- 17 Ekim 2018
- 29
- 7
- 36
- 40
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Benim asilamadan iki gun once kucukler 14du canim masallah insallah hayirli sonuclanir
Canim cok sagollll. Hepimizin saglikli bebegi olsunnnnGözün aydın tebrik ederim canım :))
Tebrikler canım.Sağlıkla kucağına al.kaçıncı aşılamandı?Canim cok sagollll. Hepimizin saglikli bebegi olsunnnn
Narin o kadarbunaldım kı canım anlatamam. Allah buyuk.Ya canım yapma kendine bunu. Kafanı dağıtmaya çalış gününü bekle. Kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz üzme kendini boşuna. Ailen yanındaysa onlarla vakit geçir telefonda birilerini ara. Son zamanlar telefonda annemin kafasını çok şişirmiştim :)) emin ol ki bu günler de geçecek allahın izniyle kucağına bebişini aldığında hatırlarsın bu günleri ve boşuna kendini üzdüğünü. Ben şimdiden geçen sene ne kadar da evham yapmışım diyorum hamiş olmamama rağmen. İnşallah aşılaman tutar canım. Seni rahatlatan şeylere odaklanmaya çalış lütfen..
Merhaba, benım 20 18 14 tu. En az 1 yumurta gerek. 17 mm uzerı demıstı dr.Merhaba, aşılama olmadan önce kaçta yumurta oluşması ve ne kadar büyüklükte olması gerekiyor arkadaşlar tecrübesi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
7 canım.Bugun kacinci gunun canim
Masallah.. Allah nazardan saklasın. Sonunda ıyı bır haber. Gebelık tansıyonu o duser merak etmeyınKizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz
Canim daha cok erken degil mi hep 13,14 oyle pozitif gormusler idrarda7 canım.
Hocam kendini bırakma hemen adet olmadan umutlar tükenmez.doktorun dediği tarihe kadar test yapma lütfenNarin o kadarbunaldım kı canım anlatamam. Allah buyuk.
Erken ama belkı cıkar demıstımCanim daha cok erken degil mi hep 13,14 oyle pozitif gormusler idrarda
Zeynep hocamm sen yazmıstın ya anlatmıstın.yapmıcaktım zaten. Kendımı de hazırlamıstım beklemeye. Ama bugun kotu bır gun gecırdım. Zaten de cıkmadı. Ogrenmek zor, deneyımım yok, tek basıma cabalıyorum kendı psıkolojımı dık tutmak ıcın kndımden verıyorum zaten. Sımdı daha ıyıyım. Uyudum bıraz. Sımdı dıyorum kı belkı daha erkendır. Olmadı dıye dusunmeHocam kendini bırakma hemen adet olmadan umutlar tükenmez.doktorun dediği tarihe kadar test yapma lütfen
Hocam seni çok iyi anlıyorum.ben pozitif görüp sonrasında hayal kırıklığına uğramıştım.inşallah seninki tam tersi olur.eğer eşinden destek göremiyosan bu konuda ona derdini anlat lütfen.herşeyi tek başına omuzlanma.zaten yükün çoğu bizde.onların bizi tam olarak anlamasını beklemiyorum ama çektiğimiz sıkıntıların acıların farkında olmalılar diye düşünüyorum.Ben mesela iğnelerimi eşimin gözünün önünde yaptım hep saklamadım hiç.muayenelerde çektiğim sıkıntıları anlattım.biz tek başmıza çocuk yapmıyoruz.çekilecek bi cefamız varsa birlikte çekelim eşlerimizle.oyüzden eşini bu sürece dahil et ve çok da güçlü olmadığını hissettir.erkekler kendi ayakları üzerinde duran kadınların hep güçlü ve hiçbi desteğe ihtiyacı olmadığını düşünürler.çok yazdım ama tek başına mücadele etme nolur.Zeynep hocamm sen yazmıstın ya anlatmıstın.yapmıcaktım zaten. Kendımı de hazırlamıstım beklemeye. Ama bugun kotu bır gun gecırdım. Zaten de cıkmadı. Ogrenmek zor, deneyımım yok, tek basıma cabalıyorum kendı psıkolojımı dık tutmak ıcın kndımden verıyorum zaten. Sımdı daha ıyıyım. Uyudum bıraz. Sımdı dıyorum kı belkı daha erkendır. Olmadı dıye dusunme
Bende senin ilk asilamandaki gibiyim takmiycam diyorum ama engel olamıyorum
Hayırlısı olsun canım. Dediğin gibi Allah ol dedikten sonra her türlü oluyor. Kafayı başka seylerle meşgul etmek çok önemli. Biz sürekli düşündükçe vücut yabancı hücreyi kabul etmekte zorlanıyor ona odaklanıyor. Kafası rahat olanlar bi nevi odağı değiştirip vücudu kandırmış gibi oluyor. Bu sayade bebeğin tutunma olasılığı artıyor.. o yüzden hiç BEKLEMEDiĞİN anda geliyor bebiş..
