canım benim hayırlı olsun bak sayının önemli olmadığı bir kez daha ortada. benim 18 yumurta toplanmış 10 u döllenmişti onlardan da 6 tanesi 1. kaliteydi 3 transfer edildi 3 dondurulsu. benki senin 7 si de 1. kalite olur 2 si transfer edilir kalır 5. süper vallaBeni de şimdi hastaneden aradılar..dün yedi tane yumurta toplanmıştı. Yedi taneside döllenmiş. Çarşamba yeniden görüşeceğiz. Benim yedi tane embriyo olma ihtimali var mı yoksa gelişim aşamasında sayı düşüyor mu.dualarınızı bekliyorum kızlar..
Evet aynen senin yol. İns keseyi ve bebegide gormek nasip olur insallah. carsamba bi test daha var. sen ikinci testjnden bi hafta sonra baktirmistin keseyi dimi.valla yolumdan geliyorsun ne diyim hayırlı olsun canım bak bende testi tekrarlasam mı tekrarlamasam mı derken keseyi gördüm. darısı senin başına güzelim inan çok sevindim
diyorum ya hep rabbim sabrımızı çok versin ben de keseyi gördüm bu sefer kalp atışını duymadan inanmıcam diyorum nasıl bi bekleyiştir buuuCok tesekkur ederim insallh oyle olur. ben keseyi de bebegide gormeden inanmiyacam sanirim. ne kadar zormus ya. İnsallh sende guzel sonuclar alirsin insallahhhh
Allah razı olsun moral verdin bana.inşallah hepimizin kaliteli ve hayırlı embriyo ları olur ve herşeyiyle hayırlı evlatları mız olurcanım benim hayırlı olsun bak sayının önemli olmadığı bir kez daha ortada. benim 18 yumurta toplanmış 10 u döllenmişti onlardan da 6 tanesi 1. kaliteydi 3 transfer edildi 3 dondurulsu. benki senin 7 si de 1. kalite olur 2 si transfer edilir kalır 5. süper valla
Evet kani verdik ciktik merkezden onlar sonuc icin arayacaklar..aslinda birazda uzgunum 3.gun embriyosu yapilcak sadece bir tane sen kac embriyo trasfer ettirmeyi dusunuyosun. Benim 7 tane dondurulmusum var 5.gune riske atilirmi bilemedimhayırlı olsun :) birlikte öğreneceğiz inşaallah sonucumuzu. bana 1 kasım dedi doktor ama progesteron sonucumu bekliyorum ona göre netleşecek. Sen kan vermiş miydin progesteron için?
nasıl galiba değerin kaç kaçıncı günün? hayırlı olsun canım benimKızlar galiba bende hamileyim . Hala sok halindeyim
ikinci testimi pazar akşam yapmıştık keseyi bi sonraki cumartesi gördük ama benim ilk testim 9. gün , 2. testim 11. gündü. sen benden de iyi görürsün keseyi:)Evet aynen senin yol. İns keseyi ve bebegide gormek nasip olur insallah. carsamba bi test daha var. sen ikinci testjnden bi hafta sonra baktirmistin keseyi dimi.
Evet kani verdik ciktik merkezden onlar sonuc icin arayacaklar..aslinda birazda uzgunum 3.gun embriyosu yapilcak sadece bir tane sen kac embriyo trasfer ettirmeyi dusunuyosun. Benim 7 tane dondurulmusum var 5.gune riske atilirmi bilemedim..
canım hic sormadim ama doktorum 9 tane sayiyordu hemsiresine. Bugun gayet iyi dedi. Cok topladigimiz için kanaman olur biraz dedi. Dinleniyorum geldim eve.
Doğum günün ne zaman bende eşimin dogum gününde yapmayı planlıyorum 12 kasımda :)yuppiiii desene aynı gün kavusacagız minnoşumuza. Bende doğum günümde test yapacağım eğer transfer olursa :)
İnşaallah unutamayacağım bir hediye olur bana
Doğum günün ne zaman bende eşimin dogum gününde yapmayı planlıyorum 12 kasımda :)
Arkadaslarrr benimde toplandiiiii 22tane yatyrm hastnede simdi sarhos gibiyim cok az agrm var[QUOTE="kds2309, post: 37496159, member: 578108"hastanede olmaz inşaallah canım . Benim 16 tane toplanmıştı iki gün ağrım oldu ama kanama olmadı. Rahat ol :) inşaallah seninde olmaz
canim cok iyi hemde benimde amh 1 bendende genelde 7 yumurta toplaniyor..seninki gayet iyi bence..ustelik hepsi dollenmis ari sutude kullanmismiydin peki?Ben tedaviye başlamadan önce hakiki bal ve polen karışımından yaklaşık on onbeş gün yedim canım.bir yakınım arıcılık yapıyor o getirmişti..benim amh 0.6.yedi yumurta toplandı ama sayı iyi mi kötü mü bilmiyorum.bu ilk denemem.o nedenle çok tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?