Canim ben iyi olmaya calisiyorum, cok uzuldum cunkubende belki kasim yada aralik gibi tekrar deneyecegim olmazsa uzun bi ara vermeyi dusunuyorum, senin transferin olmusmuydu, senin ne guzel donmyslarin var ben nasil tekrar baslarim bilmiyorum
insallah canim...Super ya . gunleri birlikte saymak nasip olcak desene
ayy canim ya cok uzuldum..ben hep kendim yaparim alistim artik senin ilk tedavinmi?Benim bugun öyle oldu sanırım. Eşide yoktu. Hem ağladım hem yaptım. Allah yardım etsin inşallah.
Evet canım ilk tedavim. Birkaç gundur kendim yapıyordum ama bugun beceremedim. Sonra da sinirlerim bozuldu çok..Sımdi iyiyim çok şukür.ayy canim ya cok uzuldum..ben hep kendim yaparim alistim artik senin ilk tedavinmi?
Of ki ne ofVay anam, ben de opu dan sonra biter sanıyordum iğneleri.
Yaptırmadım test eşim sabret dr gelsin cumartesi dedi ama yok dayanamam bi kez daha yaptırmalıyım gerçi proluton dan sonra kanamam da olmadı şükür#dnzderya sonucunu almadinmi canim?
dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?[/QUOTE]Dusmedi ki yükseldi
dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?[/QUOTE]Dusmedi ki yükseldi
arkadaslarrr iii gcler.benim bi sorum olucak? dun merkezde 15 20 gun once cikan bi yasa geregi 2.denememde normalde 2 transfer ettiklerini fakat artik yasak oldugunu tek transfer olucagini solediler.biz esimle zaten 1 tane transfer konusmustuk ama bole bisey varmi merk ediorum? bi bilgisi olan var.mi?
Günaydınnn bugün kontrole gideceğim. Insallah güzel seyler duyarım.günaydın kızlar:)
İnşaallah canım güzel bir gün olur güzel haberlerle dolu :)Günaydınnn bugün kontrole gideceğim. Insallah güzel seyler duyarım.
Pazartesi yi bekle bence. İnşallah hamilesindir canım.Günaydın herkese.
9. günüm :) Dün çok belim ağrıdı. Bugün henüz bir ağrım yok gibi :) Sizce cumartesi günü ( 11. gün) test için erken mi olur? pazartesi yaptırmayı düşünüyordum, ama sabretmek de çok zor.
Günaydın herkese.
9. günüm :) Dün çok belim ağrıdı. Bugün henüz bir ağrım yok gibi :) Sizce cumartesi günü ( 11. gün) test için erken mi olur? pazartesi yaptırmayı düşünüyordum, ama sabretmek de çok zor.
günaydın kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?