sağol canım benim biz kızlarla cumartesi günü test yapcaktik . ama eşim benden daha çok merak ediyor ve sabırsız. illaki yarın test yapacaksin dio. yapacam bilemdimacelyacicegi canım inşallah güzel haberini aliriz
yarın yaptiracam canım eşimin baskısıylaacelyacicegi test ne zaman
yarın yaptiracam canım eşimin baskısıyla
yarın yaptiracam canım eşimin baskısıyla
evet canım aynen öyle yaptı. bn cumartesi den yanayım ama yarın öğleden sonra teste gidiyorum. inşallah hep beraber olur mutlulugumuz. gelsin bebislerimiz bi an önceEnişte bizim gizli birliğimize taş koydu :) :) şaka şaka yap bakalım arkadaşım inşallahım güzel allahım yüzünü güldürür
hayırlı haberlirini bekliyoruz inşallah,müjdeyle gelirsinevet canım aynen öyle yaptı. bn cumartesi den yanayım ama yarın öğleden sonra teste gidiyorum. inşallah hep beraber olur mutlulugumuz. gelsin bebislerimiz bi an önce
evet canım aynen öyle yaptı. bn cumartesi den yanayım ama yarın öğleden sonra teste gidiyorum. inşallah hep beraber olur mutlulugumuz. gelsin bebislerimiz bi an önce
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavin olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımkızlar meraba ben defalarda buralarda topiklere yazdım ama uzun süreli muhabbet olmadı burda olur umarım ben bu cuma başlıyorum 2. tüp için ilaçlara bi sıkıntı olmazsa haftaya falanda transfer olur.. hormonlar yksek erken menapoza gireceksin dedi doktorlar
Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yolunda gider. Hamile kalırsınız cabucakkızlar meraba ben defalarda buralarda topiklere yazdım ama uzun süreli muhabbet olmadı burda olur umarım ben bu cuma başlıyorum 2. tüp için ilaçlara bi sıkıntı olmazsa haftaya falanda transfer olur.. hormonlar yksek erken menapoza gireceksin dedi doktorlar
İnşallah güzel haberini alırız yarın canimevet canım aynen öyle yaptı. bn cumartesi den yanayım ama yarın öğleden sonra teste gidiyorum. inşallah hep beraber olur mutlulugumuz. gelsin bebislerimiz bi an önce
Tansel Kaplancan ise iyi bir doktordur. Alman Hastanesi'nden gelmiştir muhtemelen.Kızlar şansımıza bakın yaa,
az önce bahçeciden aradılar.
cumartesi günü için eşim emre bakırcıoğlundan randevu almıştı.
bugün itibari ile emre bey klinikten ayrılmış tansel bey diye bir doktor gelmiş yerine randevunuzu ona alalım mı dediler.
bende eşime sordum tanımadığımız adını bile duymadığımız doktor için 300 liramı vercez dedi.bende randevuyu iptal ettirdim.
şansa bak yaa..
ben gidim bari aytun hanımla ön görüşmem vardı napalım
evet canım henüz belli değil diye listeye yazmadımGunaydin kizlar yarin 14.gun test tekrarlancak durum tam belli degil diye listedbirsey yazmiyor sanirim yarin belli olur artik dua ediyorum sonuc bekleyenlrin rabbim gonlune gore versin tedavisi suren herkesin rabbim yardimcii olsun insallah yarinhayirli haberler veririm
Tansel Kaplancan ise iyi bir doktordur. Alman Hastanesi'nden gelmiştir muhtemelen.
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin bu topik kıpır kıpır herkes heyecan içinde inşallah sen de kısa sürede muradına erersin..kızlar meraba ben defalarda buralarda topiklere yazdım ama uzun süreli muhabbet olmadı burda olur umarım ben bu cuma başlıyorum 2. tüp için ilaçlara bi sıkıntı olmazsa haftaya falanda transfer olur.. hormonlar yksek erken menapoza gireceksin dedi doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?