Nerelerdesin canım tedavin ne durumda sonuç ne zaman belli olur merak ettim senitek yumurtalığım var ve 7 yumurta toplandı 4 ünde işlem yaptık denildi canım benim ve doktorum da yüksek ihtimal salı günü transferi yaparız dedi.. hayrlısı artık bakalım yaşayıp görücez.. senin bebişlerin nasıllar maşşallah blast geliyolar sımsıkı da tutunurlar inşallah..
Bence erken olmaz canım hatta cuma günü de yaptirabilirsin 5. Gun transferiyse. Belki düşük çıkar ama çıkar.Günaydın herkese.
9. günüm :) Dün çok belim ağrıdı. Bugün henüz bir ağrım yok gibi :) Sizce cumartesi günü ( 11. gün) test için erken mi olur? pazartesi yaptırmayı düşünüyordum, ama sabretmek de çok zor.
günaydın arkadaşım 10. günün sabahından merhaba
Ya ne kadar çok bekleyen varmış. Güzel haberini alırız inşallah arkadaşımbenımde bugun 8. gunum heyecan dorukta
amın inş arkadaşım inş bızede nasıp olur guzel haber yazmakYa ne kadar çok bekleyen varmış. Güzel haberini alırız inşallah arkadaşım
Hayırlı olsun canımkızlar bugün eşim sperm testi verdi tekrar,
cumartesi emre bakırcıoğluna gidicez bakalım ne dicek.
bizde kısmetse bahçeci fulyada başlicaz Allah ın izniyle..
Hayırlı olsun canım
Bence erken olmaz canım hatta cuma günü de yaptirabilirsin 5. Gun transferiyse. Belki düşük çıkar ama çıkar.
9. ya da 10. gün de çok erken olur bence . Kana geç karışırsa, boşu boşuna üzmeyeyim kendimi. Neyse biraz daha sabır diyeyim :)
Ben çok memnun kaldım açıkçası Bahçeci Fulya'dan. Özellikle de doktorum Güvenç Bey'den :) Umarım sonuç da memnun edici olur :)kızlar bugün eşim sperm testi verdi tekrar,
cumartesi emre bakırcıoğluna gidicez bakalım ne dicek.
bizde kısmetse bahçeci fulyada başlicaz Allah ın izniyle..
Kızlar
bu listeyi buradaki tablo özelliğini kullanarak yapabilecek ve takip edebilecek birisi var mı?
Ben işte yoğun bir dönemdeyim o nedenle foruma çok giremiyorum ve de tabloyu revize edemiyorum. Gönüllüler aranıyor :)
Eki Görüntüle 1278537
evet fakat 2.transferlerde yas araligi 25 35 dahil 2 transfer.ettiklerini 15 20 gun once cikan bi yasa sonucu artik 2.de de tek transfer ettiklerini soylediler.yasa gereği yaşınız 25-35 arasında ise tek embriyo transferi oluyor. yaşınız 35 ve üstü ise embriyo sayısı artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?