canim cok uzuldum ama sakin pes etme ne demisler Allah daha iyisini vermek icin bekle dermis bazen...arkadaşlar ben doktorumun dediği gibi 15. günde ikinci testide yaptırdım sonuç 0.2 malesef ilk denememiz olmadı konu kapandı şimdilik bizim için
sanma bence emin olBugun 12.gunum test yaptirdim sonucum 431.18 sanirim hamileyim.suanda yerdemiyim goktemi bilemiyorum
canım bana haftaya cumartesi gel kesenin büyüdüğünü görecez dedi ondan sonraki cumartesi de kalp atışı dedi inşallahhhSonu guzel olacaksa bekleriz tani amenna ama insallah aksilik olmadan kese ve bebisi gormek nasip olur ikimize. sen bir sifir ondesin. senin guzel haberlerini bekleyecim. bebegi gormeye ne zaman gel ddi doktorun
oh oh göbişler bebiş doluyo listemiz şenleniyor. hadi hayırlı olsun canım gözün aydınBugun 12.gunum test yaptirdim sonucum 431.18 sanirim hamileyim.suanda yerdemiyim goktemi bilemiyorum
sanma bence emin olhadi hayirli olsun bebegin canim :)
oh oh göbişler bebiş doluyo listemiz şenleniyor. hadi hayırlı olsun canım gözün aydın[/QUO
Cokk mutluyum hala inanamiyorum bide gorsekk
Hayirli olsun canim ne guzel pespese guzel haberler aliyoruz. TebriklerBugun 12.gunum test yaptirdim sonucum 431.18 sanirim hamileyim.suanda yerdemiyim goktemi bilemiyorum
Canim hayirli olsun. insallh sende guzel haberler verirsin burdan bizeKizlar mrb hepinize yeni katiliyorum araniza hepimizin Allah yarve yardimcisi olsun benimde bugun 9.gunum beklemedeyim hayirlisi insallah
Vajinal kullanimsa, evet tam iceri koy ve it gidebildigi yere kadar. sonra bi saat uzanman lazim. geri gelmesin diye canimTecrubeli anne adayları ben bu Progestanı nasıl kullanacağım?
Geçmiş olsun canım benim en zor kısımlarından birini atlattın hayırlı haberlerini bekliyorum canın :)Kızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
Tecrubeli anne adayları ben bu Progestanı nasıl kullanacağım?
Bugun 12.gunum test yaptirdim sonucum 431.18 sanirim hamileyim.suanda yerdemiyim goktemi bilemiyorum[/QUOT. Tebrik ederim canım. Darısı bizim başımıza bize de dua et
Ne güzel hayırlı haberle gelen arkadaşlar olmuş çok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Fitil canım. Ordan sokup erimesini mi bekleyecegim?Canım progestan fitilse eğer direk vajinal bölgeden içeriye kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?