Tebrik ederim,darısı başımızaKizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz
Sen çok iyi anlıyorum canım. Belki anlatamadığın problemlerin vardır. Ben birinde iğnemi vururken bi yandan gözyaşlarımı silerek yaptım. Bırakayım tedaviyi dedim. Kaynanam saolsun huzur denilen bişey bırakmıyodu uzakta bile olsa. O kadar stresin içinde devam ettim yine de moralimi bozmamaya çalıştım Allaha havale.ettim insanları.. önemli olan eşinin seni ne kadar anladığı ve desteği.. bunlar da olmayınca yapayalnız kalmış gibi hissediyorsun. Hormonların tavan yaptığı yerde bunalmamak mümkün değil tabiki.. Kimse halimizden anlamıyor...Narin o kadarbunaldım kı canım anlatamam. Allah buyuk.
Ah zeynep hocam canım ahh..o kadar guzel yazmıssın kı Allah razı olsun. Insallah hayatta avunacagım, sımsıkı sarılacagım evladım benımledır su an, ınsallah hepınızın oyledır. Yuregı karnımızda olan hayırlı evlatlar vardır. Benım eşim asılama olacagım gun, (gunlerdır gıttıgım) hastanenın adını o gun ilk ogrendıHocam seni çok iyi anlıyorum.ben pozitif görüp sonrasında hayal kırıklığına uğramıştım.inşallah seninki tam tersi olur.eğer eşinden destek göremiyosan bu konuda ona derdini anlat lütfen.herşeyi tek başına omuzlanma.zaten yükün çoğu bizde.onların bizi tam olarak anlamasını beklemiyorum ama çektiğimiz sıkıntıların acıların farkında olmalılar diye düşünüyorum.Ben mesela iğnelerimi eşimin gözünün önünde yaptım hep saklamadım hiç.muayenelerde çektiğim sıkıntıları anlattım.biz tek başmıza çocuk yapmıyoruz.çekilecek bi cefamız varsa birlikte çekelim eşlerimizle.oyüzden eşini bu sürece dahil et ve çok da güçlü olmadığını hissettir.erkekler kendi ayakları üzerinde duran kadınların hep güçlü ve hiçbi desteğe ihtiyacı olmadığını düşünürler.çok yazdım ama tek başına mücadele etme nolur.
Narın aynen oyle canımm ya. Sende cok cekmıssın bellıkı. Insallah ferah gunlerın yakındır kı senınde kaynananın uzaktan dedıklerını umursamaz, duymaz, sadece evlat kokusu sut kokusu duysun kulakların burnun.Sen çok iyi anlıyorum canım. Belki anlatamadığın problemlerin vardır. Ben birinde iğnemi vururken bi yandan gözyaşlarımı silerek yaptım. Bırakayım tedaviyi dedim. Kaynanam saolsun huzur denilen bişey bırakmıyodu uzakta bile olsa. O kadar stresin içinde devam ettim yine de moralimi bozmamaya çalıştım Allaha havale.ettim insanları.. önemli olan eşinin seni ne kadar anladığı ve desteği.. bunlar da olmayınca yapayalnız kalmış gibi hissediyorsun. Hormonların tavan yaptığı yerde bunalmamak mümkün değil tabiki.. Kimse halimizden anlamıyor...
Amin canım inşallah.. hcg nin etkisi geçmiştir canım ondan çıkmamıştır. Gebelik içinse daha çok erken çıkması. Bi 10 günü tamamla öyle denemeye başla. Ben 10.gün kan vermiştim idrar testi yapmadım öncesinde. Şimdiden boşuna evham yapma olur mu? Hem bazı testler çok güvenilir değil. Hamişlerde bile silik gösterdiği oluyo. Yapabileceğin şu an için sadece sabretmek ne kadar zor olsa da... bende karışık bitki çaylarına ve bal karışımına başladım. Yumurtlama günümden sonra annem halam babannem gelcek 10 gün bendeler. Adetimi onlarla meşgul olarak beklemiş olcam. Umarım bu süreç bana iyi gelir.. En son tüp bebek denicem üni hastanesinde. Maliyetler yüksek en azından bi kısmını devlet karşılar..Narın aynen oyle canımm ya. Sende cok cekmıssın bellıkı. Insallah ferah gunlerın yakındır kı senınde kaynananın uzaktan dedıklerını umursamaz, duymaz, sadece evlat kokusu sut kokusu duysun kulakların burnun.
Anlamadım cıkmadıya, kendı kendıme hep hormon etkısıyle cıkar kesın demıstım. Olmadıgından mı? Zaman erkenlıgınden mı ? anlam veremedım kac dakıka boyunca
bugün iğnemin 12. Günü aşılamanın ise 9. Günü ben de idrar testi yaptım . Senin yazıyı okuyunca deneyeyim dedim . Hemde gün ortası . Yok denecek bir çizgi vardı . Yani hormonlar gitmek üzere . Canını sıkmak için çok erken .Bugun canım cok sıkkın. Bı sebepten dolayı. Idrar gebelık testı yaptım. Yapmayacaktım aslında, ama bu gergınlıkte aldım işte yaptım negatıf. Dedım kı bu kadar hormona bıle negatıf cıktıysa yok demekkı. Yalancı pozıtıflıge bıle psıkolojık olarak ıhtıyacım vardı su an. Arastırmalarımla 5 gun ıcerısınde varsa idrarda cıkar, belkı kanda olmaz ama ıdrarda cıkar dıolardı, o bıle cıkmadı yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?