Bencede keşke ama okullarda akran zorbalığı o kadar çok ki. Çocuk yapılı bile olsa mental olarak onlara karşı çıkamıyor ya da onlarla uğraşamıyor. Öğretmenler bu zorbalığın önüne nedense geçemiyor, geçmeye de çalışmıyor. Ayrıca bilişsel, kaba ve ince motor kabiliyeti büyüklerden zayıf oluyor. Umarım sizde olmaz ama bu bir risk sonuçta. Sınıfın en büyüğü olması süper olmasa da illa ki artı değerler katacaktır. Umarım siz yaşamazsınız. Haziran 2015 doğumlu olup bu sene başlayacaklar da var tam olmasa da 2 yaşa yakın bir aralık var neredeyse. Zaten kötü olan yanı da bu. Ayrıca küçük başlayanlar ders yapmada çok zorlanıyor, yavaş kalıyor biraz. Canı istemiyor. Bende kızımı geçen sene büyük bir aptallık yapıp verdim geri aldım hemen

2016 ocak doğumlu bu yıl başlayacak tekrar. Akademik olarak sorun olmadı ama ders yapması oldukça zordu. Şimdi evde kendi kendine çarpma yapmayı öğrenmiş düşün. Geçen seneki hali resmen bebekmiş diyorum. Akran zorbalığı konusunda çok zorlandı. Hatta akran demeyelim direk büyük zorbalığı. 2014 lü vardı sınıfta. Okuma yazma bilmesine rağmen aldık. Çok çok nadir olsa da küçük olup sınıf 1. Si olan da var ama benim kaygım daha çok psikolojik durumuydu.