Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Merhaba kizlar 20 ekimde transferle araniza katilacagim. bekleyen herkes insallah pozitif sonuc aliriz benim 2. Transferim olacak ilki tamamen yapaydi bu seferki dogal olacak. Ovitrelle ignesi oldum pazartesi bugun de progestan dex 25 e basladim. Ama Ovitrelle bende asiri halsizlik yapti sizde de ayni durum varmi?

merhaba. menopur kullanmadım ama gonal f ağrı yapmadı bende sadece yumurtaları büyüttüğü için dolgunluk hissi yapmıştı.

Güzel sonuclarlq aramıza bekliyoruz seni de bu yapay doğal transferi nedir? Cidden bilmediğim için soruyorum

çok teşekkür ederim içim rahatladı. diğer ilaçlara ben de devam ediyorum. Oksapar tedbir amaçlı veriliyor belki ama endişelenmiştim yine de bırakmanın tutunmaya olumsuz etkisi olursa diye.

kızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?

kızlar, bugün 9. günüm kan testi versem mi çok kararsızım. yoksa yarını mı beklesem. idrar testi daha hiç yapmadım. İkinci testi mutlaka aynı saatte mi vermek gerekiyor?
5. günse cıkar artık. 3 se de cıkabiliyor . İkinci testi 2 gün arayla aynı saatte vermek gerekiyor.

Evet aynı yer ve aynı saat şart. Bence 9 a kadar beklemişsim yarın 10.günün sabahı ver. Sonra 12 ve 14. Gün verir strese girmeden kese bekleme sürecine geçersin inşallah

Kızlar bişey soracam doktor
5. günse cıkar artık. 3 se de cıkabiliyor . İkinci testi 2 gün arayla aynı saatte vermek gerekiyor.
bişey soracam reçetede transfere gelmeden progeston iğne yapın yazmışlar ama saati yok kaçta yaoılması gerekiyor

Eger 5.gunse cikar canim kanda. Ayni saat degil de benzer saatte dedi dün hemsirem bana . Bence bir kaç saatten bir sey olmaz çalışıyoruz sonuçta bir yandan da

Evet aynı yer ve aynı saat şart. Bence 9 a kadar beklemişsim yarın 10.günün sabahı ver. Sonra 12 ve 14. Gün verir strese girmeden kese bekleme sürecine geçersin inşallah
Canim 14.günde istemeleri kesin mi ? Hangi degeri gördükten sonra istemezler mesela üçüncüsünü benim kan vermem sıkıntılı da ondan soruyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…