Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım genellikle alttan muayene ediyolar. Yumurta sayımını daha rahat yapıyolar. Heyecan korku umut hepsini bir arada yaşıyoruz.Emeklerimiz karşılığını bulur inşallah..

Alttan oluyor muayane .aynen çekilen çile kutsaldır . Hamd olsun . Allahım daha büyük dertlerle sınamasın . Doğal yoldan hamilelik yaşamıştım iki yıl önce . Nasıl sürprizdi anlatamam . Eşime test çubuğunu gösterdiğimde ikimizde ağlamaya başladık . Nitekim 2.5 aylıkken kalbi durup kürtajla alındı . Her gece gelip karnımı severdi eşim . Alındığı gece nerdeyse sabaha kadar ağladık . Herşeyde vardır bi hayır tabi deyip yolumuza baktık . Allah bu tedaviyi şimdi vesile kılar inşallah . ( bunu yazarken gözlerim dolmadı değil ) bazen çocuk istediğimiz halde düşünmüyoruz demek . hayırlısı olsun ..

Her şerde bi hayır vardır böyle düşün. En azından hamile kalabiliyosun şükür. Ben 2 yıldır bekliyorum evlendiğimiz günden beri istiyoruz. İlk yıl her hasta olduğumda ağlardım. Şubatta ilk aşılamamı oldum tutmadı. Ara verdim tatil aile ziyaretleri vs derken 2.aşılamaya bi anda karar verdim ve başlamış bulundum. Rabbim evladın da hayırlısını sağlıklısını versin..

Kizlar bende bu ay asilama yaptiriyorum ignemin 4.gunu kontrole gittim 12mm iki tane yumurta 11mm bi tane bide 9mm bi tane yumurtam vardi iki gun sonra tekrar gidecegim insallah herkesin asilamasi tutar

Tup bebek ne kadara mal oluyor acaba? Yani asagi yukari ne kadar ? Ben hic fiyat almadim ve asilamam tutmazsa tup bebek dusunuyorum da.
Tedavi dozuna kisiye gore degisiyo sanirm. 7 500 oldu bizim. Acikcasi sevbdm da pahali dymstm. Ilac ve ctlatma ignesi dagl. Ilk asilama olmaynca gctk. Daha gerckci bisi icn ugrsms olrsn

Tedavi dozuna kisiye gore degisiyo sanirm. 7 500 oldu bizim. Acikcasi sevbdm da pahali dymstm. Ilac ve ctlatma ignesi dagl. Ilk asilama olmaynca gctk. Daha gerckci bisi icn ugrsms olrsn
Dogru diyorsun aslinda. Ben bu ay tupum olmayan sol taraftan yumurtladim ve asilama oldum. Tek tuple ve esimin bu dusuk degerleriyle ikinci asilamayi degil de tup bebegi denesem daha iyi olacak belki de.

Dogru diyorsun aslinda. Ben bu ay tupum olmayan sol taraftan yumurtladim ve asilama oldum. Tek tuple ve esimin bu dusuk degerleriyle ikinci asilamayi degil de tup bebegi denesem daha iyi olacak belki de.
Oo sen hic bekleme bi tup kapaliysa direk tupe gecebilirmis sizde. Benmde esimin bazilari dusuk cok onemli o degerlerde. Acikca dr bize ihtimal cok dusk %5 dedi sifirdan her ay bastn yasicaksn hormon alicaksn dedi hesaplaynca aslinda yakn oluyo ciddi fark yok. Ins ilki tutar canim ama ikinciyi deneme bencede. Tup bile garanti degl negatf yasaynlar cok ilknde. Ilknde olmasa diger aylar olan embriyotu aktariyo sadece bida hormn vermiyo da mantkli gldi

Tupum kapali degil canim tupum direk yok. Sol tupum alindi ameliyatla. Kist ameliyati diye girdim ama tupum curumus ve aldilar. Hic olumsuz konusmadi doktorum ama sonucta ameliyat olmadan once 1 yil icinde zaten hic gebe kalamadim. Tek tuple tabi ki imkani var ama cok zor bence. Tup bebek tutmazsa diger sefer yine o kadar para verip mi yapiliyor islem ?

Cok gecms olsn canim anladim. Olir tabi boyle hamile kalanda var ama zor olur yani blki cok zaman harcarsn oyzdn ddim. Bi arkadasmnda 1 tupu vardi direk tupbebek denediler ilki tuttu. Bnde onu cok merak ediyodm canim. Bastan bu parayi veriyosn ya icnde kontroller yumrta toplamasi anestezisi transferi varms. Dielim olmadi yine bu rakami odemiyosn 2500 gibi bisidi sanirm transfer icin ucrt aliyorlar asilsmsya yakn. Ama ihtimaln yine %50 yine daha yuksk dusnnce

Kesinlikle canim. Tup bebek %50den daha yuksek bir ihtimal , eger cok sorunun yoksa senin ve eşinin. Ki benim mesela sadece bi tupum yok onun disinda degerlerim vs normal. Asilamadan bile umutluydum aslinda ama yumurtlama tup olmayan taraftan olunca ne bilim zormus gibi geldi uzuluyorum.

Esinin degerleri iyise asilama da tutabilir canim. Bzde dusuktu ve bendeki yumrta kiste dondu. Ciddi seler yoksa zatn tupte sansin daha yuksk diyolar yas da gencse. Gelisti artik bu yontemler. Iyi dusun allah nasip ettikten sonra olur ins bununla tutsun gerek kalmasn canim

Amin canim insallah :) evet umut her zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…