Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
maşallah ne kadar güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın peki doktorun ne dedi ikiz olması hakkında benimde cumartesi transferim olacak iki tane konulacak hem korkuyorum hemde çok istiyorum iki tane olmasını. bu arada sana 5. gün embriyosumu transfer edilmişti benimkiler 3. gün

Canım 4 te Aradım ama henüz belli değil dediler sabah ogrenebilirmisim
Canım alamadım sonucu Yarin öğrenince hemen yazarım
tamam canim..kanamam var dedinya gunduz merakta kaldim bende..insallah yuksek bir sonucla donersin yarin..hayirli olsun bebisin bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

tamam canim..kanamam var dedinya gunduz merakta kaldim bende..insallah yuksek bir sonucla donersin yarin..hayirli olsun bebisin bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Cok Sagol canım. Insallah hayırlı guzel haberle dönerim . Kanama şimdilik durdu iğne yapılmıştı Öğlen.

allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benimde transfer dahil 10. Günümdu . Bende 30 ekimdi test tarihim. Bekleyecektim ama bugün kanama başladı yaptık test . Pozitif cikti . Insallah Rabbim sonuna kadar nasip eder hepimize
Sizleri gördükçe bende hevesleniyorum allahım inşallah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına

Canım gözün aydın çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu arada hamileliğe dair hissin var mı hiç ben eski halimden bi fark göremiyorum henüz:)
Amin canım sagol. Hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucagimiza. Belirgin bi hissim yok canım ara ara karnım ağrıyor sadece. Biraz da uykum geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…