Dualarım tabiki seninle. Hadi güzel haberlerinle dön bizeBende uyuyamıyorum canim namazdan sonra hiçhadi bana dua edelim bu sabah icin
Bu arada o iğneyi daha önce vurdurdum ama bende cok acitmisti sonra üzerine otururken falan ağrı yapmisti ama tercih senin tabiii
Sen baya çok kullanıyormuşsun. Neden öyle acaba?Ben kalçadan kullanıyorum progestan 50 mg hergün 2 ampül olmak üzere. Vurulurken hiç acıtmıyor sonrasında hafif baskı hissediyorsun bende yorumları okuyup çok korkmuştum ama öyle aman aman bir acısı yok fiyatıda bir kutusu içinde 5 ampül var 350 gibi bişey galiba
Transferden 5 gün önce 0.50 altı çıkmalıymış zaten benim de 0,41 cıktı. Bazı doktorlar da 1 altını referans alıyormuş. Yukarda çıkarsa zaten transfer iptal . O nedenle senin olması gereken değerdeBenim neden çok az çıkmış ya 0.2 çıkmış. Transferden 5 gün önce bakılmış ama benimkine bir daha da bakılmamış. 29 eylülde baktırmışım 4 ekimde transfer işte
Ben progestan iğne kullanıyorum kalçadan 2 ampul birden biraz yağlı iğne olduğu için acıtıyorBen neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Göbek hiç yok mu sende de? Bende doktoruma yasayım birazdan. Kayınvalidemin evindeyim zaten kadın hemşire. Yapsın işte bana da akşamlarıBen progestan iğne kullanıyorum kalçadan 2 ampul birden biraz yağlı iğne olduğu için acıtıyor
Seninse iyimiş o zaman. Sen 30-40 lar diyince dedim neden öyle diğerleri. Ben çok heyecanlıyım senin için. Çok güzel geçsin transferinTransferden 5 gün önce 0.50 altı çıkmalıymış zaten benim de 0,41 cıktı. Bazı doktorlar da 1 altını referans alıyormuş. Yukarda çıkarsa zaten transfer iptal . O nedenle senin olması gereken değerde
Bence süreçler uzun diyw böyle hissediyoruz. Ben de mayısta basladım anca bu ay nasip oldu transfer artık. Belli bi müddet sonra rutin haline geliyor bence gidip gelmek işlemler falan odak noktayı kaçırıyoruzKızlar, dün transfer oldum :) Tedaviye Şubatta başlamıştık, haziranda anca opu olabildi, transfere de yeni gelebildim. Aylardır heyecanla beklediğim bir şeydi bu ama şimdi çook hissizimsanki bir şey değişmemiş gibi. Tamam oldu da noldu yani modunda dolaşıyorum. Sizce anormal mi bu?
5. gün mü ? suan tam sınırda ya umarım yükselir7 ekimde transfer oldum bugün 10.gun kan 5.8 kızlar negatif değil mj
Bence bırakmayın. Geç tutunmuştur bir şey olmuştur belki. 2 gün sonra yenileyin derim yada yarın. Çünkü tam sınır. Hamilelik olmasa bence o kadar çıkmazdı5.gun evet ilacı falan bıraktım üzüntüden yaa olumsuz hibi
O hissizliğin arkasınından da korku ve heyecan geliyor işteBence süreçler uzun diyw böyle hissediyoruz. Ben de mayısta basladım anca bu ay nasip oldu transfer artık. Belli bi müddet sonra rutin haline geliyor bence gidip gelmek işlemler falan odak noktayı kaçırıyoruzBen de transfer olucam ya mesela hiç heyecan yok. Sanırım böyle oluyor bu sürecin her bir evresi kendine has duygular barındırıyo çok değişik
Ben kullanıyorum acıtıyor epey bı kutuda beş tane var 380tl gıbı bısıBen neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Valla bilmiyorum ben herkes aynı kullanıyor sanıyordum sonradan farkettimSen baya çok kullanıyormuşsun. Neden öyle acaba?
Doktorunuza sordunuz mu bence bırakmayın tekrarlayın testinizi Allahtan umut kesilmez Şuan var gibi zaten inşallah yükselir5.gun evet ilacı falan bıraktım üzüntüden yaa olumsuz hibi
Yaaa günde iki kere iki haftadır çok zor değil mi? Sonuç güzel olsun dilerim bende bugün kalçadan yaptıracağım doktoruma yazdımValla bilmiyorum ben herkes aynı kullanıyor sanıyordum sonradan farkettimKist ve miyom var ondan olabilir belki hiç sormadım da doktorum 2 ampül dedi tamam dedim 2 haftadır yaptırıyorum
Umarım artarHerkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?
Şey var instada cubuk animasyon suan tam olarak öyleyim. Heh işte transfer heh işte oluyoruz heh ne var olduk işteO hissizliğin arkasınından da korku ve heyecan geliyor işte
Çok teşekkür ederim umarım sizin embriyonuz sağlıkla tutunur size her şey kolaylık ve güzellikle olsun sizin içinUmarım artarUmudunu yitirme yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?