Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

arkadaşlar ben doktorumun dediği gibi 15. günde ikinci testide yaptırdım sonuç 0.2 malesef ilk denememiz olmadı konu kapandı şimdilik bizim için
canim cok uzuldum ama sakin pes etme ne demisler Allah daha iyisini vermek icin bekle dermis bazen...

Sonu guzel olacaksa bekleriz tani amenna ama insallah aksilik olmadan kese ve bebisi gormek nasip olur ikimize. sen bir sifir ondesin. senin guzel haberlerini bekleyecim. bebegi gormeye ne zaman gel ddi doktorun
canım bana haftaya cumartesi gel kesenin büyüdüğünü görecez dedi ondan sonraki cumartesi de kalp atışı dedi inşallahhh

Pozitif sonucunu almadan once kimler idrar testi yapmisti?

Tecrubeli anne adayları ben bu Progestanı nasıl kullanacağım?

Kızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
Geçmiş olsun canım benim en zor kısımlarından birini atlattın hayırlı haberlerini bekliyorum canın :)

S secil
arkadaşlar ben doktorumun dediği gibi 15. günde ikinci testide yaptırdım sonuç 0.2 malesef ilk denememiz olmadı konu kapandı şimdilik bizim için
Canım benim biraz dinlenip ikinciye başlarsınız ınş.umutsuzluk yok bu iste. Rabbim ol deyince olacak ınş. Dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…