Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım benim hayırlı olsun bak sayının önemli olmadığı bir kez daha ortada. benim 18 yumurta toplanmış 10 u döllenmişti onlardan da 6 tanesi 1. kaliteydi 3 transfer edildi 3 dondurulsu. benki senin 7 si de 1. kalite olur 2 si transfer edilir kalır 5. süper valla

valla yolumdan geliyorsun ne diyim hayırlı olsun canım bak bende testi tekrarlasam mı tekrarlamasam mı derken keseyi gördüm. darısı senin başına güzelim inan çok sevindim
Evet aynen senin yol. İns keseyi ve bebegide gormek nasip olur insallah. carsamba bi test daha var. sen ikinci testjnden bi hafta sonra baktirmistin keseyi dimi.

Cok tesekkur ederim insallh oyle olur. ben keseyi de bebegide gormeden inanmiyacam sanirim. ne kadar zormus ya. İnsallh sende guzel sonuclar alirsin insallahhhh
diyorum ya hep rabbim sabrımızı çok versin ben de keseyi gördüm bu sefer kalp atışını duymadan inanmıcam diyorum nasıl bi bekleyiştir buuu

Allah razı olsun moral verdin bana.inşallah hepimizin kaliteli ve hayırlı embriyo ları olur ve herşeyiyle hayırlı evlatları mız olur

hayırlı olsun :) birlikte öğreneceğiz inşaallah sonucumuzu. bana 1 kasım dedi doktor ama progesteron sonucumu bekliyorum ona göre netleşecek. Sen kan vermiş miydin progesteron için?
Evet kani verdik ciktik merkezden onlar sonuc icin arayacaklar..aslinda birazda uzgunum 3.gun embriyosu yapilcak sadece bir tane sen kac embriyo trasfer ettirmeyi dusunuyosun. Benim 7 tane dondurulmusum var 5.gune riske atilirmi bilemedim ..

Evet aynen senin yol. İns keseyi ve bebegide gormek nasip olur insallah. carsamba bi test daha var. sen ikinci testjnden bi hafta sonra baktirmistin keseyi dimi.
ikinci testimi pazar akşam yapmıştık keseyi bi sonraki cumartesi gördük ama benim ilk testim 9. gün , 2. testim 11. gündü. sen benden de iyi görürsün keseyi:)

Evet kani verdik ciktik merkezden onlar sonuc icin arayacaklar..aslinda birazda uzgunum 3.gun embriyosu yapilcak sadece bir tane sen kac embriyo trasfer ettirmeyi dusunuyosun. Benim 7 tane dondurulmusum var 5.gune riske atilirmi bilemedim ..

Ben tek istiyorum canım kısmetse :)
Sen Hangi merkeze gidiyorsun?

canım hic sormadim ama doktorum 9 tane sayiyordu hemsiresine. Bugun gayet iyi dedi. Cok topladigimiz için kanaman olur biraz dedi. Dinleniyorum geldim eve.

kanaman olmaz inşaallah canım . Benim 16 tane toplanmıştı iki gün ağrım oldu ama kanama olmadı. Rahat ol :) inşaallah seninde olmaz

yuppiiii desene aynı gün kavusacagız minnoşumuza. Bende doğum günümde test yapacağım eğer transfer olursa :)
İnşaallah unutamayacağım bir hediye olur bana
Doğum günün ne zaman bende eşimin dogum gününde yapmayı planlıyorum 12 kasımda :)

Izmir irenbe ye gidiyorum canim K kds2309 hakkimizda hayirlisi artik

Amin inşaallah. Progesteron belli olsa rahatlıcam ama benim hormonlar hep normaldi . Estrofem kullandım sadece bu ay inşaallah tetiklemez başka bir şey. Rahim kalınlığı da 10.3 cıktı ona da iyi dedi. Ay belli olsa da artık cumartesi gününü beklesem :)

[QUOTE="kds2309, post: 37496159, member: 578108"hastanede olmaz inşaallah canım . Benim 16 tane toplanmıştı iki gün ağrım oldu ama kanama olmadı. Rahat ol :) inşaallah seninde olmaz[/QUOTE]
Arkadaslarrr benimde toplandiiiii 22tane yatyrm hastnede simdi sarhos gibiyim cok az agrm var nolur Allahim bebisme kavusayim artk

[QUOTE="kds2309, post: 37496159, member: 578108"hastanede olmaz inşaallah canım . Benim 16 tane toplanmıştı iki gün ağrım oldu ama kanama olmadı. Rahat ol :) inşaallah seninde olmaz
Arkadaslarrr benimde toplandiiiii 22tane yatyrm hastnede simdi sarhos gibiyim cok az agrm var nolur Allahim bebisme kavusayim artk[/QUOTE]

geçmiş olsun canım. Az kaldı inşaallah. Dondurulmuşlar ile mi olacak transferin ?

canim cok iyi hemde benimde amh 1 bendende genelde 7 yumurta toplaniyor..seninki gayet iyi bence..ustelik hepsi dollenmis ari sutude kullanmismiydin peki?

Off telefon deli etti beni eve gidince sizlere katılırım alıntı yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…