Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Her gün günlük iğne var mı yine peki? Sanırım korktum iyice ignelerden
Benim iğnem clexan hergün devam ediyor hatta rapor çıktı 90 tane birden yazdı. Ama ben almadım eğer coraspin yeterli gelirse ona döneyim dicem çok şey dicem de doktorum amerikadan cumartesi dönüyor:):):)

Benim iğnem clexan hergün devam ediyor hatta rapor çıktı 90 tane birden yazdı. Ama ben almadım eğer coraspin yeterli gelirse ona döneyim dicem çok şey dicem de doktorum amerikadan cumartesi dönüyor:):):)
Karnımda yer kalmadi artık. Kanadı bugun vururken. Ya da ben beceremedim ne bileyim

Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
canım bence hala umut var inşallah cuma günü değerin iki katından fazla yükselir ve derin bir nefes alırız. dualarım sen ve bebeğinle..

Secilk canım bak ne olmuş yarım saatte foruma anlamadım ama tablo özelliği gelmiş kişi etiketleme özelliği kalkmış istersen tabloyu buradan oluşturabilirsin. bu arada okuduğum kadarıyla sonuç almana az kalmış inşallah kendi isminin karşısına bundan koyarsın ben bu smilie bayılıyordum yeniden gelmiş

Teşekkürler canim bilgilendirdigin icin. Evdeyken telefondan giriyorum internete. Yarın isteyken denerim tablo özelliğini:) insallah hamileyim diye haber verebilirim. Az kaldı...4 gun daha... insallah senin de guzel haberini alırız canım:)

canimmm evt bnde snni htirliorummm ins bu kezz güzel biter.sen nasilsin neler yspiodunn.
canimmm evt bnde snni htirliorummm ins bu kezz güzel biter.sen nasilsin neler yspiodunn.
Canim ben iyi olmaya calisiyorum, cok uzuldum cunku bende belki kasim yada aralik gibi tekrar deneyecegim olmazsa uzun bi ara vermeyi dusunuyorum, senin transferin olmusmuydu, senin ne guzel donmyslarin var ben nasil tekrar baslarim bilmiyorum

Canim ben iyi olmaya calisiyorum, cok uzuldum cunku bende belki kasim yada aralik gibi tekrar deneyecegim olmazsa uzun bi ara vermeyi dusunuyorum, senin transferin olmusmuydu, senin ne guzel donmyslarin var ben nasil tekrar baslarim bilmiyorum
Canım senin tedavin ne zaman başlayacak bellimi

Dusmedi edi ndanote, post: 37427520, member: 352677"]@umut2255 canim degerinin dusmesine cok uzuldum ama hersey bitmis degil,kendini bu kadar uzme ..kanaman yoksa hic korkma ben cok gordum degeri dusup dusupte aniden yukseleni forumda...

Dusmedi ki yükseldi[/QUOTE]
dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…