geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla döllenir yumişler hayırla transferin gerçekleşir. hadi bakalım finale doğru son adımlar:)Kızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
Burdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.açelya neredesin yaptırdın mı testini hayırlı sonucunu bekliyorum
Çok sevindim canım...inşallah gelişimleri de güzel olur:) sen iyisin değil miKızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
Opu, yumurta toplama islemi demek canimKızlar opu nedir ya merak ediyorum
Sadece nar suyu mu içmek gerekiyo, diğer meyvelerle karıştırsak etkisi azalır mı acebaSelaaaammm simdi kontrolden geldim kizlar güzel seyler duymaya o kadar ihtiyacim vardiki bu ara duydumda bugün :)
yumurtalar oldukca buyumus sanirim persembe opum olacakogleden sonra arayip bildirecekler...
bu arada rahim kalinligi için nar suyu için demistimya bugun doktorum rahim kalinligim için harika dedi çok sevindim :) çünkü içmedigim zaman 8.5-9 olurken 4 gundur nar suyu içmemin karsiligini bugun aldim ve 10.3 olarak olculdutransfere kadar 11.5-12 olsa daha ne isterim
simdilik benim gidisatim cok guzel ,hadi bakalim darisi hepinizin basina canlar
gayet guzel.canim degerin ikiye katlamista gecmis bile :) hayirli olsun benisin saglikla kucakla insallah...Burdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.
sadece nar suyu 100% olmak sartiyla evet..ibrahim saracoglunun onerisi boyle..diger meyve sularini ayri icersin istersen...Sadece nar suyu mu içmek gerekiyo, diğer meyvelerle karıştırsak etkisi azalır mı aceba
Ay ne güzel masallah,insallah darısı kaliteli embriyolara ve sana sımsıkı sarılmasinaKızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
Teşekkürler canım.nar suyunu hemen içmeye başlayacağım. Faydası olur inşallahsadece nar suyu 100% olmak sartiyla evet..ibrahim saracoglunun onerisi boyle..diger meyve sularini ayri icersin istersen...
Cok tesekkur ederim insallh oyle olur. ben keseyi de bebegide gormeden inanmiyacam sanirim. ne kadar zormus ya. İnsallh sende guzel sonuclar alirsin insallahhhhgayet guzel.canim degerin ikiye katlamista gecmis bile :) hayirli olsun benisin saglikla kucakla insallah...
senin rahim kalinliginda sorunmu vardi canim yoksa biraz daha kalin olsun diyemi iceceksin benim gibi?Teşekkürler canım.nar suyunu hemen içmeye başlayacağım. Faydası olur inşallah
Benimde 8 toplanmisti. 6 si dollendi, 4 u embriyo oldu canim. iki tane transfer ettiler. Diger ikisinide dondurduk. insallah sende guzel haberler alirsinBeni de şimdi hastaneden aradılar..dün yedi tane yumurta toplanmıştı. Yedi taneside döllenmiş. Çarşamba yeniden görüşeceğiz. Benim yedi tane embriyo olma ihtimali var mı yoksa gelişim aşamasında sayı düşüyor mu.dualarınızı bekliyorum kızlar..
insallah canim insallah bende 1 ay sonra bugun keseyi gormek icin can atiyor olurum yada gormus olurum...ayy heyecanlandim :)Cok tesekkur ederim insallh oyle olur. ben keseyi de bebegide gormeden inanmiyacam sanirim. ne kadar zormus ya. İnsallh sende guzel sonuclar alirsin insallahhhh
Sorun yok ama senin yazılarını okuyunca faydalı olur diye düşündüm canımsenin rahim kalinliginda sorunmu vardi canim yoksa biraz daha kalin olsun diyemi iceceksin benim gibi?
Kizlar size mikroenjeksiyonmu yapildi klasik tup bebekmi?Beni de şimdi hastaneden aradılar..dün yedi tane yumurta toplanmıştı. Yedi taneside döllenmiş. Çarşamba yeniden görüşeceğiz. Benim yedi tane embriyo olma ihtimali var mı yoksa gelişim aşamasında sayı düşüyor mu.dualarınızı bekliyorum kızlar..
Rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin ve tum bu surecteki yol arkadaslarimn yuzunu guldursun ve cok tatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah senden gelecek ay hamileyimmm haberini aliriz insallahinsallah canim insallah bende 1 ay sonra bugun keseyi gormek icin can atiyor olurum yada gormus olurum...ayy heyecanlandim :)
kesinlikle oluyor canim ama sorun yoksa 4 gunden fazla kullanma bence fazlada kalin olmasin ,sonra o da sorun oluyor biliyorsun...ben 4 gun gunde 2 bardak ictim..bugun son bardagimi icip birakicam zaten yeterli kalinliga gelmis bile...Sorun yok ama senin yazılarını okuyunca faydalı olur diye düşündüm canım
insallah canimmm seninde bebisin saglikla dogsun insallahhhh...Rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin ve tum bu surecteki yol arkadaslarimn yuzunu guldursun ve cok tatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah senden gelecek ay hamileyimmm haberini aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?