İnş cnm pozitifleri görürüz aminnnnMhb cnm benim 3. Denemem inş güzel sonuçlar aliriz
canim dualarim seninle. Benimde 10da opu var. Bana da dua edin.Kızlar Günaydın,
Dua edin bana 10 gibi doktora gideceğim . İnşaallah her sey yolunda giderse transfer günümü öğreneceğim.
canim dualarim seninle. Benimde 10da opu var. Bana da dua edin.
Duyarım seninle canım..hiç heyecanlanma. Ben dün opu oldum biliyosun ama bugüne hiç birşeyim kalmadı.ağrılarda gitti.dünkü ağrı anestezi etkisiymiş galiba..sen rahim filmini anestezi altında çektirmişsin. Onun kadar bile ağrıyacağını düşünmüyorum..çıkınca bol bol su iç ve tuvalete git ki anestezi çabuk vücuttan atılsın. Rabbim yardımcı olsun.güzel haberlerini bekliyoruzcanim dualarim seninle. Benimde 10da opu var. Bana da dua edin.
Inşallah herşey yolunda gider.dualarım seninleKızlar Günaydın,
Dua edin bana 10 gibi doktora gideceğim . İnşaallah her sey yolunda giderse transfer günümü öğreneceğim.
Kızlar Günaydın,
29 ekim cnm test günüm çifte bayram olur ins
Tesekkurler canım. Hastanedeyim bekliyorum simdi. Icime su serptin. Rn zoru da şu bekleyiş. Bir an once olsun istiyorum.Duyarım seninle canım..hiç heyecanlanma. Ben dün opu oldum biliyosun ama bugüne hiç birşeyim kalmadı.ağrılarda gitti.dünkü ağrı anestezi etkisiymiş galiba..sen rahim filmini anestezi altında çektirmişsin. Onun kadar bile ağrıyacağını düşünmüyorum..çıkınca bol bol su iç ve tuvalete git ki anestezi çabuk vücuttan atılsın. Rabbim yardımcı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz
canım ben 5 dün progestan iğne kullandım iğne bitince jel günde ikiye çıktı clexan iğne hergün devam tedbir amaçlıdır çümkü benim hiçbir şekilde sorunum yok 90 gün kullanacağım. gün de 3 adet easrofem 1 adet de folbiol kullanıyorumMerhaba kızlar,
pozitif haberi alan arkadaşları canı gönülden tebrike diyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
sizlere sorum; tranferden sonra hangi ilaçları kullandınız. bazıları kan sulandırma için clexan iğne kullanıyor. bu iğneyi tedbir amaçlı mı veriyorlar yoksa pıhtılaşma sorunu olanlara mı veriliyor merak ettim.
açelya neredesin yaptırdın mı testini hayırlı sonucunu bekliyorumBnm bugun ikinci bi test yApmam gerekiyordu. ne yazik ki bizim evin yakinlarindaki tip merkezi pazar gunu oldugu icin testimi yPmadilar. yarin ikinci testi gidip yaptiracam. bakalim degerlerim artmis mi yoksa dusmu. insallah artmistir kizlar sizden dua istiyorum bu aksam.
canim ultrasonda kac cikmisti yumurtalar peki?Kızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?