- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan tam namaz için kalktım Teheccüd namazı için dilerim Rabbimden güzel haberler alasın sende bebeğin seninle olsun rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin sana bana ve olmayan isteyen herkese inşallah canım benimHadi hayırlısı güzel haberler ile gel inşallah
Benim de bata 5 gün kaldı ama hiç belirti yok biraz ümitsizim dua et bana
Pazartesiyi bekleyemedim ya az önce yaptım yeni bir test anında belirdi çizgi ya Allah'ım şükürler olsun bide testtlerimin markaları hep farklı kuzum darısı senin ve isteyen herkesi başına inşallahHadi hayırlısı güzel haberler ile gel inşallah
Benim de bata 5 gün kaldı ama hiç belirti yok biraz ümitsizim dua et bana
Allah kabul etsin canım teşekkür ederimŞuan tam namaz için kalktım Teheccüd namazı için dilerim Rabbimden güzel haberler alasın sende bebeğin seninle olsun rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin sana bana ve olmayan isteyen herkese inşallah canım benim![]()
Ay evet evet baya belirginleşmeye başlamışPazartesiyi bekleyemedim ya az önce yaptım yeni bir test anında belirdi çizgi ya Allah'ım şükürler olsun bide testtlerimin markaları hep farklı kuzum darısı senin ve isteyen herkesi başına inşallah
Evet ya çok şükür darısı başına kuzum benimAy evet evet baya belirginleşmeye başlamış![]()
Amin inşallah canımEvet ya çok şükür darısı başına kuzum benim
Merhaba, 1 veya 2 gün sürüyor genelde. diğerinden daha koyu değilse çok yakın da olabilir pik. Genelde test çizgisi daha koyu oluyor. Yine de değerlendirmek gerekir çok yakınsaMerhaba Arkadaşlar. Bu hafta ovülasyon testine başkladım ve Bugün ilk defa pik gördüm , sanırım . Diğerinden daha koyu değil ; ama bayağı belirgin koyuluğu vardı. Pik genelde kaç gün sürüyor ?
Bat tarihin nedir benim bata 3 gün var dayanamayıp test yaptım az önce sabah idrarı da değil ama buz günü negatifBende böyle pikler gördüm ve her günü değerlendirdim dün kan testi verdim negatif![]()
Sadece dün işte . Gece geldiğinde de uzun bir müddetten beri ortopedik sorunu var . Bir şey olmadı . Sonra olmayınca da bana diyor ki sen bir şey mi kullanıyorsun? . Ben çocuk konusunda biraz daha öteleyiciydim . Daha erken olduğu için . Tamam yaşımız var da . Alışmak gerek diye düşünüyorum. Neyse Sonrasında benim istemediğimi görüp üzülünce ben de Ovülasyon testi aldım . Hatta iki tane de program satın aldım . Dün öyle ayağım ağrıyor deyince çok kötü hissettim. Hani dokunmak dahi istemiyorum. Sanki ben istiyorum da o istemiyormuş gibi bir şey oldu . Sinirlerim bozuldu:))Merhaba, 1 veya 2 gün sürüyor genelde. diğerinden daha koyu değilse çok yakın da olabilir pik. Genelde test çizgisi daha koyu oluyor. Yine de değerlendirmek gerekir çok yakınsa
Ovülasyon testi bizde de benzer durumlara sebep oluyo maalesef aslında stres yaptırıyo. Birçok çift yaşıyordur bunu. Kendini yalnız hissetme. Tespit etmek için iyi ama stres de engel diyolar bu sefer ilişki zoraki oluyo :). Biz de 3 aydır deniyoru iki aydır yapıyorum artık yımrutlama zamanımı biliyorum ortalama daha yapmıycam bu ay da olmazsa bundan sonra 2 günde bir doğaçlama olsun diye konustuk bakalım :) senin hissettiğin gibi hissettiğim oldu bu sefer sonrasında ilişki olsa da kadın stresten kendini kasıyo hormonalr bozuluyo ve olmuyo bence :) sen de zamanını ortalama tespit ettikten sonra akışına bırakırsın. Bir de eşimi de yanımda kadın hastalıklarına doktora götürdüm bu ay öğrensin her şeyi bizim gibi bilsin diye daha bi farkındalık geldi ona da.Sadece dün