- 11 Nisan 2025
- 823
- 322
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kaçtaydı transferin? Çok pozitif enerjilerle gir olur mu? Stres yok yapma, bebeklerini alıp bize yaz
Tabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerdeYarın kaçtaydı transferin? Çok pozitif enerjilerle gir olur mu? Stres yok yapma, bebeklerini alıp bize yaz![]()
Benim değer transfer günü 42'ydi ama olması gereken değer ne bilmiyorum hiç.4.gün taze transfer ama benim.Tabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde![]()
Merhabalar peki verdiğiniz ücret nedir acaba toplamda serum içinSeyreltilmesinin amacı vücudun alerjik reaksiyon verme ihtimalini azaltmak. Bir de clinoleic çok yoğun kıvamlı bir serum. Damar da tıkanma falan yapmasın diye seyreltiliyor.
Hanımlar ilaçlı protokolde rahim hazırlığı yapılıyor. Yarın trasnfer günü dondurulmuş 3. gün. Bugün progesteron istedi doktor. Kaç olmalı ki ideal seviyede olsun? Daha cıkmadı sonuç
Canım ben bugün transfer oldumTabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde![]()
Vaovv , taze falan fark ediyor mu bilemedim ben deBenim değer transfer günü 42'ydi ama olması gereken değer ne bilmiyorum hiç.4.gün taze transfer ama benim.
Hadi bakalımm gözün aydjnn , inşallaah sıkı sıkı tutunsun anneciğineCanım ben bugün transfer oldumprogesteron 19 çıktı ve çok iyi dediler. Ek iğne vermediler, sadece fitil ile devam ediyoruz. Doğal/yapay siklus fark eder mi bilmiyorum ama benim doğal siklusta iyi buldular değeri.
Sana da bol şans diliyorummm şimdiden
15-50 arası normalmiş yani problem yok iyi bir değerTabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde![]()
teşekkür ederimm ben de ona sordum da ikna edemedi beni15-50 arası normalmiş yani problem yok iyi bir değerchatgptden yardım aldım
Yok kuzum ben 15.7 ile transfer oldum
Saat kaçta olacak transferin dua edeyim o saatte.Yok kuzum ben 15.7 ile transfer oldum![]()
İşte beklenilen ve gpt nin inandıramadığı beni ikna eden yorum geldiYok kuzum ben 15.7 ile transfer oldum![]()
11.30 da transfer odasında onlineyim sıkışmış bir haldeSaat kaçta olacak transferin dua edeyim o saatte.
Ayy galiba benimki bundandi . Hic yapmadığı kadar canim yandı kivrandim durdum bitene kadar 1 saat sürdü. Boşuna mı çektim acıyı o zaman benSizin aldiginiz boyle mi peki birde izotonik serum var bende. Eki Görüntüle 3659850
Hayırlısı inşallah, gönlüne göre versin Rabbim. Lütfen ilk 5 gün hiç stres yapma. Ben 5 gün hiç yapmadım ondan11.30 da transfer odasında onlineyim sıkışmış bir haldeaiy teşekkür ederim
![]()
1518 tl ye aldım.3000 tl ye eve hemşire çağırıp taktırıyorum.Merhabalar peki verdiğiniz ücret nedir acaba toplamda serum için
ben beklerim diye düşünüyorum şimdilik evde test yaparım mı bilemiyorum yaparım heralde stokladım 5 tane yalancı pozitif çıkaranlardanHayırlısı inşallah, gönlüne göre versin Rabbim. Lütfen ilk 5 gün hiç stres yapma. Ben 5 gün hiç yapmadım ondanama 5 den sonra taş değiliz ya ister istemez kımıldanmaya başlıyor ruhumuz.
Estrofemin adedinin farklılaştığı günler vardı ama benim böyleydi. Son kontrol sonrası (sizin 30 ekimdeki) progesteranlar (iğne + fitil), oksapar vb. eklendiKızlar doktor bana bu programı verdi 30 Ekimde gideceğim kontrole muhtemelen 3 Kasım gibi transfer olacak sizinde ilaçlar böyle miydi