Dualarimdasin canim. Allah yardimcin olsun. Hic anlamiyorsun bile ne olup bittiğini. Stres ve panik yapma sakin ol. Guzel haberlerini bekliyorumInşallah. .bizim için de dua et olur mu:) birazdan yumurta toplama işlemine gireceğim ve heyecanlıyım ..
Tesekkur ederim canim. Darisi tum isteyenlerin başına inşallah
Canim tebrik ederim.cok sevindim .transferimden once boyle mutlu haber umutlandirdi beni . Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsinSonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Coook tesekkurler canım. Senin için hersey guzel olacak diye hissediyorum ve umuyorum:)Canim tebrik ederim.cok sevindim .transferimden once boyle mutlu haber umutlandirdi beni . Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin
Insallah canım. Tabi ki ederim. Allah sana da guzel haberi vermeyi nasip etsin insallah. Transfer tedavinin en guzel kismi cunku embriyolari gosteriyorlar ve ilk bagi o an kuruyorsun. Ne kadar sakin ve rahat olursan daha basarili bir transfer olur dendi bana. Sakin olmaya çalış canim. Allah yardimcin olsun
canım tebrik ederim..hayırlı olsun:)Sonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Tesekkur ederim canim.Insallah senden de guzel haberler duyariz yakinda:)canım tebrik ederim..hayırlı olsun:)
Cok sagol canım. Insallah Allah hepimize o gunleri gosterir. Dualarim seninle
canıım çooook tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu maşallah sanırım ikizler geliyor gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah bebeşin yada bebişlerin annesine sıkı sıkı tutunurlarArkadaslar sizlerden de dua bekliyorum birazdan transferim var.aglayasim geliyor surekli.
Olur canım benim dinlenmek yeterli dikkat et sadecetatlım yan damı olmuyor ayyyy uyusuyor heryerım sırt ustu uyuyamıyorum..
Tebrikler canım benim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Pozitif alan arkadaşlar ne belirtiler yaşadınız benim 8. Günüm ama maşşallah hiç birşey yok bende anlatirmisiniz neler yasadiginizi[/QUOT test günün ne zaman canım senden de güzel haberler bekliyoruzz
Ooo ne kadar cok sonuç bekleyen varmış. İnşallah güzel haberlerini alırız en yakın zamandaBenimde transferle beraber 8. Günüm. Bel ağrısı var bide adet Sancısı gibi Ağrı var. Lavaboya artık korka korka gidiyorum. Bir de aksam o kadar yemek yememe rağmen hiç yememisim gibi oldum. Tabi belirti icin cok erken ama ben bunları yasıyorum bakalım sonuç ne olacak. Heyecan umut korku ve dua ile beklemekteyim.
nasıl geçti canım inşallah yumurtalar güzelce dollenirInşallah. .bizim için de dua et olur mu:) birazdan yumurta toplama işlemine gireceğim ve heyecanlıyım ..
canım Allah kolaylik versin. Islemden sonra nasıl gectiğini haber ver bana olur mu? Ben de yarin 10da girecegim.
Geç kaldım biraz ama inşallah sımsıkı tutuluyorlar sana canım benim. Dualarimdasin[/Q
Transferim yapildi.su an bebeklerim benimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?