Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 1 hafta incir kuru yaptim bugun doktora gittim daha adetin 9.gunu ve bi suru yumurta olmus cok guzel durumum bu ay. Femara hap kullandim ama gecen ay da kullanmistim zar zor bi yumurta olmustu. Bu ay incir kuru de yapinca erken ve iyi gelismis yumurtalar. Tavsiye ederim.

aşılamamın 7. gunumdeyım kızlar ve sabahtan berı sol kasıgımda ara ara bıcak batar gıbı agrı var 3. asılamam allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hıc ıyı degılım gercekten

Oo süper maşallah nasıl yaptın tam olarak peki kaç gün ne şekilde kullandın canım

aşılamamın 7. gunumdeyım kızlar ve sabahtan berı sol kasıgımda ara ara bıcak batar gıbı agrı var 3. asılamam allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın hıc ıyı degılım gercekten
Insallah tutmustur canim ben daha ikinci asilamami olmadim adetimin 10.gunundeyim. umudunu yitirme lutfen daha erken.

Aynı gün aşılama olmuşuz sanırım benim hiç agrım sizim yok sadece iş yaparken az kasiklarim ağrıyor hemen dinlenmeye geçiyorum. Ağrı olması mi iyi olmaması mi bilemedim ama genelde kasik ağrısı olması lazım bence

Merhabalar arakadaşlar bu topigi bastan sona okudum allah hepimizin yardimcisi olsun bugun asilama oldum ilk asilamam agri yok kiramp yok sanki alttan normal.muayene olup eve donmus gibiyim yarindan itibaren gunde 3 kez fitil kullanicam ilk gunlerde herhangi bir tepki veriyormu vicut beklemek cok zor olucak merak etyigim testi en erken nezaman yapmaliyim (gonal f ve catlatma ignesi kullandim )

Â
Canım hayırlı olsun hayatımda ki en uzun iki haftaya başlamış oldun tebrik ederim. Bende de öyle ağrı olmamış ti hafif lekelenmem oldu asila ma dan sonra bir kaç günde gazim oldu o da kaşık ağrısı gibi arada yokladı üç günden sonra hiçbir sıkıntı yoktu hatta ben sürekli belirti aradım yok. Bu günde agrım o kadar varki kasıklarda aet olacam gibi

Canım dostlarım. Bugün eşimle uzun uzun konuştuk ve zaman kaybetmeme kararı adına devleti de bırakarak özel hastanede tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Çünkü daha fazla yıpranmaya takatim kalmadı . Sadece 1 seferde aldığım ilaçlar vücudumun dengesini çok bozdu . Bütün yüzüm sivilce döktü . Araştırıyoruz . Randevu alırsam ön görüşmeye gideceğim . En azından tüp bebek için 1 kere alırım o ilaçları dedim . Zaten bi çok tahlil ve testi yaptırdık devlette aşılama için .

Cok saolun allah razi olsun sizin de asilama sanirim kaçıncı asilamaniz? Insallah bebisiniz tutunuyordur siz fitil yada tutunmaya yardimci herhangi bir ilac kullandinizmi?
Bide asilamadan once yumurta takibi ile 4 kez normal denedik olmadi psikolojolik olarak sanki asilama deil normal muayene psikolojisi var hic panik deilim umut deseniz sifir sanki asilama olmamisim gibi normalde okadar cok dinlerdimki kendimi simdi hicccc bisey olmamis sanki deisik oldum yildimmi nedir anlayamadim sizin kac gun kaldi? Insallah olmazda bat a

Ben ayin 1 inde oldum canım ilk aşılamam geçen ay sadece çatlatma iğnesi ile denedik olmadi 14 aylık evliyim bir düşük yaptım 6 ay oldu bizde asila ma deneyelim dedik. Bi iğne ve hap verdi isimlerini şuan hatırlamıyorum öyle. Bende olmadığını düşünüyorum bakalım kısmet

Canim hayırlısı olsun hakkınızda yaşın kaçtı birde ilk aşılamanı yaptırmıştın sende sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…