Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Inşallah. .bizim için de dua et olur mu:) birazdan yumurta toplama işlemine gireceğim ve heyecanlıyım ..
Dualarimdasin canim. Allah yardimcin olsun. Hic anlamiyorsun bile ne olup bittiğini. Stres ve panik yapma sakin ol. Guzel haberlerini bekliyorum

S Secilk çol sevindim canım. Insallah saglikla kucagina alirsin. Allah kolaylik versin.
Tesekkur ederim canim. Darisi tum isteyenlerin başına inşallah

Canim tebrik ederim.cok sevindim .transferimden once boyle mutlu haber umutlandirdi beni . Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin

Canim tebrik ederim.cok sevindim .transferimden once boyle mutlu haber umutlandirdi beni . Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin
Coook tesekkurler canım. Senin için hersey guzel olacak diye hissediyorum ve umuyorum:)

S Secilk tebrikler canim en kisa zamanda keseyi de gorursun insallah.birazdan transferim var bana dua eder misin?
Insallah canım. Tabi ki ederim. Allah sana da guzel haberi vermeyi nasip etsin insallah. Transfer tedavinin en guzel kismi cunku embriyolari gosteriyorlar ve ilk bagi o an kuruyorsun. Ne kadar sakin ve rahat olursan daha basarili bir transfer olur dendi bana. Sakin olmaya çalış canim. Allah yardimcin olsun

canım tebrik ederim..hayırlı olsun:)

canıım çooook tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu maşallah sanırım ikizler geliyor gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler canım benim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ooo ne kadar cok sonuç bekleyen varmış. İnşallah güzel haberlerini alırız en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…