Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ya kızlar bana özellikler progestna baktırmadılar iğnelere başlamadan bi kan verdim okadar ordada düşük çıktı progestan ilkindede düşüktü sadece jel verdiler baya bakındım genelde progetan iğne verilmiş herkese napsam sorsammı dr bu arada çok soğuk ayaklarım dondu yumurta toplanmadan hasta olmasam bari iltihaptan çok korkuyorumm

Canım sen progesteron için kan verdin mi peki?
Transfer günü için bir şey dedi mi?
canim kan verdimde onda e2 ye mi bakiyorlar progesteronami bilmiyorum..bu arada benim opu persembe olacak demin aradilar bu aksam puregon yarin ovitreli vurun dediler...sanirim bir aksilik cikmazsa cumarteside transfer...ben yurt disindayim bizim hastanede hep 2. gun embryosu konuluyor canim...cok korkuyorum ama gecen sefer 7 yumurtadan hicbiri dollenmemisti transfer iptal olmustu son anda bu sefer mikro yapilacak insallah aynisi olmaz...

Sormayın kızlar geceden beri ağlamaktan Gözlerim şişti. Bugün transfer dahil 10. Günüm ve ayni zamanda adet tarihimdi. Gece hafif lekelenmeyle kanama başladı arttı biraz da. Doktor gel kan testi yapalım bide iğne yapalım dedi . Gittim doktora hemşire Kanı Aldı . Ve idrar testi çubukları gibi kan testi çubuklari varmış onda benim kanıma bakmış çift çizgi bariz var. Getirdi ağlıyorum diye rahatlamam icin. Degerlerde 4 gibi çıkacak insallah . Durum bu insallah hayırlı ve guzel olur hala inanamiyorum

canim cok iyi hemde benimde amh 1 bendende genelde 7 yumurta toplaniyor..seninki gayet iyi bence..ustelik hepsi dollenmis ari sutude kullanmismiydin peki?
Benim bildiğim polen ve balı karıştırmıştı. .ama en kısa zamanda öğrenirim içeriğini..zaten polen kurtulmanın taze polen di. .

inşaallah bir sorun cıkmaz canım . Aynı gün olsun transferimiz ne güzel :) benim de 5. gün olacakmış bakalım. Kan verdim bende sonuca göre progesteron bize yol gösterecek dedi doktor. Bakalım yine beklemedeyiz:)

[QUOTE="kds2309, post: 37496159, member: 578108"hastanede olmaz inşaallah canım . Benim 16 tane toplanmıştı iki gün ağrım oldu ama kanama olmadı. Rahat ol :) inşaallah seninde olmaz
Arkadaslarrr benimde toplandiiiii 22tane yatyrm hastnede simdi sarhos gibiyim cok az agrm var nolur Allahim bebisme kavusayim artk[/QUOTE]
geçmiş olsun sana da canım hayırla döllenir inşallah senin de. rabbim gönlüne göre versin

yahu arkadaşım niçin üzüyorsunuz o tatlı yüreği, o miniş bebişi üstelik sadece tahminlerle. benim de değerim 10 du ilk testte, adet günümde kanamam oldu hiç duydunuz mu ağlamak sızlamak. size de yakışmıyor tutun bebişlerinizi sıkı sıkı sizinle mis kokulular :):) hadi saat 4 ü bekliyoruz ama umutla mutlulukla anlaştık mı:)

diyorum ya hep rabbim sabrımızı çok versin ben de keseyi gördüm bu sefer kalp atışını duymadan inanmıcam diyorum nasıl bi bekleyiştir buuu
Sonu guzel olacaksa bekleriz tani amenna ama insallah aksilik olmadan kese ve bebisi gormek nasip olur ikimize. sen bir sifir ondesin. senin guzel haberlerini bekleyecim. bebegi gormeye ne zaman gel ddi doktorun

arkadaşlar ben doktorumun dediği gibi 15. günde ikinci testide yaptırdım sonuç 0.2 malesef ilk denememiz olmadı konu kapandı şimdilik bizim için

arkadaşlar ben doktorumun dediği gibi 15. günde ikinci testide yaptırdım sonuç 0.2 malesef ilk denememiz olmadı konu kapandı şimdilik bizim için
Canim ya saglik olsun insallh bi daha ki denemenizde ikiz annesi olursun. rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin.

Oyle valla Haklısın ama kendime engel olamiyordum. Bakalım insallah her şey guzel olur. Bu yolda çaba harcayan herkesle birlikte .Anlastik

sağol arkadaşım allah razı olsun ilk denemede olmadı ne yapalım böylesi hayırlıymış ikinciye kısmet artık
Canim hakkında boylesi hayirlisiymis. Duamdasin.insaallah en yakin zamanda mis kokulu minnoslarimizi alacagiz kucagimiza.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…