• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Yarın kaçtaydı transferin? Çok pozitif enerjilerle gir olur mu? Stres yok yapma, bebeklerini alıp bize yaz 😍
Tabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde 🥸

Tabikii :) 11.30 da olacak da bugün istenen değer düşük geldi gibi bana ondan biraz overthinkliyorum suan düştüm bataklığa. Progesteron 15 cıkmış bugün millet 30-50 falan diyor dondurulmuşta gezindim de bi eskilerde 🥸
Benim değer transfer günü 42'ydi ama olması gereken değer ne bilmiyorum hiç.4.gün taze transfer ama benim.

Hanımlar ilaçlı protokolde rahim hazırlığı yapılıyor. Yarın trasnfer günü dondurulmuş 3. gün. Bugün progesteron istedi doktor. Kaç olmalı ki ideal seviyede olsun? Daha cıkmadı sonuç

Canım ben bugün transfer oldum 🥳 progesteron 19 çıktı ve çok iyi dediler. Ek iğne vermediler, sadece fitil ile devam ediyoruz. Doğal/yapay siklus fark eder mi bilmiyorum ama benim doğal siklusta iyi buldular değeri.
Sana da bol şans diliyorummm şimdiden

Canım ben bugün transfer oldum 🥳 progesteron 19 çıktı ve çok iyi dediler. Ek iğne vermediler, sadece fitil ile devam ediyoruz. Doğal/yapay siklus fark eder mi bilmiyorum ama benim doğal siklusta iyi buldular değeri.
Sana da bol şans diliyorummm şimdiden
Hadi bakalımm gözün aydjnn , inşallaah sıkı sıkı tutunsun anneciğine 😇 ben iğne de kullanıyorum ama fitil de heralde bu kadar işe yaramışlar 🤣 Teşekkür ederim güzel dileğin için 😇

15-50 arası normalmiş yani problem yok iyi bir değer 🙃 chatgptden yardım aldım

11.30 da transfer odasında onlineyim sıkışmış bir halde 😇 aiy teşekkür ederim 🥹🥹🥹
Hayırlısı inşallah, gönlüne göre versin Rabbim. Lütfen ilk 5 gün hiç stres yapma. Ben 5 gün hiç yapmadım ondan 🤣 ama 5 den sonra taş değiliz ya ister istemez kımıldanmaya başlıyor ruhumuz.

Kızlar doktor bana bu programı verdi 30 Ekimde gideceğim kontrole muhtemelen 3 Kasım gibi transfer olacak sizinde ilaçlar böyle miydi

Eklentiler

• IMG_6791.webp
    IMG_6791.webp
    126,3 KB · Görüntüleme: 36
Hayırlısı inşallah, gönlüne göre versin Rabbim. Lütfen ilk 5 gün hiç stres yapma. Ben 5 gün hiç yapmadım ondan 🤣 ama 5 den sonra taş değiliz ya ister istemez kımıldanmaya başlıyor ruhumuz.
ben beklerim diye düşünüyorum şimdilik evde test yaparım mı bilemiyorum yaparım heralde stokladım 5 tane yalancı pozitif çıkaranlardan 🤣 şaka bi yana durabilirsem kan günümü beklicem 3. gün ya benim kaç günüm 29 u mu olur ?

Back
X