- 24 Nisan 2014
- 548
- 692
- 358
Mikroenjeksiyon yapıldı canımKizlar size mikroenjeksiyonmu yapildi klasik tup bebekmi?
Inşallah canım ya..Hepimizin duaya çok ihtiyacı var..hayırlısı nı versin Allah:)Rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin ve tum bu surecteki yol arkadaslarimn yuzunu guldursun ve cok tatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah senden gelecek ay hamileyimmm haberini aliriz insallah
Inşallah tedavin başlangıcıyla ve sonucuyla hayırlı ve güzel olur canım :)Kızlar merhaba.Bende yarın tedaviye başlıyorum. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. :)
Benimde bugun rahim kalinligim 10.3 cikti doktor super dedi..benimde puregonun 10. gunu bugun..zaten 7-17 arasi olmasi lazimmis rahim kalinliginin transfer yapilabilmesi icin canim bizimkiler cok cok iyi su ankızlar rahim kalınlığım 18. gün 10,3 iyi mi bu değer. Doktor şimdilik hersey yolunda dedi. ama progesteron sonucuma göre transfer olup olmamasına karar verilecek
canim peki sen yumurta kalitesini arttirmak icin bisey kullanmismiydin?Mikroenjeksiyon yapıldı canım
Benimde bugun rahim kalinligim 10.3 cikti doktor super dedi..benimde puregonun 10. gunu bugun..zaten 7-17 arasi olmasi lazimmis rahim kalinliginin transfer yapilabilmesi icin canim bizimkiler cok cok iyi su an
canım hic sormadim ama doktorum 9 tane sayiyordu hemsiresine. Bugun gayet iyi dedi. Cok topladigimiz için kanaman olur biraz dedi. Dinleniyorum geldim eve.canim ultrasonda kac cikmisti yumurtalar peki?
Kızlar galiba bende hamileyim . Hala sok halindeyim
Insallah canım benim. Tesekkur ederim. Darısı transfere.Ay ne güzel masallah,insallah darısı kaliteli embriyolara ve sana sımsıkı sarılmasina
Canım gözün aydınnnn. Ne güzel haber bu yaaa..Kızlar galiba bende hamileyim . Hala sok halindeyim
valla yolumdan geliyorsun ne diyim hayırlı olsun canım bak bende testi tekrarlasam mı tekrarlamasam mı derken keseyi gördüm. darısı senin başına güzelim inan çok sevindimBurdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.
Ben tedaviye başlamadan önce hakiki bal ve polen karışımından yaklaşık on onbeş gün yedim canım.bir yakınım arıcılık yapıyor o getirmişti..benim amh 0.6.yedi yumurta toplandı ama sayı iyi mi kötü mü bilmiyorum.bu ilk denemem.o nedenle çok tecrübesizimcanim peki sen yumurta kalitesini arttirmak icin bisey kullanmismiydin?
Sagol canim benim darisi basina hayirlisiylaacelyacicegi çok sevindim rabbim keseyi de görmeyi nasip eylesin. Gerçekten çok özel bir ayın içerisindeyiz. Birbirimize dua edelim ınş. Dualarimiz kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?