Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyürler, kucağına da alırsın güzelim :) Çok sevindim :)

devrim 7779 . Canım hadi hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlarınıda alırsın.benimde yumurtalar salı günü toplanacak.seninkiyle aynı gün.

[QUOzer3458, post: 37462823, member: 588683"]ins kuzum.sen neler yapiosun bida ne zaman planliyorsun?[/QUOTE]
Ben kasim yada aralık gibi içimden bi seste boşver uzun bi sure deneme diyor ne yaparım bilmiyorum, senin transferin 3. Gününü bugün?

[QUOzer3458, post: 37462823, member: 588683"]ins kuzum.sen neler yapiosun bida ne zaman planliyorsun?
Ben kasim yada aralık gibi içimden bi seste boşver uzun bi sure deneme diyor ne yaparım bilmiyorum, senin transferin 3. Gününü bugün?[/QUOTE]
evet kuzu transfer gununu saymazsak 3.gunum bgn.hic umutlu degilim sanki yine negatifi gorucekmisim gibi beklemekte keza cok zor.ama icindeki sesi sustur ve kasim aralik gibi basla ve yawruna sagsalim kavus ins.allahim pesine dusurmusse vardir bi bildigi; (

E="Secilk, post: 37479373, member: 391891"]Sonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...[/QUOTE]
Canim Gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben senden cok umutluydum yazmistim zaten tekrar tebrik ederim

Ben kasim yada aralık gibi içimden bi seste boşver uzun bi sure deneme diyor ne yaparım bilmiyorum, senin transferin 3. Gününü bugün?
evet kuzu transfer gununu saymazsak 3.gunum bgn.hic umutlu degilim sanki negatifi gorucekmisim gibi beklemekte keza cok zor.ama icindeki sesi sustur ve kasim aralik gibi basla ve yawruna sagsalim kavus ins.allahim pesine dusurmusse vardir bi bildigi; ([/QUOTE]
Canimb boyle dusunme bak seninle ayni donemde negatif alanlar dimdi hamile, insallah sende pozitif sonuc alacaksin bu sefer

Canimb boyle dusunme bak seninle ayni donemde negatif alanlar dimdi hamile, insallah sende pozitif sonuc alacaksin bu sefer[/QUOTE]
inan butun sevincim bu.gorunce allhim2 banada tattir bu duyguyu die yalvariorum deli gibi umutlaniyorumm.ama hayirlisi be yawrum napalim yoksa nasibimizde yoktur varsa badim gozum ustune.senin icinde bu soylediklerimm

Kizlar aglaya aglaya transfere girip ciktiktansonra da aglayinca bebeklerin tutunmasi etkilenirmi.hic transferden sonra aglayip da tutan oldumu.istemedigim halde engel olamadim kendime.

Maaşaallaaahhhh diyorum başka da bişey demiyorum hayırlı olsun canım çok sevindimmmm

Kizlar aglaya aglaya transfere girip ciktiktansonra da aglayinca bebeklerin tutunmasi etkilenirmi.hic transferden sonra aglayip da tutan oldumu.istemedigim halde engel olamadim kendime.
Canım benim niçin yıprattın kendini o kadar. Rabbimden hayırlısı iste güzel güzel dinlen o bu etkiler mi diye düşünme artık bundan donrası rabbime kaldı ol derse olacak. Ben transferden sonra 1 gün evde kalıp ertesi gün işe döndüm bak tuttu. Sen de güzel düşün herşey güzel olsun. İnşallah hayırlı haberler alacaksın

Allah yar ve yardimcin olsun,ben de kasim ayinda baslicam hergün aglıyorum nolacak bu psikolojiyle bilemiyorum

Cok sagol canim.embriyo kalitesi dusundugumuz gibi cikmadi.zaten gunlerin birikimi koptum sonra.neyse bunfan sonrasi kotu olmasin bari.

Zor bir süreç. Çelik gibi irade lazım. Lütfen kızlar o kadar emek vermişken moral bozuklugu ile berbat etmeyelim o emeği. Olacaksa da olmayacaksa da Allahtan ama biz bir de mutsuz olursak olacak seyi de olmayacak duruma getiririz. Ben de yoruluyorum bazen, korkuyorum ama yapacak bir sey yok. Kendimi her türlü sonuca hazirlamaya calısıyorum. Bizler gerçekten çok güclü kadinlarız. Bizi hiçbir şeyin yıkmasına izin vermeyelim lütfen.

Allah yar ve yardimcin olsun,ben de kasim ayinda baslicam hergün aglıyorum nolacak bu psikolojiyle bilemiyorum

Amin canim hepimizin.ama simdiden bu kadar etkilenirsen sonuna dogru ne hale gelirsin ki.zor ama soguk kanli olmak gerekiyor.ben basindan beri herseyi icime attim esimi idare ettim derken boyle patladi iste.esin cok istemesi cok onemliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…