Bende 2.defa ovulasyonla takip ediyorum ama anlamadığım şey 12.gün 16 ekimde daha koyuydu ama tam koyu değil sonra silikleşmeye başladı normal mi bu durum daha var mı yoksa o gün müydü pik yaptığıHerkese merhaba, bu formu açtım birbirimize destek olmak adına..
Ben kendi süreçimden bahsedeyim,
Ben 26 eşim 27 yaşında yaklaşık 2 senedir evliyiz.
5-6 ay deneme sonucu hamile kaldım ( ovulasyon testi ile ve hiç pik görmedim)
Çok sevindik, havalara uçtuk. Ama başından beri problem vardı, kahverengi kanama geliyordu. Neyse uzatmadan 8.haftada bebeği kaybettik. Bir süre istemedik, daha sonra eylülde regl 2.gün kan verdim, prolaktin 77 cıktı “gebeliğe engel olabilir, yumurtayı kalitesizleştirir düşüğe sebeb olabilir” dedi doktorum. Dostinex ile değerim 1 ayda 15 e düştü.
Aynı şeyleri yaşamamak adına eşim sperm testi verdi herşey çok güzel fakat 2.derece varikosel, hızlı ileri hareketli %25 morfoloji %6 hareketsiz %10 yavaş hareketli %30 yerinde hareketli %35 sperm sayısı 22.000.000 total sperm sayısı 88.000.000 yani suan gebe kalmaya engel bir durum yok. Bu ay tekrar ovulasyonla deniyorum kızlar daha piki göremedim, son bat 7 ekim.
Hepimiz burda toplanıp birbirimize destek olalım istiyorum
Hormonlarıma bakılmıştı herhangi bir problem yok, testim de innovitaydıHangi ovulasyonu kullanıyorsunuzz bide hormonlarınıza baktırdınız mı
Ben de hiç pik göremedim hasteneye gidip progesteron baktırdım 7.75 çıktı bu ay yumurtlamışsın dedi ama hiç iki tam çizgi göremedim hep siliktiKızlar selam.. Biz de Henüz geçtiğimiz ay denemelere başladık. Umarım kasım veya aralıkta hamile kalabilirim. Geçen ay ovulasyon testim bi tuhaftı, tam koyulaşma olmadı gibi. Piki net tesbit edemedim. Bakalım bu ay ne olacak.
Aynı şeyleri yaşadım sanırım yeni evlendiğimde 1 yıl bebeğim olmadk ve prolaktin yüksek çıktı ilaçla düşürdük sonrasında ovulasyon testi alıp adet bittikten sonra her gün sabah akşam yaptım ve o ay hamile kaldımHerkese merhaba, bu formu açtım birbirimize destek olmak adına..
Çok sevindik, havalara uçtuk. Ama başından beri problem vardı, kahverengi kanama geliyordu. Neyse uzatmadan 8.haftada bebeği kaybettik. Bir süre istemedik, daha sonra eylülde regl 2.gün kan verdim, prolaktin 77 cıktı “gebeliğe engel olabilir, yumurtayı kalitesizleştirir düşüğe sebeb olabilir” dedi doktorum. Dostinex ile değerim 1 ayda 15 e düştü.
Aynı şeyleri yaşamamak adına eşim sperm testi verdi herşey çok güzel fakat 2.derece varikosel, hızlı ileri hareketli %25 morfoloji %6 hareketsiz %10 yavaş hareketli %30 yerinde hareketli %35 sperm sayısı 22.000.000 total sperm sayısı 88.000.000 yani suan gebe kalmaya engel bir durum yok. Bu ay tekrar ovulasyonla deniyorum kızlar daha piki göremedim, son bat 7 ekim.
Yani demem o ki adet üzerinden 10 gün geçmiş silik olması normal geç yumurtlama da olabilirHerkese merhaba, bu formu açtım birbirimize destek olmak adına..
Bende aynı durumdayım son bat 5 ekimdi bir haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum. Test yaptım negatif iki gün sonra tekrarlıcam böyle olup pozitifi gören var mı acabaBelirtileriniz nelerdii hatırlıyor musunuz? Regli daha 8 gün var ama yumurtlamadan beri kasık ve bel ağrısı son 2 gündür de bacak ağrısı var bende ovulasyon kullandım bu ay 17 ekimde pikti
Bel ve kasık ağrısı vardı sadceBelirtileriniz nelerdii hatırlıyor musunuz? Regli daha 8 gün var ama yumurtlamadan beri kasık ve bel ağrısı son 2 gündür de bacak ağrısı var bende ovulasyon kullandım bu ay 17 ekimde pikti
Adetim 14 ekimde bitti ve 15 ekimde ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm o gün birliktelik oldu sonraki gün 16 ekimde t bölgesi belirsiz idi daha sonra 21 ekimde tekrar çift çizgiyi gördüm ve o günden itibaren birliktelik oldu 4 gün. Doktorum adetkende birlikte olup hamile kalabileceğimi söyledi ama yapmadık. Adet bitiminden sonraki günü de değerlendir dedi mutlaka. Ve şuan adetime 9 gün var ve sol kasıkta sürekli batma beyaz akıntı da mevcut. Doktorum baktığı zaman sol yumurtaların fazla tutarsa burdan tutunacak demişti…Herkese merhaba, bu formu açtım birbirimize destek olmak adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?