- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 35
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
inşallah canım 2 den sonra cıkıcakmıs bakalımİnşallah güzel sonuclar alırsın
canım asılama ıcın en az 4 kere gıdıyorsun esın sadece asılama yapıldıgı gun gelse yeter ama o yınede senın yumurta buyumesıne baglı ben 3 kere asılamadan once gıttım bıde asılamaya gıttım o kadar canımBen bişeyi merak ediyorum aşılama yapılacağı ay dr a hergün gitmek gerekiyomu esim calisirken izin almak sıkıntı olucak yalniz gidebilicegim bi yerde degil hastane
Evet canim hemde esimde hareket problemi var sandimiz artar gibi geliyor bugun 9.gunum doktordan geldim 15,13,12 ve 12,5 dort tane yumurtam var doktor bize iki tane yeter dedi hepsi buyurse iptal eder mi acaba tedaviyiDuymstm ama detayli degil. Ama cok mantkli canim. Nekadr igne yapsalarda o an catlamayabiliyo her kadnn bunyesi zatn farkli. Sora bikacgun iliski olsun ihtimal artar diyorlarda o ihtimal normal ilakide olsa asilama yapilmaz zaten:) spermler yikandktan sonra yuksk ihtimalli olanlar enjekte edildiginden mantkli gldi bana sansin yukselir
Ankarada canim yenimahalledeHangi hastane hangi doktor canım
Çok teşekkür ederim cevap için yaşadığım yerde ailemden kimse yok zaten aşılama dediğinden beri dr istemsiz ağlıyorum bide kontrollere kayınpederimle gitmem söz konusu olunca iyice çöktümcanım asılama ıcın en az 4 kere gıdıyorsun esın sadece asılama yapıldıgı gun gelse yeter ama o yınede senın yumurta buyumesıne baglı ben 3 kere asılamadan once gıttım bıde asılamaya gıttım o kadar canım
Canim igneliyse eger daha cok takip ediyorlar ben reglin ucuncu gunu gittim uc gun sonra tekrar gittim iki gun sonra bugun gittim iki gun sonra tekrar cagirdi asilamayida buyuk ihtimal sali carsamba yapariz dedi yani 5 ya da 6 kere gitmis olucamBen bişeyi merak ediyorum aşılama yapılacağı ay dr a hergün gitmek gerekiyomu esim calisirken izin almak sıkıntı olucak yalniz gidebilicegim bi yerde degil hastane
Canim burda asilama hsgen kolay diyolar haftaya bende asilama olucam ama bence anesteziye degicek kadar bi islem degildir cok az suruyomus ben hsg cekindim sadece anlik bi aci oldu ve canim cok tatlidir yumurta buyutmek icin kullandigimiz igneler bile canimi cok acitiyorHerkese merhaba hanımlar . Benim de pazartesi asilamam olacak bugün kontrole gittim 2 yumurtam olmuş. Ben alttan muayene de bile çok zorlaniyorum kendimi kastigim için mi bilmiyorum ama canım çok yanıyor hgs yı aneztezi li çektirmiş tim. Doktor sana aşılamayida aneztezili yapalım dedi. Çünkü kendimi o kadar kasarsam işlem yapilamiyabilir mis bide çok kendimi sıkarsam olumsuz etkisi olur diye düşündüm aneztezili olsun dedim aranıza da aneztezili asilama yaptıran var mı kimi de aneztezi olumsuz etkiliyor asilamayı diyor bilen tecrübesi olan yardımcı olur sa çok sevinirim teşekkür ediyorum simdiden
Canim asilamadan sonra doktor dinlenmeni ya da bi ilac vs verdi miKızlar bşey sorcam, benim dün aşılama yapıldı açık sarı şeffaf bi akıntım var spermler olamaz dimi
İğneye başlıcaz dedi hastalanınca ara dedi ama sormadım artık ne iğnesi falan diye çünkü o kadar çok detay varki sor sor kadında bıkıcak diye dr un söylediklerini burda araştırıyorum. Igne dedigine gore ben de 5 6 kez gidicemCanim igneliyse eger daha cok takip ediyorlar ben reglin ucuncu gunu gittim uc gun sonra tekrar gittim iki gun sonra bugun gittim iki gun sonra tekrar cagirdi asilamayida buyuk ihtimal sali carsamba yapariz dedi yani 5 ya da 6 kere gitmis olucam
Sonucun ne ciktiinşallah canım 2 den sonra cıkıcakmıs bakalım
Tatlım sen Esra hanıma mı başladın Yok valla duymadımKizlar doktor bana iki gun asilama yapicaz dedi sansi arttirmak icin boyle bisey duyan var mi
basıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorumSonucun ne cikti
Şaka yapıyorsun bu ne böyle seninle kafa mi buluyorlar neyse inşaallah sonuçu iyi ciksinda yapcak bişey yokbasıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorum
sorma ya yıkıldım resmen ben daha merkezı aramasam saf gıbı bugunde beklıycektım allahtan merkezı aradım hemen baska hastaneye gıttı bakalımŞaka yapıyorsun bu ne böyle seninle kafa mi buluyorlar neyse inşaallah sonuçu iyi ciksinda yapcak bişey yok
Pardon Can'ım yanlış sormuşumTatlım sen Esra hanıma mı başladın Yok valla duymadım
Inşaallah kuzum yaa sonuçu bizede söylesorma ya yıkıldım resmen ben daha merkezı aramasam saf gıbı bugunde beklıycektım allahtan merkezı aradım hemen baska hastaneye gıttı bakalımbu kadar cabama rabbım yuzumu gulduru ınsallah
soylerım canım merak etmeyınInşaallah kuzum yaa sonuçu bizede söyle
Yok artık ya bu kadar sorumsuzluk olmaz. Biz ne için çaba veriyoruz onların umrunda değil üzüldüm canım vardır bunda da bi hayır. Bende yarın vercem bakalım çıkacak mısoylerım canım merak etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?