- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Canım korkudan falan mı ağladın?
Anladım canım. Insallah hep güzel haberlrerini alırız.Hayir canim korkudan degil.bastan beri embriyolar vok iyiydi birden 5.gunde kalitesi dusuk cikti.dondurmaya bile kalmayabilir diye doktor pat diye soyleyince koptum.sonradsn duzeldi falan dedi ama iste basta kendini guzel haberlere heveslendirince sonra boyle oliyor.
Canım ben de transferden sonra birkac gun yatıp donecegim ise ama sorun su ki 35 km yol gidiyorum. Sence uc dort gun sonra donmek zarar verir mi?Canım benim niçin yıprattın kendini o kadar. Rabbimden hayırlısı iste güzel güzel dinlen o bu etkiler mi diye düşünme artık bundan donrası rabbime kaldı ol derse olacak. Ben transferden sonra 1 gün evde kalıp ertesi gün işe döndüm bak tuttu. Sen de güzel düşün herşey güzel olsun. İnşallah hayırlı haberler alacaksın
Canım benim yolu kısaydı 10-12 km kendim kullandım arabamı zaten doktorum normal hayatına dönmemi önermişti. Sadece ağır ani hareketlerden kaçındım emaneti Allaha inşallah sana da sıkı sıkı tutunur bebişinCanım ben de transferden sonra birkac gun yatıp donecegim ise ama sorun su ki 35 km yol gidiyorum. Sence uc dort gun sonra donmek zarar verir mi?
Canım ben de seni merak ediyordum inşallah artacak değerin moralini yüksek tut dualarım seninle...Bnm bugun ikinci bi test yApmam gerekiyordu. ne yazik ki bizim evin yakinlarindaki tip merkezi pazar gunu oldugu icin testimi yPmadilar. yarin ikinci testi gidip yaptiracam. bakalim degerlerim artmis mi yoksa dusmu. insallah artmistir kizlar sizden dua istiyorum bu aksam.
Sagol canim eksik olma. insallah artmistir. yarin sabah gorecez artik. :-(Canım ben de seni merak ediyordum inşallah artacak değerin moralini yüksek tut dualarım seninle...
Insallah canim. Once embriyolarım saglikli.dollensin de sonrasi Allaha emanet.Canım benim yolu kısaydı 10-12 km kendim kullandım arabamı zaten doktorum normal hayatına dönmemi önermişti. Sadece ağır ani hareketlerden kaçındım emaneti Allaha inşallah sana da sıkı sıkı tutunur bebişin
ıMhb arkadaşlar
Bugün 8. Günüm yine bir belirti yok bende 29 ekim tahlil günüm tatil olduğu için 28 inde yaptırmayı düşünüyorum
[QUOTne E="devrim7779, post: 37484965, member: 323077"]Hayir canim korkudan degil.bastan beri embriyolar vok iyiydi birden 5.gunde kalitesi dusuk cikti.dondurmaya bile kalmayabilir diye doktor pat diye soyleyince koptum.sonradsn duzeldi falan dedi ama iste basta kendini guzel haberlere heveslendirince sonra boyle oliyor.
canıım çooook tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu maşallah sanırım ikizler geliyor gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrikler canım benim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyürler, kucağına da alırsın güzelim :) Çok sevindim :)
Canim Gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben senden cok umutluydum yazmistim zaten tekrar tebrik ederim[/QUOTE]E="Secilk, post: 37479373, member: 391891"]Sonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allah insallah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aldığımız gunleri gosterir.Maaşaallaaahhhh diyorum başka da bişey demiyorum hayırlı olsun canım çok sevindimmmm
Tesekkur ederim canim. Insallah darisi senin ve tum isteyenlerin basina
Tesekkur ederim canim. Insallah darisi senin ve tum isteyenlerin basina
Aynı gun cnm tahlil gunumuz bendede belirti yok 2 3 tane sivilce çıktı adetmi olcam acaba korkuyorum ben 29 ekimde yaptırıcam ilk denememdi senin kaçıncı
ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?