Tesekkur ederim canım. Insallah transfer gununu de gorururuz geç olmadan.Geçmiş olsun canım benim en zor kısımlarından birini atlattın hayırlı haberlerini bekliyorum canın :)
Fitil canım. Ordan sokup erimesini mi bekleyecegim?
canım transfer önce progetserona yumurta salınımı olup olamadığının anlaşılması için baklıyor eğer yumurtalama olduysa yükselmeye başlıyor eğer yükselirsede işlem iptal oluyor benide az önce aradılar benimki normal çıkmış şimdi aynen ilaçlara devam çarşamba akşamıda progsterona başlayacağız cumartesi inşallah transferCihaz bozukmus yarin progesteron sonucumu alacağım. Eger normal çıkarsa 1 kasim fa minnosum gelicek annesine. Progesteron degerim hep normaldi sonradan degisir mi ? Adetin 2 . Gunu doktorum cok iyi demişti. Iki hafta sonta tekrar kan verdim bakakm inşallah sonucum guzel olur da beklemekten kurtulurum.
çook güzel birgün bugün maşallah hepimiz güzel haberler getirmişiz çok sevindim canım. bende iki üçgündür nar yiyordum ilaçlarımın yanında bugün benimde 10 küsür birşey çıktı geçen hafta pazartesi başlamıştım ilaçlara çok şükür herşey yolunda gidiyor Rabbim sonumuzu hayır eylesin.Selaaaammm simdi kontrolden geldim kizlar güzel seyler duymaya o kadar ihtiyacim vardiki bu ara duydumda bugün :)
yumurtalar oldukca buyumus sanirim persembe opum olacakogleden sonra arayip bildirecekler...
bu arada rahim kalinligi için nar suyu için demistimya bugun doktorum rahim kalinligim için harika dedi çok sevindim :) çünkü içmedigim zaman 8.5-9 olurken 4 gundur nar suyu içmemin karsiligini bugun aldim ve 10.3 olarak olculdutransfere kadar 11.5-12 olsa daha ne isterim
simdilik benim gidisatim cok guzel ,hadi bakalim darisi hepinizin basina canlar
hepiniz pozitifi görün inşş bu mutluluk çok farklıymısMasallah ne bereketli topikmis sonuc alanlarin nerdeyse hepsi hamile bir iki arkadasimiz haric...insallah hep boyle pozitif haberleri aliriz bundan sonra hep,insallah kimse uzulmez artik...
Hayirli olsun canim ne guzel pespese guzel haberler aliyoruz. Tebrikler
kan sulandırıcı ilaçları vermelerinin nedeni benim bildiğim kadarıyla kullandığımız hormon ilaçlarının etkisini kaldırması amaçlı. çünkü östrojen ve progesteron kan pıhtılaşmasını tetikliyor diye biliyorum yanlışta olabilir ama ben böyle biliyorum.Merhaba kızlar,
pozitif haberi alan arkadaşları canı gönülden tebrike diyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
sizlere sorum; tranferden sonra hangi ilaçları kullandınız. bazıları kan sulandırma için clexan iğne kullanıyor. bu iğneyi tedbir amaçlı mı veriyorlar yoksa pıhtılaşma sorunu olanlara mı veriliyor merak ettim.
maşallah inşallah yarın döllenenlerin sayısıda bu kadar iyi olurKızlar opudan ciktim. 14 yumurta toplanmis. Iyi dedi doktorum. Insallah her sey guzel olur.
maşallahBurdayim geldim sonucumu yarim saat once aldim. sonuc; 36.27 cikti bugun 14. Gunum. 11. Gun degeri 14.72 di. sence nasil yorum bekliyorum. doktorum iyi ddi. iki gun sonra testi tekrarla ddi.
canım sen estrofemi falan nasıl kullandın ? ben geçen pazartesi başladım 8 . gün 10 küsürdü küsüratın hatırmıyorum. senin 18. gün sanırım ilaç dozları ile alakalıdır dimi ben hem hap içtim hem bant kullandımkızlar rahim kalınlığım 18. gün 10,3 iyi mi bu değer. Doktor şimdilik hersey yolunda dedi. ama progesteron sonucuma göre transfer olup olmamasına karar verilecek
mesajını görmedim daha yeni göryorum canm söyleseydin aygı gayrımız mı var
Amin canim Allah razi olsun..Sende kucagina alirsin insallah bebisini saglikla...hepiniz pozitifi görün inşş bu mutluluk çok farklıymıs
teşekkürler canım
aminn inş canımAmin canim Allah razi olsun..Sende kucagina alirsin insallah bebisini saglikla...
Insallah canım benim.maşallah inşallah yarın döllenenlerin sayısıda bu kadar iyi olur
maşallah ne güzel Rabbim keseyi görmeni pıtpıtları duymanı ve tabiki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugun 12.gunum test yaptirdim sonucum 431.18 sanirim hamileyim.suanda yerdemiyim goktemi bilemiyorum
Nasılsın? Nasıl geçti?canim dualarim seninle. Benimde 10da opu var. Bana da dua edin.
Gecen hafta günde 3 doza çıkardı doktorum. Sadece estrofem kullandım. Ve gayet iyi dedi rahim kalınlığı icin.canım sen estrofemi falan nasıl kullandın ? ben geçen pazartesi başladım 8 . gün 10 küsürdü küsüratın hatırmıyorum. senin 18. gün sanırım ilaç dozları ile alakalıdır dimi ben hem hap içtim hem bant kullandım
Iyi canim. 14 yumurta toplandi. Cok az kanamam oldu. Simdi de uzaniyorum. Agrim var biraz.Nasılsın? Nasıl geçti?
benim doktorum epey yüklenmiş bize neyse sonuçta öyle yada böyle istenilen sonuca ulaşmış oluyoruz ben günde 2*2 kullandım estrofemi bantlarıda 4 güne bir kullandım inşallah beraber bekleceğiz sonuçlarımızı senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek canım ?Gecen hafta günde 3 doza çıkardı doktorum. Sadece estrofem kullandım. Ve gayet iyi dedi rahim kalınlığı icin.
Geçmiş olsun. Senin kaç mm di çatlatma iğnesini vururken yumurtalar? Ben de kontrole gittim. Akşama çatlatma iğnesini vuracağım. Çarşamba 07.45 te opu olacak.Iyi canim. 14 yumurta toplandi. Cok az kanamam oldu. Simdi de uzaniyorum. Agrim var biraz.
18 19 olmasi lazim. Sormadim ama hemsireye soylerken duydugum boyleydi.Geçmiş olsun. Senin kaç mm di çatlatma iğnesini vururken yumurtalar? Ben de kontrole gittim. Akşama çatlatma iğnesini vuracağım. Çarşamba 07.45 te opu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?