Inşallah tedavin başlangıcıyla ve sonucuyla hayırlı ve güzel olur canım :)
cikar canimKızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
Psikolojim bozuldu adet olcam gibi tatlı canım istiyo bir iki sivilcede çıktı bu akşam yaptırsam çıkarmı sizce
Bence bekle 2 gün kalmış.Kızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
Psikolojim bozuldu adet olcam gibi tatlı canım istiyo bir iki sivilcede çıktı bu akşam yaptırsam çıkarmı sizce
Tskr ettim arkadasimOpu, yumurta toplama islemi demek canim
Arkadaslarrr benimde toplandiiiii 22tane yatyrm hastnede simdi sarhos gibiyim cok az agrm varnolur Allahim bebisme kavusayim artk
. Canm hayrli olsnn ohhh de rahatla bizede dua etSormayın kızlar geceden beri ağlamaktan Gözlerim şişti. Bugün transfer dahil 10. Günüm ve ayni zamanda adet tarihimdi. Gece hafif lekelenmeyle kanama başladı arttı biraz da. Doktor gel kan testi yapalım bide iğne yapalım dedi . Gittim doktora hemşire Knı Aldı . Ve idrar testi çubukları gibi kan testi çubuklari varmış onda benim kanıma bakmış çift çizgi bariz var. Getirdi ağlıyorum diye rahatlamam icin. Degerlerde 4 gibi çıkacak insallah . Durum bu insallah hayırlı ve guzel olur hala inanamiyorum
Sagol canm yok kanli canli 3yada 5gun sonra transfer olcak evet cok heycanlymSg
geçmiş olsun canım. Az kaldı inşaallah. Dondurulmuşlar ile mi olacak transferin ?
Hayirli olsun cnm. Yakinda Senide burda tebrik ederiz ins hamis haberinle[/QUOTE][QUOTEi. cegi, post: 37502663, member: 629575"]Sagol canm yok kanli canli 3yada 5gun sonra transfer olcak evet cok heycanlymRabbim elimizi bos cevrmsn
Canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu arada hamileliğe dair hissin var mı hiç ben eski halimden bi fark göremiyorum henüz:)Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Ben de 9. Gün akşam yaptırdım canım düşük de olsa çıktı sen de dene istersenKızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
caniiimm gozun aydin Allah kucagina almayida nasip etsin bebislerini :)Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Benimde transfer dahil 10. Günümdu . Bende 30 ekimdi test tarihim. Bekleyecektim ama bugün kanama başladı yaptık test . Pozitif cikti . Insallah Rabbim sonuna kadar nasip eder hepimizeKızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?