- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Hadi ınsllah tutar yarın mı test yapican canm senCanım bana doktor aşılama günü önerdi, diğer günler için bir şey demedi ama bir haftya kadr devam ettim en son 5. Gün sanırım. İlk aşılamamda önemsemeyip rutin devam etmiştik tutmamıştı. Bu sefer risk almayayım dedim. Bakalım ne olacak yarın 10. Gün
Insllah canm güzel haberler verelim hepimzUmut her zaman vardır canım. Geçen hafta çocuğun olmaz denilen arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı. Allah ol derse olur
Amiin. Hadi inşallah güzel haberler verirsin. İdrar testi yapmışmıydın?Merhaba kızlar. Ben de bu ay 2. aşılamamı oldum sorunumuz sebepsiz infertilite, 1 sene 4 ay önce doğal yolla kaldığım hamileliği düşükle sonuçlandı ama malesef hala hamile kalamadım. 3 ay progestan+klomen tedavisi gördüm olmadı, Eylül ayında ilk aşılama yapıldı o da olmadı bu ay ikinci aşılamam oldu ve yarın 14. günüm sağlık ocağında sabah kan vericem. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımızın haberlerini alırız.
İnşallah, yok idrar testi yapmadım daha doğrusu alıpta yapmaya korktum en garantisi gidip kan vereyim dedimAmiin. Hadi inşallah güzel haberler verirsin. İdrar testi yapmışmıydın?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz insllahhİnşallah, yok idrar testi yapmadım daha doğrusu alıpta yapmaya korktum en garantisi gidip kan vereyim dedim
Kaçıncı günün canm seninBende minik minik kahverengi lekeler olmuş kızlar çok küçük lekeler. Olmadı galiba yine
9. GünümKaçıncı günün canm senin
Erken degilmi acaba9. Günüm
Benim geçen ay 10. Gün lekelenmelerim olmuştu şimdikinden biraz daha fazlaydı ama ondan 3 gün sonra adet oldum. Erken oluyor nedense aşılama sonrası adet olacaksam. Yani geçen ay öyle olnca bu ay da öyle düşünüyorum artıkErken degilmi acaba
Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba bu seferki insallahBenim geçen ay 10. Gün lekelenmelerim olmuştu şimdikinden biraz daha fazlaydı ama ondan 3 gün sonra adet oldum. Erken oluyor nedense aşılama sonrası adet olacaksam. Yani geçen ay öyle olnca bu ay da öyle düşünüyorum artık
Biliyon para pul onemli degil artikkkk. Tup daha oranj yuksek labaratuarda dolleyip koyuyorlar ve hazir oluyorSelam canim. Esimde sperm sayidi cok fazla ama hareket sorunumz var. Doktor asilama %5 ihtimal dedi bu ayki asilamadaki yumrtam kiste donsms ondn olmas direk tupe geciyoruz bu ay canim asilamaya tekrar para yatirana kadr:)
228 ciktiiiiiiiiSizin sonuç ne çıktı acaba
Hiç umutlanmak istemiyorum. Geçen ay öyle düşündüm sonrasında çok üzüldümYerlesme kanamasi olabilir mi acaba bu seferki insallah
Ama bugün 10.gün ya baktirabilirsin sonucaHiç umutlanmak istemiyorum. Geçen ay öyle düşündüm sonrasında çok üzüldüm
2 gün daha beklicem zaten belli olur o zaman adet olursam. Ki olurum büyük ihtimal. Erken yaptırmayı düşnmüyorum hevesleniyorum, sonra sıfırı görmekAma bugün 10.gün ya baktirabilirsin sonuca
Aynen öyle oluyo ben de şu an o hayal kırıklığını yaşıyorum yine gördüm tek tombul çizgiyi Allah yüzümüze bakar inşallah. Senin güzel haberlerini alırız insallahHiç umutlanmak istemiyorum. Geçen ay öyle düşündüm sonrasında çok üzüldüm
İnşallah canım hayırlısı olsun. Sabrım tükendi ya. Ortada hiçbir şey yokken neden.. Ben artık aşılama denemicem büyük ihtimal bir iki ay dinlenip tüp bebekAynen öyle oluyo ben de şu an o hayal kırıklığını yaşıyorum yine gördüm tek tombul çizgiyi Allah yüzümüze bakar inşallah. Senin güzel haberlerini alırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?