Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin ve tum bu surecteki yol arkadaslarimn yuzunu guldursun ve cok tatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah senden gelecek ay hamileyimmm haberini aliriz insallah
Inşallah canım ya..Hepimizin duaya çok ihtiyacı var..hayırlısı nı versin Allah:)

kızlar rahim kalınlığım 18. gün 10,3 iyi mi bu değer. Doktor şimdilik hersey yolunda dedi. ama progesteron sonucuma göre transfer olup olmamasına karar verilecek

kızlar rahim kalınlığım 18. gün 10,3 iyi mi bu değer. Doktor şimdilik hersey yolunda dedi. ama progesteron sonucuma göre transfer olup olmamasına karar verilecek
Benimde bugun rahim kalinligim 10.3 cikti doktor super dedi..benimde puregonun 10. gunu bugun..zaten 7-17 arasi olmasi lazimmis rahim kalinliginin transfer yapilabilmesi icin canim bizimkiler cok cok iyi su an

Benimde bugun rahim kalinligim 10.3 cikti doktor super dedi..benimde puregonun 10. gunu bugun..zaten 7-17 arasi olmasi lazimmis rahim kalinliginin transfer yapilabilmesi icin canim bizimkiler cok cok iyi su an

Canım sen progesteron için kan verdin mi peki?
Transfer günü için bir şey dedi mi?

Burdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.
valla yolumdan geliyorsun ne diyim hayırlı olsun canım bak bende testi tekrarlasam mı tekrarlamasam mı derken keseyi gördüm. darısı senin başına güzelim inan çok sevindim

Bir de kullananlar su fitili nasil kullaniyoruz kizlar? Hepsini mi sokacagiz icimize. Anlayamadim tam.

canim peki sen yumurta kalitesini arttirmak icin bisey kullanmismiydin?
Ben tedaviye başlamadan önce hakiki bal ve polen karışımından yaklaşık on onbeş gün yedim canım.bir yakınım arıcılık yapıyor o getirmişti..benim amh 0.6.yedi yumurta toplandı ama sayı iyi mi kötü mü bilmiyorum.bu ilk denemem.o nedenle çok tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…