- 14 Ekim 2018
- 158
- 72
- 13
- 37
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Herşeyi de bilirler maşallahBizimki de erkek hastası.tüp bebeğe giderse bu işin sonu doktora söyleyelim XY şeklinde ayarlasın diyo
Hahah sen döllenme sırasında biyologlara gidip rica edersin yaparlar belki diyorum.Vallamı diyip inanıyo bide safım.okadar hevesliHerşeyi de bilirler maşallahsesli güldüm valla bi alemler
Yazık yaaHahah sen döllenme sırasında biyologlara gidip rica edersin yaparlar belki diyorum.Vallamı diyip inanıyo bide safım.okadar hevesli
Kız olursa elif ayşe ( ayşe annanesinin adı ) erkek olursa gökdeniz diyo. Ortalık ayşe kaynıyo istemiyorum diyorum. Kuzeni zaten koymuş kızına o ismi ne gerek var. Gökdeniz fena değil
Kız olursa elif ayşe ( ayşe annanesinin adı ) erkek olursa gökdeniz diyo. Ortalık ayşe kaynıyo istemiyorum diyorum. Kuzeni zaten koymuş kızına o ismi ne gerek var. Gökdeniz fena değil
Ayy zeynep varya benımde oyle. Benden nasıl bır erkek cocugu olur merak edıyorum dıyor bana. Sankı tum sıkıntılar bıttı cınsıyet kaldı dıyorum. Bana cevabı soyle sonucta cocugu olmaz denılenlere bıle tup bebekle cocuk sahıbı yapıyorlar cınsıyetıde ayarlar doktorBizimki de erkek hastası.tüp bebeğe giderse bu işin sonu doktora söyleyelim XY şeklinde ayarlasın diyo
Herşeyi de bilirler maşallahsesli güldüm valla bi alemler
Burdan anlıyoruz kı onlar cınsıyet hayallerınde bız karın agrısı, gogus buyumesı ay regl olucam, kac gun kaldı, hcg kac cıkar, bu olmazsa tup bebek ne zaman baslasamHerşeyi de bilirler maşallahsesli güldüm valla bi alemler
Eyvahh zeynep hocamla benım eşim çin takvımını ogrenmez umarımYazık yaabizim komşu 2 kızı vardı 3.erkek olsun diye sürekli bize gelip internetten Çin takvimine bakardı ona göre ayarlama yapardı ve erkek çocuğu oldu bende inanıp Çin takvimi kovalamaya başladım kız olsun diye
Çin takvimi iyiyimişYazık yaabizim komşu 2 kızı vardı 3.erkek olsun diye sürekli bize gelip internetten Çin takvimine bakardı ona göre ayarlama yapardı ve erkek çocuğu oldu bende inanıp Çin takvimi kovalamaya başladım kız olsun diye
Ben diyorum Zaten hocam Allah bize bi evlat verirse kesinn kız olcak diyorum.Deme öyle ya diyoAyy zeynep varya benımde oyle. Benden nasıl bır erkek cocugu olur merak edıyorum dıyor bana. Sankı tum sıkıntılar bıttı cınsıyet kaldı dıyorum. Bana cevabı soyle sonucta cocugu olmaz denılenlere bıle tup bebekle cocuk sahıbı yapıyorlar cınsıyetıde ayarlar doktor
Canım peki asilamadan ne kadar sonra göğüs hassasiyetin başlıyo. Ben de adetimin geleceğini gogus hassasiyetimin geçmesiyle anlıyorumKarnım adet olacak gibi ağrıyorhakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Benim önce göğüs hassasiyetim geçer sonra adet olurum . Hala göğüs hassasiyetim var bakalım. Kendini suçlama ayrıca.
Ben öyle baya bi yattım valla ağrıya ağrıya hemşireler de bişey demeden kalkmak istemedimAşılamadan sonra yatarken 20 dakika benimde çok şiddetli kasık ağrım oldu.hemşire gelip kalkabilirsin desin diye gözünün içine baktım.
Bugün pek olmadı zaten bol su içtim geçti sanırımHayırlı ugurlu olsun ınsallah. Bende anestezılı oldum. Oksuruk bende de oldu. O oksuruk anestezı atma oksurugu. Kotu bısey degıl. Cıgerler atıyor. Ama yavas oksurursen cok ıyı olur, yanı derınden degılde sankı bogazına su kacmısta onu temızler gıbı. Tam aktaranıldım mı
Ya şuan o kadar stresli değilim ama günü yaklaştıkça kesin stres basar umarım sonuç pozitif olur hepimizin de unutuveririz bunlarıHoşgeldin canım hayırlı olsun ,bir gün arayla asilama olmuşuz bende pazartesi oldum. Geçiyor merak etme sadece çok düşünmemeye çalış.guzel haberler gelir inşallah
Benım ılk gun basladı dıyebılırım. Ilk 6/7 gunu o kadar agrılı sıkıntılı gecırdım kı devamlı lavaboya gıdıp kesın regl oldum dıyordum.ama sımdı gectı agrılar.ama yuzum sıvılce doldu olmazfı boyle. Regl yolda demekkıCanım peki asilamadan ne kadar sonra göğüs hassasiyetin başlıyo. Ben de adetimin geleceğini gogus hassasiyetimin geçmesiyle anlıyorum
COk sevındım senın ıcın. Afedersın onu atmanı saglayan gaz cıkarmakBugün pek olmadı zaten bol su içtim geçti sanırım
Amın amın . Benım ılk asılamam bılgı sahıbı degılım ıgne vurma bıle benı yordu. Tek basıma savasıyorum ben. Yaprıgım tek sey dua etmek esmaul husna okumak.Ya şuan o kadar stresli değilim ama günü yaklaştıkça kesin stres basar umarım sonuç pozitif olur hepimizin de unutuveririz bunları
Ben bu iğneleri vurulmaya başladığımdan beri göğüs hassasiyetim var .Canım peki asilamadan ne kadar sonra göğüs hassasiyetin başlıyo. Ben de adetimin geleceğini gogus hassasiyetimin geçmesiyle anlıyorum
Benim de aynı gün olarak adet olcakmışım gibi kasık ağrım var yarın gidip kan vericem artık gerçekle yüzleşmem lazımGünaydın kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15.günü aşılamanın 13.günü daha hiç test yapmadım çünkü olmadı gibi geliyor bana yine. Bu ilk aşılamam ama şuan belirti yok sadece göğüslerim açıyor o da her adet olmadan önce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?