Canım tebrikler. Ne güzel haber bu. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin.Z Zebra0415 @merve10er tebrik ederim kızlar çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. @acelyacicegi canım çok sevindim değerinin artmasına, daha da artacak. Allahim hepinize hayırlı hamilelik ler nasip etsin.
Canım alamadım sonucu Yarin öğrenince hemen yazarım
Teşekkür ederim canım. Hep dua ediyorum. Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin. Canm hayrli olsnn ohhh de rahatla bizede dua et
Hayrli olsn
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canımMerhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
maşallah ne kadar güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın peki doktorun ne dedi ikiz olması hakkında benimde cumartesi transferim olacak iki tane konulacak hem korkuyorum hemde çok istiyorum iki tane olmasını. bu arada sana 5. gün embriyosumu transfer edilmişti benimkiler 3. günMerhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Canım 4 te Aradım ama henüz belli değil dediler sabah ogrenebilirmisim
tamam canim..kanamam var dedinya gunduz merakta kaldim bende..insallah yuksek bir sonucla donersin yarin..hayirli olsun bebisin bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Canım alamadım sonucu Yarin öğrenince hemen yazarım
Cok Sagol canım. Insallah hayırlı guzel haberle dönerim . Kanama şimdilik durdu iğne yapılmıştı Öğlen.tamam canim..kanamam var dedinya gunduz merakta kaldim bende..insallah yuksek bir sonucla donersin yarin..hayirli olsun bebisin bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Sizleri gördükçe bende hevesleniyorum allahım inşallah tamamına erdirsin darısı bizlerin başınaBenimde transfer dahil 10. Günümdu . Bende 30 ekimdi test tarihim. Bekleyecektim ama bugün kanama başladı yaptık test . Pozitif cikti . Insallah Rabbim sonuna kadar nasip eder hepimize
Âmin inşallah canım dualarım sizinleSizleri gördükçe bende hevesleniyorum allahım inşallah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına
ohh maşallahArkadaşlar sonucumu yarın öğreneceğimi yazmıştım ama şimdi doktorum aradı 9 . Gun değerim 187mişcok Şükürrr. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.
Âmin canım insallah cok Sagol. Insallah senden de böyle guzel haber almamız nasip olurohh maşallahhadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin canım sagol. Hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucagimiza. Belirgin bi hissim yok canım ara ara karnım ağrıyor sadece. Biraz da uykum geliyoCanım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu arada hamileliğe dair hissin var mı hiç ben eski halimden bi fark göremiyorum henüz:)
Sağol canim benim darısı sana ve bütün arkadaslara olsuncaniiimm gozun aydin Allah kucagina almayida nasip etsin bebislerini :)
Teşekkür ederim canım, sen de inşallah yakın zamanda yaşayacaksın bu mutluluguCanım tebrikler. Ne güzel haber bu. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
Cooookkk sevindim haydi gozunaydinArkadaşlar sonucumu yarın öğreneceğimi yazmıştım ama şimdi doktorum aradı 9 . Gun değerim 187mişcok Şükürrr. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?