Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canim dualarim seninle. Benimde 10da opu var. Bana da dua edin.
Duyarım seninle canım..hiç heyecanlanma. Ben dün opu oldum biliyosun ama bugüne hiç birşeyim kalmadı.ağrılarda gitti.dünkü ağrı anestezi etkisiymiş galiba..sen rahim filmini anestezi altında çektirmişsin. Onun kadar bile ağrıyacağını düşünmüyorum..çıkınca bol bol su iç ve tuvalete git ki anestezi çabuk vücuttan atılsın. Rabbim yardımcı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz

CanımTE="Secilk, post: 37487148, member: 391891"]Canim Gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben senden cok umutluydum yazmistim zaten tekrar tebrik ederim[/QUOTE]

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Allah insallah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aldığımız gunleri gosterir. cycas benim 5. Gun blastosist embriyolar transfer edildi 2 tane. Benim icime de ikiz gibi doguyor ama hayırlısı :)[/QUOTE]
Canim cookk sevindim insallah ikiz olsun ya kucaklarin dolsun canim 9 ayi doldurup dogsunlar..sana hayirli evlat olsunlar, Rabbim yar ve yardimcin olsun

Tesekkurler canım. Hastanedeyim bekliyorum simdi. Icime su serptin. Rn zoru da şu bekleyiş. Bir an once olsun istiyorum.

Selaaaammm simdi kontrolden geldim kizlar güzel seyler duymaya o kadar ihtiyacim vardiki bu ara duydumda bugün :)

yumurtalar oldukca buyumus sanirim persembe opum olacak ogleden sonra arayip bildirecekler...
bu arada rahim kalinligi için nar suyu için demistimya bugun doktorum rahim kalinligim için harika dedi çok sevindim :) çünkü içmedigim zaman 8.5-9 olurken 4 gundur nar suyu içmemin karsiligini bugun aldim ve 10.3 olarak olculdu transfere kadar 11.5-12 olsa daha ne isterim
simdilik benim gidisatim cok guzel ,hadi bakalim darisi hepinizin basina canlar

Merhaba kızlar,

pozitif haberi alan arkadaşları canı gönülden tebrike diyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
sizlere sorum; tranferden sonra hangi ilaçları kullandınız. bazıları kan sulandırma için clexan iğne kullanıyor. bu iğneyi tedbir amaçlı mı veriyorlar yoksa pıhtılaşma sorunu olanlara mı veriliyor merak ettim.

Cihaz bozukmus yarin progesteron sonucumu alacağım. Eger normal çıkarsa 1 kasim fa minnosum gelicek annesine. Progesteron degerim hep normaldi sonradan degisir mi ? Adetin 2 . Gunu doktorum cok iyi demişti. Iki hafta sonta tekrar kan verdim bakakm inşallah sonucum guzel olur da beklemekten kurtulurum.

canım ben 5 dün progestan iğne kullandım iğne bitince jel günde ikiye çıktı clexan iğne hergün devam tedbir amaçlıdır çümkü benim hiçbir şekilde sorunum yok 90 gün kullanacağım. gün de 3 adet easrofem 1 adet de folbiol kullanıyorum

açelya neredesin yaptırdın mı testini hayırlı sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…