Benim iğnem clexan hergün devam ediyor hatta rapor çıktı 90 tane birden yazdı. Ama ben almadım eğer coraspin yeterli gelirse ona döneyim dicem çok şey dicem de doktorum amerikadan cumartesi dönüyor:):):)Her gün günlük iğne var mı yine peki? Sanırım korktum iyice ignelerden
Karnımda yer kalmadi artık. Kanadı bugun vururken. Ya da ben beceremedim ne bileyimBenim iğnem clexan hergün devam ediyor hatta rapor çıktı 90 tane birden yazdı. Ama ben almadım eğer coraspin yeterli gelirse ona döneyim dicem çok şey dicem de doktorum amerikadan cumartesi dönüyor:):):)
Vay anam, ben de opu dan sonra biter sanıyordum iğneleri.Benim iğnem clexan hergün devam ediyor hatta rapor çıktı 90 tane birden yazdı. Ama ben almadım eğer coraspin yeterli gelirse ona döneyim dicem çok şey dicem de doktorum amerikadan cumartesi dönüyor:):):)
Bazen kılcal damara denk geliyor ve kanıyor hatta yeri de mosmor oluyor ama yapcak bişey yok alıştıkKarnımda yer kalmadi artık. Kanadı bugun vururken. Ya da ben beceremedim ne bileyim
Aynen üstelik daha 5. günde böyleKarnımda yer kalmadi artık. Kanadı bugun vururken. Ya da ben beceremedim ne bileyim
canım bence hala umut var inşallah cuma günü değerin iki katından fazla yükselir ve derin bir nefes alırız. dualarım sen ve bebeğinle..Selam kizlar sabah teste gittim bugün 12.gundu değer 11.49 düşük ama cuma tekrar yaptir dediler herşey kismet çok agladim sabahtan beri Bebegim gitmesin diye beni birakmasin annesi gibi savassin ne olur dua edin kizlar
Hadi hayirli olsun tedavin, benimki ulun bey ama selen hanımi da tanıyorum çok tatlı. Ben hayırlı haberi aldım,darısı başına inşallahSelen hanim
37 yaşındayım canım. Daha transfere çok var diye hiç sormadım kaçıncı gün diye. Dondurulmuş koyacaklar, muhtemelen Aralık sonu.canim senin yas kacti? birde kacinci gun embryosu konacak sana soylendimi?
Insallah canım dua et banaHadi hayirli olsun tedavin, benimki ulun bey ama selen hanımi da tanıyorum çok tatlı. Ben hayırlı haberi aldım,darısı başına inşallah
Teşekkürler canim bilgilendirdigin icin. Evdeyken telefondan giriyorum internete. Yarın isteyken denerim tablo özelliğini:) insallah hamileyim diye haber verebilirim. Az kaldı...4 gun daha... insallah senin de guzel haberini alırız canım:)Secilk canım bak ne olmuş yarım saatte foruma anlamadım ama tablo özelliği gelmiş kişi etiketleme özelliği kalkmış istersen tabloyu buradan oluşturabilirsin. bu arada okuduğum kadarıyla sonuç almana az kalmış inşallah kendi isminin karşısınabundan koyarsın ben bu smilie bayılıyordum yeniden gelmiş
canimmm evt bnde snni htirliorummm ins bu kezz güzel biter.sen nasilsin neler yspiodunn.
Canim ben iyi olmaya calisiyorum, cok uzuldum cunkucanimmm evt bnde snni htirliorummm ins bu kezz güzel biter.sen nasilsin neler yspiodunn.
Canım senin tedavin ne zaman başlayacak bellimiCanim ben iyi olmaya calisiyorum, cok uzuldum cunkubende belki kasim yada aralik gibi tekrar deneyecegim olmazsa uzun bi ara vermeyi dusunuyorum, senin transferin olmusmuydu, senin ne guzel donmyslarin var ben nasil tekrar baslarim bilmiyorum
AY canım ya güzel haberin için sabirsizlaniyorum
Allah sabır versin bizeee :)Aynen üstelik daha 5. günde böyle
Benim bugun öyle oldu sanırım. Eşide yoktu. Hem ağladım hem yaptım. Allah yardım etsin inşallah.Bazen kılcal damara denk geliyor ve kanıyor hatta yeri de mosmor oluyor ama yapcak bişey yok alıştık
Dusmedi edi ndanote, post: 37427520, member: 352677"]@umut2255 canim degerinin dusmesine cok uzuldum ama hersey bitmis degil,kendini bu kadar uzme ..kanaman yoksa hic korkma ben cok gordum degeri dusup dusupte aniden yukseleni forumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?