Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım korkudan falan mı ağladın?

Hayir canim korkudan degil.bastan beri embriyolar vok iyiydi birden 5.gunde kalitesi dusuk cikti.dondurmaya bile kalmayabilir diye doktor pat diye soyleyince koptum.sonradsn duzeldi falan dedi ama iste basta kendini guzel haberlere heveslendirince sonra boyle oliyor.

[QUOTne E="devrim7779, post: 37484965, member: 323077"]Hayir canim korkudan degil.bastan beri embriyolar vok iyiydi birden 5.gunde kalitesi dusuk cikti.dondurmaya bile kalmayabilir diye doktor pat diye soyleyince koptum.sonradsn duzeldi falan dedi ama iste basta kendini guzel haberlere heveslendirince sonra boyle oliyor.[/QUOTE]

Canım ne olacağını Allah bilir.sen elinden geleni yaptın.şimdi bol bol dua et.ben sitelerde embriyo kalitesi çok iyi olup tutmayanları, çok kotu olup tutanları okudum.bu süreçte insan sürekli diken üstünde oluyor.herşeyi kafaya takıyor.normal yaşadıkların.

Anladım canım. Insallah hep güzel haberlrerini alırız.

Canım ben de transferden sonra birkac gun yatıp donecegim ise ama sorun su ki 35 km yol gidiyorum. Sence uc dort gun sonra donmek zarar verir mi?

Bnm bugun ikinci bi test yApmam gerekiyordu. ne yazik ki bizim evin yakinlarindaki tip merkezi pazar gunu oldugu icin testimi yPmadilar. yarin ikinci testi gidip yaptiracam. bakalim degerlerim artmis mi yoksa dusmu. insallah artmistir kizlar sizden dua istiyorum bu aksam.

Canım ben de transferden sonra birkac gun yatıp donecegim ise ama sorun su ki 35 km yol gidiyorum. Sence uc dort gun sonra donmek zarar verir mi?
Canım benim yolu kısaydı 10-12 km kendim kullandım arabamı zaten doktorum normal hayatına dönmemi önermişti. Sadece ağır ani hareketlerden kaçındım emaneti Allaha inşallah sana da sıkı sıkı tutunur bebişin

Canım ben de seni merak ediyordum inşallah artacak değerin moralini yüksek tut dualarım seninle...

Insallah canim. Once embriyolarım saglikli.dollensin de sonrasi Allaha emanet.

Aynı gun cnm tahlil gunumuz bendede belirti yok 2 3 tane sivilce çıktı adetmi olcam acaba korkuyorum ben 29 ekimde yaptırıcam ilk denememdi senin kaçıncı
Mhb arkadaşlar
Bugün 8. Günüm yine bir belirti yok bende 29 ekim tahlil günüm tatil olduğu için 28 inde yaptırmayı düşünüyorum
ı

Canım ne olacağını Allah bilir.sen elinden geleni yaptın.şimdi bol bol dua et.ben sitelerde embriyo kalitesi çok iyi olup tutmayanları, çok kotu olup tutanları okudum.bu süreçte insan sürekli diken üstünde oluyor.herşeyi kafaya takıyor.normal yaşadıkların.[/QUOTE]

Sagol canim.4 kasimda bitecek insallah.senden guzel haberler gelir insallâh.

canıım çooook tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu maşallah sanırım ikizler geliyor gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler canım benim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederim, inşallah sağlıkla büyürler, kucağına da alırsın güzelim :) Çok sevindim :)

Canim Gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben senden cok umutluydum yazmistim zaten tekrar tebrik ederim[/QUOTE]

Maaşaallaaahhhh diyorum başka da bişey demiyorum hayırlı olsun canım çok sevindimmmm
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allah insallah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aldığımız gunleri gosterir. cycas benim 5. Gun blastosist embriyolar transfer edildi 2 tane. Benim icime de ikiz gibi doguyor ama hayırlısı :)

bir haftaya belli olur dimi tek mi ikiz mi olduğu yani kese yada keseler görülür dimi canım S Secilk hadi bakalım hayırlısı

bir haftaya belli olur dimi tek mi ikiz mi olduğu yani kese yada keseler görülür dimi canım S Secilk hadi bakalım hayırlısı
Bilmiyorum ki canım ben de:) doktorumla konusmadim daha. 29 unda test yapmami istemişti. O gun sonucu doktoruma bildirecegim onun söylediği zaman da ultrasona girerim sanırım.

Tesekkur ederim canim. Insallah darisi senin ve tum isteyenlerin basina

CAnım sen neler yaptın transferden sonra :) yazmıştın sanıırm ama bulmak zor oluyor sayfalar içinden.
Önceden dediğim gibi senin sürec benden bi tık önde o yüzden yorumlarını bekliyorum :)
Yarın kontrolüm var bakalım transfer ne zaman olacak beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…