Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
Psikolojim bozuldu adet olcam gibi tatlı canım istiyo bir iki sivilcede çıktı bu akşam yaptırsam çıkarmı sizce

Kızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
Psikolojim bozuldu adet olcam gibi tatlı canım istiyo bir iki sivilcede çıktı bu akşam yaptırsam çıkarmı sizce
cikar canim

Bence bekle 2 gün kalmış.

Sg
Arkadaslarrr benimde toplandiiiii 22tane yatyrm hastnede simdi sarhos gibiyim cok az agrm var nolur Allahim bebisme kavusayim artk

geçmiş olsun canım. Az kaldı inşaallah. Dondurulmuşlar ile mi olacak transferin ?[/QUOTE]
Sagol canm yok kanli canli 3yada 5gun sonra transfer olcak evet cok heycanlym Rabbim elimizi bos cevrmsn

. Canm hayrli olsnn ohhh de rahatla bizede dua et
Hayrli olsn

Sg

geçmiş olsun canım. Az kaldı inşaallah. Dondurulmuşlar ile mi olacak transferin ?
Sagol canm yok kanli canli 3yada 5gun sonra transfer olcak evet cok heycanlym Rabbim elimizi bos cevrmsn[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm. Yakinda Senide burda tebrik ederiz ins hamis haberinle

[QUOTEi. cegi, post: 37502663, member: 629575"]Sagol canm yok kanli canli 3yada 5gun sonra transfer olcak evet cok heycanlym Rabbim elimizi bos cevrmsn[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm. Yakinda Senide burda tebrik ederiz ins hamis haberinle[/QUOTE]
Ayhhh insallah canm cok mutlyum biraz agrim var azicikta kanamam

[QUOTEi. cegi, post: 37502663, member: 629575"]Sagol canm yok kanli canli 3yada 5gun sonra transfer olcak evet cok heycanlym Rabbim elimizi bos cevrmsn
Hayirli olsun cnm. Yakinda Senide burda tebrik ederiz ins hamis haberinle[/QUOTE]
Ayhhh insallah canm cok mutlyum biraz agrim var azicikta kanamam [/QUOTE]
Olur o kadar cnm. asil heyecan transferden sonra basliyor. Heyecani en guzel sekilde yasa bence

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu arada hamileliğe dair hissin var mı hiç ben eski halimden bi fark göremiyorum henüz:)

Ben de 9. Gün akşam yaptırdım canım düşük de olsa çıktı sen de dene istersen

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
caniiimm gozun aydin Allah kucagina almayida nasip etsin bebislerini :)

Benimde transfer dahil 10. Günümdu . Bende 30 ekimdi test tarihim. Bekleyecektim ama bugün kanama başladı yaptık test . Pozitif cikti . Insallah Rabbim sonuna kadar nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…