işte . Gece geldiğinde de uzun bir müddetten beri ortopedik sorunu var . Bir şey olmadı . Sonra olmayınca da bana diyor ki sen bir şey mi kullanıyorsun? . Ben çocuk konusunda biraz daha öteleyiciydim . Daha erken olduğu için . Tamam yaşımız var da . Alışmak gerek diye düşünüyorum. Neyse Sonrasında benim istemediğimi görüp üzülünce ben de Ovülasyon testi aldım . Hatta iki tane de program satın aldım . Dün öyle ayağım ağrıyor deyince çok kötü hissettim. Hani dokunmak dahi istemiyorum. Sanki ben istiyorum da o istemiyormuş gibi bir şey oldu . Sinirlerim bozuldu:))
:)) İlk kontrollere gittik ; ama doktor almadıOvülasyon testi bizde de benzer durumlara sebep oluyo maalesef aslında stres yaptırıyo. Birçok çift yaşıyordur bunu. Kendini yalnız hissetme. Tespit etmek için iyi ama stres de engel diyolar bu sefer ilişki zoraki oluyo :). Biz de 3 aydır deniyoru iki aydır yapıyorum artık yımrutlama zamanımı biliyorum ortalama daha yapmıycam bu ay da olmazsa bundan sonra 2 günde bir doğaçlama olsun diye konustuk bakalım :) senin hissettiğin gibi hissettiğim oldu bu sefer sonrasında ilişki olsa da kadın stresten kendini kasıyo hormonalr bozuluyo ve olmuyo bence :) sen de zamanını ortalama tespit ettikten sonra akışına bırakırsın. Bir de eşimi de yanımda kadın hastalıklarına doktora götürdüm bu ay öğrensin her şeyi bizim gibi bilsin diye daha bi farkındalık geldi ona da.![]()
Biz de benim pik günümde böyle bir sorun yaşadık ve tartışıp küstük hatta:) bu tür testlerin onu baskıladığını ve yapmak istemediğini söyledi çok sinirlendim ben de.Sadece dün işte . Gece geldiğinde de uzun bir müddetten beri ortopedik sorunu var . Bir şey olmadı . Sonra olmayınca da bana diyor ki sen bir şey mi kullanıyorsun? . Ben çocuk konusunda biraz daha öteleyiciydim . Daha erken olduğu için . Tamam yaşımız var da . Alışmak gerek diye düşünüyorum. Neyse Sonrasında benim istemediğimi görüp üzülünce ben de Ovülasyon testi aldım . Hatta iki tane de program satın aldım . Dün öyle ayağım ağrıyor deyince çok kötü hissettim. Hani dokunmak dahi istemiyorum. Sanki ben istiyorum da o istemiyormuş gibi bir şey oldu . Sinirlerim bozuldu:))
Bugün de öyle oldu ve pik çok koyuydu. Hem kendi istiyor bebek olmasını hem de böyle yapıyor . (Anlıyorum , her gün masaj yapıyorum ayağına birkaç gündür de gerçekten çok kötü olmaya başladı.Hatta doktor bugün fizik tedavi dedi.)Neyse her şeyi geçtim , kendilerinin reddedilmesi ağırlarına giderken iki gün bana böyle yapması o kadar üzdü ki beni . Ben de artık çaba sarf etmeyeceğim dedim. Ne çaba sarf ediyorsun ki diyor bir de … ( Kendisi aşırı manipülatif biri , maalesef , neden bebek istemediğimi daha da iyi anlıyorum sanırım . Ve sırf o istekli olduğu için ben de kendimi hazırlamaya ve bu Ovülasyon durumlarını öğrenmeye çalıştım . Bir sürü şey okudum .) Şu an ağlıyorum , sinirden.Her şey boşunaymış demek kiBiz de benim pik günümde böyle bir sorun yaşadık ve tartışıp küstük hatta:) bu tür testlerin onu baskıladığını ve yapmak istemediğini söyledi çok sinirlendim ben de.
Olmayınca da ban diyor ki bir şey mi kullanıyorsun? Her türlü her şeyde sorun benmişim gibi oluyorHersey yoluna giricektir insallah üzmeyin kendinizi. Yumurtanin döllenme gün sayisi okadar azki mecburen LH testiyle takip ediyorum bende. Daha önceden takipsiz yapiyorduk ama son aylarda anladimki kayabiliyor bazen bu tarihler oyüzden sık iliski olmadan ilerliyoruz bide ona asiri yansitmiyorum beni strese sokmuyor lh testi aksine görünce seviniyorum hersey yolunda gidiyor diye