benim buna cok benzerdii canım estrofemleri 1-1 alıp 1-1-1 aldım sonra 2-2 aldım suanda da öyleKızlar doktor bana bu programı verdi 30 Ekimde gideceğim kontrole muhtemelen 3 Kasım gibi transfer olacak sizinde ilaçlar böyle miydi
Güzel haberi al inşallahHerkese selamlar; burası ne kadar kalabalık böyleben de ayın 14ünde transfer oldum. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Testi doktorum 27sinde istedi.
Güzel haberi al inşallah8-2 8-1 tam olarak ne oluyor ? benim 3. gün 8 hücreliler o kadarını biliyorum sadece
Ben 3.gunu 8.gun akşamında hayalet bir sekilde gormustumben beklerim diye düşünüyorum şimdilik evde test yaparım mı bilemiyorum yaparım heralde stokladım 5 tane yalancı pozitif çıkaranlardanşaka bi yana durabilirsem kan günümü beklicem 3. gün ya benim kaç günüm 29 u mu olur ?
Ne kadar süre iğne devam ediyor bir türlü aşamadım iğne mevzusunuEstrofemin adedinin farklılaştığı günler vardı ama benim böyleydi. Son kontrol sonrası (sizin 30 ekimdeki) progesteranlar (iğne + fitil), oksapar vb. eklendi
Attın zehirli okuBen 3.gunu 8.gun akşamında hayalet bir sekilde gormustum
O zaman ben benimkilerin kalitesini bilmiyorum sanıyorum ki sadece 8 hücreliler bilgisi var elimizde bi tane de 7 hücreli var8,Hücre sayısı demek
2 de Kalite derecesi (grade)ni gösteriyor 1 = mükemmel, 2 = çok iyi, 3 = orta, 4 = zayıf kalite anlamına geliyormuş.
Sonucunuz nedir ??Evet arandım. Ve regli oldum hatta bu zaman diliminde. 15 inde regli oldum. 13-14 gün içinde en geç yanıma gel transfer sürecine başlayacağız dedi. Ben çünkü şuan da yurtdışındayım. 27 eylüle aldım biletimi 29 eylülde doktorumun yanında olacağım. Şimdi sabah öğle akşam olmak üzere bir ilaca başladım.
Yumurtalarımdan da 8 tanesi donduruldu.
5. Gün 8 emb(2+2+2+2) donduruldu. Kaliteleri( 4BA 3AB 4BB 3BB 4BC 3CC 2BB EBLC)
29 eylülde tedavim başlayacak muhtemelen 4 ekimde de transfer olacağım.
Yumurtalarım tutarsa hangi tarih baz alınacak? Son regli mi? Transfer tarihi mi?
benim de dondurulmuş 16,88 değerle transfer yaptılar doktorum da değerin iyi dediTabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde
hayırlı olsunHerkese selamlar; burası ne kadar kalabalık böyleben de ayın 14ünde transfer oldum. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Biri 8-2, biri 8-1 kalitesinde. Testi doktorum 27sinde istedi.
Benim neden çok az çıkmış ya 0.2 çıkmış. Transferden 5 gün önce bakılmış ama benimkine bir daha da bakılmamış. 29 eylülde baktırmışım 4 ekimde transfer işteTabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle onun orada sana tutunduğunu hayal et güzel pozitif düşünmeye çalışKızlar, dün transfer oldum :) Tedaviye Şubatta başlamıştık, haziranda anca opu olabildi, transfere de yeni gelebildim. Aylardır heyecanla beklediğim bir şeydi bu ama şimdi çook hissizimsanki bir şey değişmemiş gibi. Tamam oldu da noldu yani modunda dolaşıyorum. Sizce anormal mi bu?
Ben kalçadan kullanıyorum progestan 50 mg hergün 2 ampül olmak üzere. Vurulurken hiç acıtmıyor sonrasında hafif baskı hissediyorsun bende yorumları okuyup çok korkmuştum ama öyle aman aman bir acısı yok fiyatıda bir kutusu içinde 5 ampül var 350 gibi bişey galibaBen neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Yok yok dayan ya cok zor biliyorum ama sonu guzel olsun insallahhAttın zehirli okubakalım dayanabilirsem dayancam da hayırlısı
İğneyi vurulmadan önce avucunda ısıt. Yağlı bir iğne. O zaman rahat oluyor. Topak ve morluk, ağrı olmuyor. Ben her gün göbekten progestan Dex 25 mg, 2 günde 1 kalçadan progesteron 50 mg vuruluyorumBen neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Bende uyuyamıyorum canim namazdan sonra hiçBen neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Doktora sormadım henüz ama daha uygun olması sebebiyle kalçaya geçeyim diyorum. Koruyuculuğu da daha fazlaymış. Haftada 2 kere dex olana para vermekten bezdim yani.Bende uyuyamıyorum canim namazdan sonra hiçhadi bana dua edelim bu sabah icin
Bu arada o iğneyi daha önce vurdurdum ama bende cok acitmisti sonra üzerine otururken falan ağrı yapmisti ama tercih senin tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?