Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ınsllah tutar yarın mı test yapican canm sen

Merhaba kızlar. Ben de bu ay 2. aşılamamı oldum sorunumuz sebepsiz infertilite, 1 sene 4 ay önce doğal yolla kaldığım hamileliği düşükle sonuçlandı ama malesef hala hamile kalamadım. 3 ay progestan+klomen tedavisi gördüm olmadı, Eylül ayında ilk aşılama yapıldı o da olmadı bu ay ikinci aşılamam oldu ve yarın 14. günüm sağlık ocağında sabah kan vericem. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımızın haberlerini alırız.

Amiin. Hadi inşallah güzel haberler verirsin. İdrar testi yapmışmıydın?

Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba bu seferki insallah

Selam canim. Esimde sperm sayidi cok fazla ama hareket sorunumz var. Doktor asilama %5 ihtimal dedi bu ayki asilamadaki yumrtam kiste donsms ondn olmas direk tupe geciyoruz bu ay canim asilamaya tekrar para yatirana kadr:)
Biliyon para pul onemli degil artikkkk. Tup daha oranj yuksek labaratuarda dolleyip koyuyorlar ve hazir oluyor

Aynen öyle oluyo ben de şu an o hayal kırıklığını yaşıyorum yine gördüm tek tombul çizgiyi Allah yüzümüze bakar inşallah. Senin güzel haberlerini alırız insallah
İnşallah canım hayırlısı olsun. Sabrım tükendi ya. Ortada hiçbir şey yokken neden.. Ben artık aşılama denemicem büyük ihtimal bir iki ay dinlenip tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…