- 31 Ağustos 2025
- 398
- 246
- 18
- 44
Ben yasak diye biliyorum siz sorunKızlar günaydın doğal siklusla yumurta gelisti 2. Tane 22 ve 17 mm. Dün çatlama ignesi vurdum. Fitillere hemen baslatmadi doktorum perşembe günü basla dedi. İki embriyo transferi olacak 5. Gun 4bb ve 4 bc daha once 5ab tranferim negatif oldu. 4bb transferimde kimyasal. Acaba yumurta buyumusken ve catlatma ignesi vurmusken bu gunleri degerlendirsem mi? Doktorum bir uyarıda bulunmadi haftaya pazartesi transfer günüm.
3000 TL ye folik asitt miBu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorumnormal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
3000 tl bence multivitamin. Benim doktorum tedaviye başlarken bir ilaç vermişti bana sonu f ile bitiyordu oda 3500 dü o zaman almamıştım ben. 3500e vitamin mi olur ya .3000 TL ye folik asitt mi
Çok teşekkür ederimm3 bin tl neydi acaba vitamin? Dün eczacı newlife ve ocean Mummy olanı önerdi. Ben bunu aldım yanına da probiyotik ekledim. yanında da ekstra Omega 3 d vitamini ala ve koenzim kullanıyorum.
Köpeğim noktada size poz vermek istedi
Evet evet3000 TL ye folik asitt mi
Ya tedaviye başlarken dediğiniz gibi bi multivitamin kullanmıştım ama o da bin lira civarındaydi. 3 bin TL internet fiyatini gorup bir de muhasebeden alabilirsiniz diyince biraz irite oldum açıkçası3000 tl bence multivitamin. Benim doktorum tedaviye başlarken bir ilaç vermişti bana sonu f ile bitiyordu oda 3500 dü o zaman almamıştım ben. 3500e vitamin mi olur ya .
Bir de ben sadece folikasit alamıyorum acayip mide bulantısı yapıyordu bende
Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlarYa tedaviye başlarken dediğiniz gibi bi multivitamin kullanmıştım ama o da bin lira civarındaydi. 3 bin TL internet fiyatini gorup bir de muhasebeden alabilirsiniz diyince biraz irite oldum açıkçası
Evet cok haklısınız .inşallah haziran annelerine döner bu grup Allahin izniyleYok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar
Bakın kan sulandirici sadece pıhtı önlemek icin değilmiş. Şimdi okudum bende bunuu size de atmak istedim
canım ben new life b12 biotin folic olanı kullanıyorum dil altından doktor verdi zaten kullanıyodum onu tedaviden önce deBu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorumnormal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
Var canım var, kıpraşmasın dursun duurduğu yerde :)Insallahhkoyulaşma var dimi biraz benimki sıkıi sıkı tutunmuş mu bu sefer bırakıp gitmeyecek annesini
Ayy bencedeeVar canım var, kıpraşmasın dursun duurduğu yerde :)
Hahha bu da iyiymisYa benim doktorum hepsini bırakabilirsin. Önlem amaçlı veriyoruz zaten dedi. Nasıl ya? Anlamadım.
Oksapar yine daha ağır olur daha fazla kanama yapabilir __ __ dediğim gibi sadece __ ______ veriyoruz birakabilirsin istersen
Sesli mesajı kopyalayınca böyle çizgi çizgi çıktı.
Diğer grupda bir paylaşım yok zaten bakıyorum çıkıyorum ama konuşma yok. Bu sebeple temmuz anneleri diye bir grup açmıştım teee ne zaman emin değilimEvet cok haklısınız .inşallah haziran annelerine döner bu grup Allahin izniyle
Ben oskopar mı nedir ona geçeyim diye düşünürken bana kan sulandırıcıları bırakabilirsin dedi. Ben anlamadım önlem amaçlıymış gerek yokmuş. Kafam çok karıştı ben bırakamam ki şimdi bunları o kadar okuduğum şeyden sonraHahha bu da iyiymis
Yaşım 34
İlk deneme
3. Gün embriyosu
9 Ekim transfer yapıldı.
Benim de uzun süre ayakta kalınca ve yürürsem karnım geriliyor o nedenle uzun mesafe yürüyüş yapamıyorum. Hemşireye sordum kullanılan hormonlar sebebi ile oluyormuş normal bir durum dediKızlar ben bir şey soracağım size. Bu estrofemi yazdırmak için aile sağlığına gittim fakat buraya kayıtlı olmadığım için yazmadılar o ayrı mesele. Asıl sorum şu aile sağlığının kayınvalideme uzaklığı 15 dk yürüme. Tabi benim 30 dk buldu yürümem. Yaklaşık 45 dk yürüdüm toplam 20 dk yolu. Yani ben yürüyemşyorım. Acayip ağrım oluyor uzun yürüyüşte. Sizin böyle mi?
Abartıyor muyum diyorum yok yani sancı çeke çeke geri geldim resmen. Şimdi yatıyorum daha iyiyim ama bu kadar ağrılı olması normal mi? Ben ne zaman yürüyebileceğlm? İlk defa başıma geliyor anlamıyorum cidden
Ayy evet insallahDiğer grupda bir paylaşım yok zaten bakıyorum çıkıyorum ama konuşma yok. Bu sebeple temmuz anneleri diye bir grup açmıştım teee ne zaman emin değilimama en güzel grup burası bence şuanda bana göre. İsmini değiştirelim direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?