Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Enişte bizim gizli birliğimize taş koydu :) :) şaka şaka yap bakalım arkadaşım inşallahım güzel allahım yüzünü güldürür
evet canım aynen öyle yaptı. bn cumartesi den yanayım ama yarın öğleden sonra teste gidiyorum. inşallah hep beraber olur mutlulugumuz. gelsin bebislerimiz bi an önce

kızlar meraba ben defalarda buralarda topiklere yazdım ama uzun süreli muhabbet olmadı burda olur umarım ben bu cuma başlıyorum 2. tüp için ilaçlara bi sıkıntı olmazsa haftaya falanda transfer olur.. hormonlar yksek erken menapoza gireceksin dedi doktorlar

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavin olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

amin canım hepimize tez vakitte nasip etsin rabbim.. her seferinde bu son olsun dedik bakalım yine bu son olsun.. bu arada tüp bebek için verilern ilaçların yanında ek olarak progestan verilen var mı ??

Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yolunda gider. Hamile kalırsınız cabucak

Kızlar şansımıza bakın yaa,

az önce bahçeciden aradılar.
cumartesi günü için eşim emre bakırcıoğlundan randevu almıştı.
bugün itibari ile emre bey klinikten ayrılmış tansel bey diye bir doktor gelmiş yerine randevunuzu ona alalım mı dediler.
bende eşime sordum tanımadığımız adını bile duymadığımız doktor için 300 liramı vercez dedi.bende randevuyu iptal ettirdim.
şansa bak yaa..
ben gidim bari aytun hanımla ön görüşmem vardı napalım

Tansel Kaplancan ise iyi bir doktordur. Alman Hastanesi'nden gelmiştir muhtemelen.

evet canım henüz belli değil diye listeye yazmadım

hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin bu topik kıpır kıpır herkes heyecan içinde inşallah sen de kısa sürede muradına erersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…