Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım transfer önce progetserona yumurta salınımı olup olamadığının anlaşılması için baklıyor eğer yumurtalama olduysa yükselmeye başlıyor eğer yükselirsede işlem iptal oluyor benide az önce aradılar benimki normal çıkmış şimdi aynen ilaçlara devam çarşamba akşamıda progsterona başlayacağız cumartesi inşallah transfer

çook güzel birgün bugün maşallah hepimiz güzel haberler getirmişiz çok sevindim canım. bende iki üçgündür nar yiyordum ilaçlarımın yanında bugün benimde 10 küsür birşey çıktı geçen hafta pazartesi başlamıştım ilaçlara çok şükür herşey yolunda gidiyor Rabbim sonumuzu hayır eylesin.

Masallah ne bereketli topikmis sonuc alanlarin nerdeyse hepsi hamile bir iki arkadasimiz haric...insallah hep boyle pozitif haberleri aliriz bundan sonra hep,insallah kimse uzulmez artik...
hepiniz pozitifi görün inşş bu mutluluk çok farklıymıs
Hayirli olsun canim ne guzel pespese guzel haberler aliyoruz. Tebrikler

teşekkürler canım

kan sulandırıcı ilaçları vermelerinin nedeni benim bildiğim kadarıyla kullandığımız hormon ilaçlarının etkisini kaldırması amaçlı. çünkü östrojen ve progesteron kan pıhtılaşmasını tetikliyor diye biliyorum yanlışta olabilir ama ben böyle biliyorum.

kızlar rahim kalınlığım 18. gün 10,3 iyi mi bu değer. Doktor şimdilik hersey yolunda dedi. ama progesteron sonucuma göre transfer olup olmamasına karar verilecek
canım sen estrofemi falan nasıl kullandın ? ben geçen pazartesi başladım 8 . gün 10 küsürdü küsüratın hatırmıyorum. senin 18. gün sanırım ilaç dozları ile alakalıdır dimi ben hem hap içtim hem bant kullandım

Gecen hafta günde 3 doza çıkardı doktorum. Sadece estrofem kullandım. Ve gayet iyi dedi rahim kalınlığı icin.

Gecen hafta günde 3 doza çıkardı doktorum. Sadece estrofem kullandım. Ve gayet iyi dedi rahim kalınlığı icin.
benim doktorum epey yüklenmiş bize neyse sonuçta öyle yada böyle istenilen sonuca ulaşmış oluyoruz ben günde 2*2 kullandım estrofemi bantlarıda 4 güne bir kullandım inşallah beraber bekleceğiz sonuçlarımızı senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek canım ?

Iyi canim. 14 yumurta toplandi. Cok az kanamam oldu. Simdi de uzaniyorum. Agrim var biraz.
Geçmiş olsun. Senin kaç mm di çatlatma iğnesini vururken yumurtalar? Ben de kontrole gittim. Akşama çatlatma iğnesini vuracağım. Çarşamba 07.45 te opu olacak.

Geçmiş olsun. Senin kaç mm di çatlatma iğnesini vururken yumurtalar? Ben de kontrole gittim. Akşama çatlatma iğnesini vuracağım. Çarşamba 07.45 te opu olacak.
18 19 olmasi lazim. Sormadim ama hemsireye soylerken duydugum boyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…