- 24 Nisan 2014
- 548
- 692
- 358
Iyi geçti ..çok hafif ağrım var o kadar:) korkulacak gibi değilmiş şükür..7 yumurta toplanmışlar. .az mı çok mu bilemedimnasıl geçti canım inşallah yumurtalar güzelce dollenir
Kolay mıymıs canım? Ben de yarını iple cekiyorum. Olsun bitsin bir an evvel.Iyi geçti ..çok hafif ağrım var o kadar:) korkulacak gibi değilmiş şükür..7 yumurta toplanmışlar. .az mı çok mu bilemedim
Tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyürler, kucağına da alırsın güzelim :) Çok sevindim :)Sonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Ben kasim yada aralık gibi[QUOzer3458, post: 37462823, member: 588683"]ins kuzum.sen neler yapiosun bida ne zaman planliyorsun?
Şimdiden hayırlı olsun, önemli olan sayısı değil, kalitesi. İnşallah hepsi döllenir ve sağlıkla hamile kalırsın :)Iyi geçti ..çok hafif ağrım var o kadar:) korkulacak gibi değilmiş şükür..7 yumurta toplanmışlar. .az mı çok mu bilemedim
evet kuzu transfer gununu saymazsak 3.gunum bgn.hic umutlu degilim sanki negatifi gorucekmisim gibi beklemekte keza cok zor.ama icindeki sesi sustur ve kasim aralik gibi basla ve yawruna sagsalim kavus ins.allahim pesine dusurmusse vardir bi bildigi; ([/QUOTE]Ben kasim yada aralık gibiiçimden bi seste boşver uzun bi sure deneme diyor ne yaparım bilmiyorum, senin transferin 3. Gününü bugün?
Canimb boyle dusunme bak seninle ayni donemde negatif alanlar dimdi hamile, insallah sende pozitif sonuc alacaksin bu sefer[/QUOTE]evet kuzu transfer gununu saymazsak 3.gunum bgn.hic umutlu degilim sanki negatifi gorucekmisim gibi beklemekte keza cok zor.ama icindeki sesi sustur ve kasim aralik gibi basla ve yawruna sagsalim kavus ins.allahim pesine dusurmusse vardir bi bildigi; (
Maaşaallaaahhhh diyorum başka da bişey demiyorum hayırlı olsun canım çok sevindimmmmSonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Canım benim niçin yıprattın kendini o kadar. Rabbimden hayırlısı iste güzel güzel dinlen o bu etkiler mi diye düşünme artık bundan donrası rabbime kaldı ol derse olacak. Ben transferden sonra 1 gün evde kalıp ertesi gün işe döndüm bak tuttu. Sen de güzel düşün herşey güzel olsun. İnşallah hayırlı haberler alacaksınKizlar aglaya aglaya transfere girip ciktiktansonra da aglayinca bebeklerin tutunmasi etkilenirmi.hic transferden sonra aglayip da tutan oldumu.istemedigim halde engel olamadim kendime.
devrim 7779 . Canım hadi hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlarınıda alırsın.benimde yumurtalar salı günü toplanacak.seninkiyle atoplandiktan OTE]
Canim cok sagol.ben benim transferden pek umutlu degilim.insallah senin hersey yolunda gider.ayni gunmus evet.hadi hayirlisi olsun.korkma hic rahat geciyor.yumurtan cok olursa toplandiktan sonra adet agrisi gibi hafif sancin oluyor.
Allah yar ve yardimcin olsun,ben de kasim ayinda baslicam hergün aglıyorum nolacak bu psikolojiyle bilemiyorumKizlar aglaya aglaya transfere girip ciktiktansonra da aglayinca bebeklerin tutunmasi etkilenirmi.hic transferden sonra aglayip da tutan oldumu.istemedigim halde engel olamadim kendime.
Canım korkudan falan mı ağladın?Kizlar aglaya aglaya transfere girip ciktiktansonra da aglayinca bebeklerin tutunmasi etkilenirmi.hic transferden sonra aglayip da tutan oldumu.istemedigim halde engel olamadim kendime.
Canım benim niçin yıprattın kendini o kadar. Rabbimden hayırlısı iste güzel güzel dinlen o bu etkiler mi diye düşünme artık bundan donrası rabbime kaldı ol derse olacak. Ben transferden sonra 1 gün evde kalıp ertesi gün işe döndüm bak tuttu. Sen de güzel düşün herşey güzel olsun. İnşallah hayırlı haberler alacaksın
Allah yar ve yardimcin olsun,ben de kasim ayinda baslicam hergün aglıyorum nolacak bu psikolojiyle bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?