- 17 Eylül 2025
- 6
- 5
- 1
- 32
Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerinizi de paylaşırsınız. İdrar sıkışıklığı rahim görüntülemesi için önemliymiş zor ama dayanacağız. Sizin anestezili olacak olmasının sebebi nedir peki?Yarın transferim var ve hastaneden aradılar az önce. Transfer anestezili olacak ve saat 12:30 da. Buraya kadar süper de sabah 6da kalk 8 bardak su iç ve 12:30 a kadar tuvalete gitme diyorlaaarİmkansız değil mi bu kızlar?
Aminn hepimizin icin oyle olsunnAaa çok sevindim canım senin adınakatlanarak çoğalsın annesine yapışsın bırakmasın hiç
ben sabah gidip yaptırdım 630 çıktı. Bir öncekiler
+5- 30, +7- 110, +9- 330 du + 11- 630 olmuş oldu boylelikle yanılmıyorsam. Sanırım bir tanecik kuş üzümü var içimde. Chatgbt de diyor ki ilk günler artış hızı ikizlerde fazla olur 10. Gün sonra beta artışı normale döner. %80 ikiz standartındaymışım. Sağlıklı olsun tabi önceliğim bu, fakat ben meraktan catlayacagım tek mi çift mi diye
Ben diofol kullanıyorum aktif folat içerikli ve b12 desteği var fiyatı 400 lira özel yanisi ama aktif folat daha çok önerildiği için folik asit türevlerinde bunu kullanıyorumBu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorumnormal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
1-2 saat hadi dayanırım da 6 saat nasıl dayanayımAyy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerinizi de paylaşırsınız. İdrar sıkışıklığı rahim görüntülemesi için önemliymiş zor ama dayanacağız. Sizin anestezili olacak olmasının sebebi nedir peki?
Bence hekiminize danışın ben kanser sonrası vücudum toparlansın diye kullanıyordum arkasında gebeler hekim kontrolünde kullanmalıdır yazıyordu ben de bıraktım hekimim neye yeterli dediyse onu kullanıyorum.Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar
Anlamadım neyi doktoruma danışayım? Çok geçmiş olsun size deBence hekiminize danışın ben kanser sonrası vücudum toparlansın diye kullanıyordum arkasında gebeler hekim kontrolünde kullanmalıdır yazıyordu ben de bıraktım hekimim neye yeterli dediyse onu kullanıyorum.
Ay çok güzel haber inşallah sağlıkla evham eder her şeyiyleBen geldim
8.gün 120
10.gün 265
Şükürler olsun
Ama akşamdan beri sıfır uyku, ve stres içindeyim. Saatime göre kalp atış ortalamam 98.çok yüksek. Fazla gerilmişim. Ben. Çok şükür şimdi kediciklerimi yatağa doldurup 2 saat uyuyacağım. Biraz kendime geleyim. Anormal stres yapmışım hala ellerim titriyor.
Bu topik2 çok güzelLütfen hepimiz pozitif olalım Allah'ım. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin, yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Biraz zor gibi ama süreci düşününce kullanılan hormonlar yapılan iğneler daha sancılıydı. Şimdi en heyecanlı kısma gelmişsiniz.1-2 saat hadi dayanırım da 6 saat nasıl dayanayımrahim ağzı ile ilgili sıkıntı olduğu için anestezili tercih ettiler
Yok almadım. Dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. 5+ larda gitmek istiyorumAminn hepimizin icin oyle olsunn
Ben sorduğumda bana da oyle soyledi ama hemsireme sorduğum da kan sonucu ile belli olmaz hiç bir zaman dedi. Beklemekten başka bir çaremiz yokinşallah bende cuma gunu kan verecegim güzelce artmıştır olur
Siz kese randevusu aldiniz mi ?
Bence de yüksek. Haftada 2 iğne alınıyor ne zamana kadar da kullanacağız belli değil.Bence yüksek evet
Ay hadi gözünüz aydın 2 günlük kalmış güzel geçsin inşallahGrubun ilk kese muayenesi bende olacak sanırsamcumaya çağırdı ultrasonla bakacaz keselere(veyahut kese) dedi doktor
Multivştamin için yazmıştım kullanıyormuşsun ya ben korkudan buraya da giremez oldum baya geç görüyorum çok önceden yazdıklarınızıAnlamadım neyi doktoruma danışayım? Çok geçmiş olsun size de
Tebrik ederim canım sağlıkla kat kat artışın olsun inşallahAldım canim 242 geldii ruyada gibiyim gercekten ilk defa boyle bir sonuc aliyorummsen baptin bugün tekrarlayacaktinn
He yok yani multivitamin için doktor bana başka bir şey vermişti taaaa tedavi başlangıcında sanırım. Fiyat yüksek diye o zaman almamıştım. Şimdi bebeklerim tutunca almak istedim ki gebelikte vitaminler de çok önemli. Multivitaminlerden zarar geleceğini sanmıyorum benMultivştamin için yazmıştım kullanıyormuşsun ya ben korkudan buraya da giremez oldum baya geç görüyorum çok önceden yazdıklarınızı
Sağol canim cok teşekkür ederimmTebrik ederim canım sağlıkla kat kat artışın olsun inşallah
Hangisi hangisii belki bende alırım simdiiHe yok yani multivitamin için doktor bana başka bir şey vermişti taaaa tedavi başlangıcında sanırım. Fiyat yüksek diye o zaman almamıştım. Şimdi bebeklerim tutunca almak istedim ki gebelikte vitaminler de çok önemli. Multivitaminlerden zarar geleceğini sanmıyorum ben
Çok şükür arkadaşımAaa çok sevindim canım senin adınakatlanarak çoğalsın annesine yapışsın bırakmasın hiç
ben sabah gidip yaptırdım 630 çıktı. Bir öncekiler
+5- 30, +7- 110, +9- 330 du + 11- 630 olmuş oldu boylelikle yanılmıyorsam. Sanırım bir tanecik kuş üzümü var içimde. Chatgbt de diyor ki ilk günler artış hızı ikizlerde fazla olur 10. Gün sonra beta artışı normale döner. %80 ikiz standartındaymışım. Sağlıklı olsun tabi önceliğim bu, fakat ben meraktan catlayacagım tek mi çift mi diye
Hayır ama çok önemli bir durum, hemen doktorunuza ulaşınMerhabalar, oksapar kan sulandırıcı iğneye bağlı dışkımda hafif kanama görüyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Yok vermeyeceğim. Artık çeltik atıyorumÇok şükür arkadaşımartık kan verme bir daha. İnşallah iki kese görürsün gittiğinde. Gönlüne göre versin inşallah Rabbim
Ben de yarın son kez kan verip keseyi bekleyeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?