Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Nerelerdesin canım tedavin ne durumda sonuç ne zaman belli olur merak ettim seni

Bence erken olmaz canım hatta cuma günü de yaptirabilirsin 5. Gun transferiyse. Belki düşük çıkar ama çıkar.

S Secilk canim benim merkez yumurta toplandiktan sonra 2 hafta sonraya denk geliyor test yaptir dedigi tarih.3. Gun ya da 5. Gun farketmez 4 kasimda yaptir dediler.o da 5. Gun transferiyse eger 9. Gun e denk geliyor test tarihi.yine de sen bilirsin.

Günaydın güzellll anne adayları günümüz güzel olsun tranferi olan arkadaşlar bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsun yumurta takibi yapılan arkadaşlarımın yumoşları güzel güzl büyüsün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bence erken olmaz canım hatta cuma günü de yaptirabilirsin 5. Gun transferiyse. Belki düşük çıkar ama çıkar.
9. ya da 10. gün de çok erken olur bence . Kana geç karışırsa, boşu boşuna üzmeyeyim kendimi. Neyse biraz daha sabır diyeyim :)
kızlar bugün eşim sperm testi verdi tekrar,
cumartesi emre bakırcıoğluna gidicez bakalım ne dicek.
bizde kısmetse bahçeci fulyada başlicaz Allah ın izniyle..
Ben çok memnun kaldım açıkçası Bahçeci Fulya'dan. Özellikle de doktorum Güvenç Bey'den :) Umarım sonuç da memnun edici olur :)

Gunaydin kizlar yarin 14.gun test tekrarlancak durum tam belli degil diye listedbirsey yazmiyor sanirim yarin belli olur artik dua ediyorum sonuc bekleyenlrin rabbim gonlune gore versin tedavisi suren herkesin rabbim yardimcii olsun insallah yarinhayirli haberler veririm

İnsallah yarin bende hamile yazar canim

yasa gereği yaşınız 25-35 arasında ise tek embriyo transferi oluyor. yaşınız 35 ve üstü ise embriyo sayısı artıyor.
evet fakat 2.transferlerde yas araligi 25 35 dahil 2 transfer.ettiklerini 15 20 gun once cikan bi yasa sonucu artik 2.de de tek transfer ettiklerini soylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…