Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba hanımlar . Benim de pazartesi asilamam olacak bugün kontrole gittim 2 yumurtam olmuş. Ben alttan muayene de bile çok zorlaniyorum kendimi kastigim için mi bilmiyorum ama canım çok yanıyor hgs yı aneztezi li çektirmiş tim. Doktor sana aşılamayida aneztezili yapalım dedi. Çünkü kendimi o kadar kasarsam işlem yapilamiyabilir mis bide çok kendimi sıkarsam olumsuz etkisi olur diye düşündüm aneztezili olsun dedim aranıza da aneztezili asilama yaptıran var mı kimi de aneztezi olumsuz etkiliyor asilamayı diyor bilen tecrübesi olan yardımcı olur sa çok sevinirim teşekkür ediyorum simdiden

Ben bişeyi merak ediyorum aşılama yapılacağı ay dr a hergün gitmek gerekiyomu esim calisirken izin almak sıkıntı olucak yalniz gidebilicegim bi yerde degil hastane

Ben bişeyi merak ediyorum aşılama yapılacağı ay dr a hergün gitmek gerekiyomu esim calisirken izin almak sıkıntı olucak yalniz gidebilicegim bi yerde degil hastane
canım asılama ıcın en az 4 kere gıdıyorsun esın sadece asılama yapıldıgı gun gelse yeter ama o yınede senın yumurta buyumesıne baglı ben 3 kere asılamadan once gıttım bıde asılamaya gıttım o kadar canım

Evet canim hemde esimde hareket problemi var sandimiz artar gibi geliyor bugun 9.gunum doktordan geldim 15,13,12 ve 12,5 dort tane yumurtam var doktor bize iki tane yeter dedi hepsi buyurse iptal eder mi acaba tedaviyi

Çok teşekkür ederim cevap için yaşadığım yerde ailemden kimse yok zaten aşılama dediğinden beri dr istemsiz ağlıyorum bide kontrollere kayınpederimle gitmem söz konusu olunca iyice çöktüm

Canim igneliyse eger daha cok takip ediyorlar ben reglin ucuncu gunu gittim uc gun sonra tekrar gittim iki gun sonra bugun gittim iki gun sonra tekrar cagirdi asilamayida buyuk ihtimal sali carsamba yapariz dedi yani 5 ya da 6 kere gitmis olucam

Canim burda asilama hsgen kolay diyolar haftaya bende asilama olucam ama bence anesteziye degicek kadar bi islem degildir cok az suruyomus ben hsg cekindim sadece anlik bi aci oldu ve canim cok tatlidir yumurta buyutmek icin kullandigimiz igneler bile canimi cok acitiyor

Canim igneliyse eger daha cok takip ediyorlar ben reglin ucuncu gunu gittim uc gun sonra tekrar gittim iki gun sonra bugun gittim iki gun sonra tekrar cagirdi asilamayida buyuk ihtimal sali carsamba yapariz dedi yani 5 ya da 6 kere gitmis olucam
İğneye başlıcaz dedi hastalanınca ara dedi ama sormadım artık ne iğnesi falan diye çünkü o kadar çok detay varki sor sor kadında bıkıcak diye dr un söylediklerini burda araştırıyorum. Igne dedigine gore ben de 5 6 kez gidicem

Sonucun ne cikti
basıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorum

Şaka yapıyorsun bu ne böyle seninle kafa mi buluyorlar neyse inşaallah sonuçu iyi ciksinda yapcak bişey yok

Şaka yapıyorsun bu ne böyle seninle kafa mi buluyorlar neyse inşaallah sonuçu iyi ciksinda yapcak bişey yok
sorma ya yıkıldım resmen ben daha merkezı aramasam saf gıbı bugunde beklıycektım allahtan merkezı aradım hemen baska hastaneye gıttı bakalım bu kadar cabama rabbım yuzumu gulduru ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…