Önlük veriyorlar ama bana üstün kalabilir demişti üst tarafımı hiç çıkarmamıştım.Şimdi transferi olan arkadaşlarıma birkaç sorum olacak:
1- kıyafet değişiyoruz mu transfer esnasında önlük vs mi giyiyoruz yoksa kendi kıyafetlerimizle eşofman
Ben de bırakamıyorum zaten stresli bi süreç azaltayım diyorum işte elimden geldiğince. Ben de aynı ya birebir aynı şeyler hissediyoruz hemen bi tribe girmece :) Tiryakilik zor da işte ama stres yapmak da daha sakıncalı diye sigara konusunda rahatlatıyorum ben kendimi :)
Söz verdim eşime. Ultrason haftası bırakacağım. Mercimeklerimi göre göre içemem1 yeterli canımbence keseyi görünce kalp atışını duyunca bırakırsın inanıyorum
Yaa evet hatta karnını sıkmayacak bir eşofman altı seç kendine. Çıktığımda ben on tarafta oturdum araba da. Koltuğu da yatar pozisyona getirmiştimÖnlükle giriyorsun transfere. Rahat şeyler eşofman giy git.
maşallahBen 6.gun sabah gördüm canim cok sukur
Biri 5 biri 6ydimaşallahsenin de mi 6. gün embriyosuydu
İkisideeeeeeeBiri 5 biri 6ydiartik hangisi bu savaşı kazandiysa
ayy asla anlayamayız kii ahah sağlıkla kavuşursun inşallahBiri 5 biri 6ydiartik hangisi bu savaşı kazandiysa
tamamdıır progesteron istediker ya benden bugün 15 cıkmış iyi mi ki düşük gibi miÖnlükle giriyorsun transfere. Rahat şeyler eşofman giy git.
ben varım salı gece taktırdım 11 saat sürdü 500 ml aldımKizlar transferden once clinoleic serum taktiran varmi? Varsa kac ml aldiniz kac kere taktirdiniz?
Ben de belki içerim birazcık hemen ucundanBen geçen düşük olanda 1 kadeh rose içmiştim transferden önce.yumurta toplama da içmiştim Funda hocam ben şarap içtim birazcık 3 kadeh kadar dedim. O da birşey olmaz ben oğluma hamileymişim bilmiyordum neler neler içtim demişti
Göbeğimden bol bişiy bulursam giyeyim annem burda olmadı ondan giyerimÖnlükle giriyorsun transfere. Rahat şeyler eşofman giy git.
İhtimal dahilinde tabiii ne guzel olur hemde orada iki minik kalp atıyor olursaaİkisideeeeeee
Aminn hahaa eettayy asla anlayamayız kii ahah sağlıkla kavuşursun inşallah
11 saatmiben varım salı gece taktırdım 11 saat sürdü 500 ml aldım
O 250 ml serum değil canım. 250 ml serum un içine sadece 4 ml Clinoleic ekliyorlar. Tabi zaten izotonik seruma eklenince O da bembeyaz oluyor ya sanki serum veriyormuşuz gibi 1,5 saat sürüyor.11 saatmibana 1,5 saatte 250 ml gidecek dediler tup bebek dr um. Siz nerde takdirdiniz? Tuo bebek merkezindemi yoksa nirmal bir hastanemi?
ay bilmiyorum K Kittylovers bu konuda tecrübeli. hastanede aldım ama doktorum öyle dedi ona göre taktılar11 saatmibana 1,5 saatte 250 ml gidecek dediler tup bebek dr um. Siz nerde takdirdiniz? Tuo bebek merkezindemi yoksa nirmal bir hastanemi?
K Kittylovers kitty hanımcımm yorumunuz nedirtamamdıır progesteron istediker ya benden bugün 15 cıkmış iyi mi ki düşük gibi mi
Aynen. 1000 ml izotonik serum un içinden 250 öl boşaltılıyor. Clinoleic in içinden 20 ml lik en büyük enjektör ile 250 ml serum çekilip izotonik serumun içine karıştırılıp seyreltildikten sonra, saniye de 1 damla olacak şekilde veriliyor. O da 5 saat sürüyorSizin aldiginiz boyle mi peki birde izotonik serum var bende. Eki Görüntüle 3659850
Seyreltilmesinin amacı vücudun alerjik reaksiyon verme ihtimalini azaltmak. Bir de clinoleic çok yoğun kıvamlı bir serum. Damar da tıkanma falan yapmasın diye seyreltiliyor.Sizin aldiginiz boyle mi peki birde izotonik serum var bende. Eki Görüntüle 3659850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?