Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla döllenir yumişler hayırla transferin gerçekleşir. hadi bakalım finale doğru son adımlar:)

açelya neredesin yaptırdın mı testini hayırlı sonucunu bekliyorum
Burdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.

Sadece nar suyu mu içmek gerekiyo, diğer meyvelerle karıştırsak etkisi azalır mı aceba

Burdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.
gayet guzel.canim degerin ikiye katlamista gecmis bile :) hayirli olsun benisin saglikla kucakla insallah...

Beni de şimdi hastaneden aradılar..dün yedi tane yumurta toplanmıştı. Yedi taneside döllenmiş. Çarşamba yeniden görüşeceğiz. Benim yedi tane embriyo olma ihtimali var mı yoksa gelişim aşamasında sayı düşüyor mu.dualarınızı bekliyorum kızlar..

Benimde 8 toplanmisti. 6 si dollendi, 4 u embriyo oldu canim. iki tane transfer ettiler. Diger ikisinide dondurduk. insallah sende guzel haberler alirsin

Cok tesekkur ederim insallh oyle olur. ben keseyi de bebegide gormeden inanmiyacam sanirim. ne kadar zormus ya. İnsallh sende guzel sonuclar alirsin insallahhhh
insallah canim insallah bende 1 ay sonra bugun keseyi gormek icin can atiyor olurum yada gormus olurum...ayy heyecanlandim :)

Kizlar size mikroenjeksiyonmu yapildi klasik tup bebekmi?

insallah canim insallah bende 1 ay sonra bugun keseyi gormek icin can atiyor olurum yada gormus olurum...ayy heyecanlandim :)
Rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin ve tum bu surecteki yol arkadaslarimn yuzunu guldursun ve cok tatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah senden gelecek ay hamileyimmm haberini aliriz insallah

Sorun yok ama senin yazılarını okuyunca faydalı olur diye düşündüm canım
kesinlikle oluyor canim ama sorun yoksa 4 gunden fazla kullanma bence fazlada kalin olmasin ,sonra o da sorun oluyor biliyorsun...ben 4 gun gunde 2 bardak ictim..bugun son bardagimi icip birakicam zaten yeterli kalinliga gelmis bile...

Rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin ve tum bu surecteki yol arkadaslarimn yuzunu guldursun ve cok tatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah senden gelecek ay hamileyimmm haberini aliriz insallah
insallah canimmm seninde bebisin saglikla dogsun insallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…