Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim ben iyi olmaya calisiyorum, cok uzuldum cunku bende belki kasim yada aralik gibi tekrar deneyecegim olmazsa uzun bi ara vermeyi dusunuyorum, senin transferin olmusmuydu, senin ne guzel donmyslarin var ben nasil tekrar baslarim bilmiyorum

kuzummm allah sabrini verir sen nolur ayakta kal bol bol dua et rabbime o ol demeden ne oluyor ki hayatta daha vakti zamani gelmemisti demek ki.rabbim pesine dusurmusse vardir bi bildigi.benim sali gun transferim olcakti gittik merkeze embriyolari cozdurduler ve durumlari gayet.iyi oldugunu soyleyim 6.gune devam ettirip blastokist olarak tranfer edeceklerini boylece.daha iii olcagini solediler bgn de arayip buz bebeklerimin iyi oldugunu soylediler.allahimdan diliyorum ki bi aksilik olmasin ve yarin annisinee gelsinler.biliorum ki o ol demeden degil 6.gun 10.gunde olsa asla olmayacak ins sevdigi kullarindanimdir da yuzumu guldurur.benim ve hepimizinn

arkadaslarrr iii gcler.benim bi sorum olucak? dun merkezde 15 20 gun once cikan bi yasa geregi 2.denememde normalde 2 transfer ettiklerini fakat artik yasak oldugunu tek transfer olucagini solediler.biz esimle zaten 1 tane transfer konusmustuk ama bole bisey varmi merk ediorum? bi bilgisi olan var.mi?

yasa gereği yaşınız 25-35 arasında ise tek embriyo transferi oluyor. yaşınız 35 ve üstü ise embriyo sayısı artıyor.

Pazartesi yi bekle bence. İnşallah hamilesindir canım.

Kızlar
bu listeyi buradaki tablo özelliğini kullanarak yapabilecek ve takip edebilecek birisi var mı?
Ben işte yoğun bir dönemdeyim o nedenle foruma çok giremiyorum ve de tabloyu revize edemiyorum. Gönüllüler aranıyor :)

Günaydın arkadaşlar size o kadar alıştım ki yine forma girip teker teker okuyorum msjları ben beklemedeyim suan ama dualarim la hep sizlerleyim sonuç alacak arkadaşlar inşallah yuzleriniz güler tedaviye başlayan arkadaşlarım inşallah sizlerinde kaliteli embriyoları nız oluşur güzel haberler alırsınız

Ben transfer tarihini bekleyemiyorum . Sonrasını da hiç düşünemiyorum. 11gün yaptırabilirsin aslında 5. gün embriyosu olduğu için 15. günü oluyor transfer gününü saymazsak.Ama geç tutunmuş da olabilir . Bu olasılığı da göz ardı etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…