Rahim icini yikadiklari bir sivi oluyo geri gelen o aslinda:) kahve ve acik pembe de lekelenme olmstu bnde genelde oluyoms panik olma normal
Hadi hayırlı haberlerle inşaallah dualarimiz seninlebendede ilk gun kahve rengi lekelenme olmustu ama sonra hıc olmadı bugun 13 gun kan verdim beklıyorum bakalım
İnşallah güzel sonuclar alırsınbendede ilk gun kahve rengi lekelenme olmustu ama sonra hıc olmadı bugun 13 gun kan verdim beklıyorum bakalım
Dun dayanamadim kan verdim 998 olmus betahcg .Masallah saglikla sursun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?