• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM-KASIK-ARALIK GEBELİK İSTEYENLER💖

Yumurtlamadan 4 gun sonra kabiz oldum. Hic olmazdim. Ve yumurtlamadan 7 gun sonra cok az hafif kahverengi leke geldi. Ve ondan iki gun sonra goguslerim agrimaya basladi. Beklenen adetten iki gun once erken test ile ogrendim. Dongum 28 gun. Yerlesme lekesi beklenen adetten 7 gun once oldu. Adet gununde kaset test kopkoyu kirmiziydi. Ve cok az adet olacakmisin gibi karin agrisi oldu. Baska belirtim yok ve hala yok :-)

Merhaba
Amh değerim 0.37 yaşım 34
3 aydır ovulasyon takibi yaptım ve hep pik gördüm. (14. Günümdeyim adet sonrası)
Hala pik yok hala ve stres oluyorum.
Acaba gec mi yumurtlayacagım bu testleri bırakıcam benim moralimi cok bozuyor
Bu süreçte deniyoruz tabi boş durmuyoruz ama pik olmadıgı icin boşa gidiyor gibime geliyor

Ben Ekim ayından ovulasyon testini pik gördüm her iki günü değerlendirdik ama olmadı bu ay tekrardan deneyimmi bilmiyorum çok kararsızım aldığım kitler çok hassasti kasıklarımda Ağrı olduğu pik cikti

Yumurtlamadan 4 gun sonra kabiz oldum. Hic olmazdim. Ve yumurtlamadan 7 gun sonra cok az hafif kahverengi leke geldi. Ve ondan iki gun sonra goguslerim agrimaya basladi. Beklenen adetten iki gun once erken test ile ogrendim. Dongum 28 gun. Yerlesme lekesi beklenen adetten 7 gun once oldu. Adet gununde kaset test kopkoyu kirmiziydi. Ve cok az adet olacakmisin gibi karin agrisi oldu. Baska belirtim yok ve hala yok :-)
Bahsettiğiniz belirtiler yaşıyorum dpo8 deyim ve adetime 8 gün var hayırlısı bakalım benim için dua eder misin🙏🏻🥰

Ben kan verdim ama regliye 7 gün var ama negatif daha dönmez diye düsüniyoejm

Ben kan verdim ama regliye 7 gün var ama negatif daha dönmez diye düsüniyoejm
adet günü adet olmazsan bir daha test verirsin olmadı. 17 ekimde pik gördüm demişssniz görseli var mı testlerinizin bize de emsal olması açısından soruyorum

Böyleydi

Eklentiler

• 22d32303-516e-442c-ae56-99245678f34f.webp
    22d32303-516e-442c-ae56-99245678f34f.webp
    44 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar merhaba bende de 20 ve 21 ekimde pik olmuştu değerlendirdik. Normalde 29 ekimde regl olmam lazımdı. Ama 2 gün geçti yarın da 3. Güne gireceğim ama hala adet olmadım sizce hamile miyimdir? Şimdi de test yapmak istemiyorum henüz erken olur diye. 1 Kasım cumartesi erken gebelik testini yapacağım

Merhaba kızlar bende 25-26ekim pikti. 2 günü de değerlendirdik. 27 ekimde de çatlama oldu. ovülasyon testleriyle takip ettim.
Ama yumurtlamadan beri geçmeyen sol tarafımda kasık ağrım var. Aynı zamanda belimde ağrıyor. Bugün kaşık ağrım şiddetlendi böyle batma gibi. Ama akıntım hiç yok. belirti için erken değil mi

20 21 ekim de pik gördüysen 14 gün sonra regl olman lazım 4 kasıma denk geliyor, aslında gecikmemis oluyorsun 4 kasımda yap bence yumurtlama geç olduğu icin regl ileri atabilir🙏

Bende böyleydim negatif cıktı:( yumurtlamadan beri böyle ağrılarım vardı 2-3 gündür azaldı

Bence doktora gidin, yumurtlamanıza baktırın ultrasonda catlayıp catlamadığına

20 21 ekim de pik gördüysen 14 gün sonra regl olman lazım 4 kasıma denk geliyor, aslında gecikmemis oluyorsun 4 kasımda yap bence yumurtlama geç olduğu icin regl ileri atabilir🙏
Çok teşekkür ederim öyle yapayım biraz daha bekleyeyim 💖

Bence doktora gidin, yumurtlamanıza baktırın ultrasonda catlayıp catlamadığına
ovülasyon testiyle takip ediyorum hala çatlamadan sonra silik halen. adetime 10 gün var. dün akşam ağrıdan ve batmadan sadece yattım hareketim kısıtlandı

Herkese merhaba, bu formu açtım birbirimize destek olmak adına..
Ben kendi süreçimden bahsedeyim,
Ben 26 eşim 27 yaşında yaklaşık 2 senedir evliyiz.
5-6 ay deneme sonucu hamile kaldım ( ovulasyon testi ile ve hiç pik görmedim)
Çok sevindik, havalara uçtuk. Ama başından beri problem vardı, kahverengi kanama geliyordu. Neyse uzatmadan 8.haftada bebeği kaybettik. Bir süre istemedik, daha sonra eylülde regl 2.gün kan verdim, prolaktin 77 cıktı “gebeliğe engel olabilir, yumurtayı kalitesizleştirir düşüğe sebeb olabilir” dedi doktorum. Dostinex ile değerim 1 ayda 15 e düştü.
Aynı şeyleri yaşamamak adına eşim sperm testi verdi herşey çok güzel fakat 2.derece varikosel, hızlı ileri hareketli %25 morfoloji %6 hareketsiz %10 yavaş hareketli %30 yerinde hareketli %35 sperm sayısı 22.000.000 total sperm sayısı 88.000.000 yani suan gebe kalmaya engel bir durum yok. Bu ay tekrar ovulasyonla deniyorum kızlar daha piki göremedim, son bat 7 ekim.

Hepimiz burda toplanıp birbirimize destek olalım istiyorum💖
Benim de 5 ayda 2 kimyasal oldu. Şimdi ise 5 haftalık gebeyim. Doktor 12 13 gündür gelen kahverengi lekelenmenin yerleşmeye dair olduğunu söylüyor. Bugün keseyi gördük. Lekelenmenin çok normal olduğunu ve bunu ilk zamanlar pek çok gebenin yaşadığını söyledi. Bakalım inşallah sağlıklı gebelik geçiririm umuduyla dua ediyorum.

Korkutmak istemem ama benimde öyleydi bence doktorunuzdan progesteron isteyin ve dinlenin 12-13 gün yerleşme kanaması sürmez

Bizde öyle yaklaşık 7 aydır deniyoruz bi sorunda görünmüyor yaş harici mevlam nezamn nasip ederse öyle diyoruz

Back
X