Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben yasak diye biliyorum siz sorun

3000 TL ye folik asitt mi

3000 TL ye folik asitt mi
3000 tl bence multivitamin. Benim doktorum tedaviye başlarken bir ilaç vermişti bana sonu f ile bitiyordu oda 3500 dü o zaman almamıştım ben. 3500e vitamin mi olur ya .

Bir de ben sadece folikasit alamıyorum acayip mide bulantısı yapıyordu bende

Çok teşekkür ederimm bende magnezyum da kullanıyordum spor yaparken de hem ağrılara da iyi geliyordu o da bitti ondan da alacağım probiyotik de soracağım o da aklımda. Köpüşe de selamlarr

Ya tedaviye başlarken dediğiniz gibi bi multivitamin kullanmıştım ama o da bin lira civarındaydi. 3 bin TL internet fiyatini gorup bir de muhasebeden alabilirsiniz diyince biraz irite oldum açıkçası

Ya tedaviye başlarken dediğiniz gibi bi multivitamin kullanmıştım ama o da bin lira civarındaydi. 3 bin TL internet fiyatini gorup bir de muhasebeden alabilirsiniz diyince biraz irite oldum açıkçası
Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar

Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar
Evet cok haklısınız .inşallah haziran annelerine döner bu grup Allahin izniyle

canım ben new life b12 biotin folic olanı kullanıyorum dil altından doktor verdi zaten kullanıyodum onu tedaviden önce de

Ya benim doktorum hepsini bırakabilirsin. Önlem amaçlı veriyoruz zaten dedi. Nasıl ya? Anlamadım.

Oksapar yine daha ağır olur daha fazla kanama yapabilir __ ____ __ dediğim gibi sadece ______ ______ veriyoruz birakabilirsin istersen

Sesli mesajı kopyalayınca böyle çizgi çizgi çıktı.

Hahha bu da iyiymis

Evet cok haklısınız .inşallah haziran annelerine döner bu grup Allahin izniyle
Diğer grupda bir paylaşım yok zaten bakıyorum çıkıyorum ama konuşma yok. Bu sebeple temmuz anneleri diye bir grup açmıştım teee ne zaman emin değilim ama en güzel grup burası bence şuanda bana göre. İsmini değiştirelim direk

Yaşım 34
İlk deneme
3. Gün embriyosu
9 Ekim transfer yapıldı.

Benim de uzun süre ayakta kalınca ve yürürsem karnım geriliyor o nedenle uzun mesafe yürüyüş yapamıyorum. Hemşireye sordum kullanılan hormonlar sebebi ile oluyormuş normal bir durum dedi

Ayy evet insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…