Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım
maşallah ne kadar güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağına alırsın peki doktorun ne dedi ikiz olması hakkında benimde cumartesi transferim olacak iki tane konulacak hem korkuyorum hemde çok istiyorum iki tane olmasını. bu arada sana 5. gün embriyosumu transfer edilmişti benimkiler 3. gün
Teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimize hep mutlu haberler almayi nasip etsin.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
aynen canım bende böyle düşünerek rahatlıyorum kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız en nihayetindeTeşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimize hep mutlu haberler almayi nasip etsin.cycas doktor sadece biraz zordur ikiz annesi olmak dedi. Benim kiler 5.gün embriyosu. Allah senin de gönlüne göre versin insallah. İkiz olacak olduktan sonra 1 tane de koysam bolunur, olmayacaksa 3 tane de koysam olmaz. Hayırlısı olsun senin icin
Cok Sagol canım .Cooookkk sevindim haydi gozunaydin
Canım tebrikler. Ben de ikiz istiyorum zor ama bence bizim altindan kalkamayacagimiz sey yok:)Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
canim ven de takip edemez oldum:)) yarin listeyi revize etmeye calisirim.
tamam canım yarın inşallah bol hamişli listemizi hazır edip gönderirsin gördükçe içim umut doluyorZ Zebra0415merve10er tebrik ederim:) umarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. acelyacicegi canim seni de tebrik ediyorum. Insallah keseyi gorunxe icin rahatlayacak :)
Canım tebrikler. Ben de ikiz istiyorum zor ama bence bizim altindan kalkamayacagimiz sey yok:)
Cnm benimde kanamam başladı bende şimdi hastaneden geliyorum bir bucuk saat sonra çıkacak sonuç senin degerin kaç çıktı allahım hepimize nasip etsin inşBenimde transfer dahil 10. Günümdu . Bende 30 ekimdi test tarihim. Bekleyecektim ama bugün kanama başladı yaptık test . Pozitif cikti . Insallah Rabbim sonuna kadar nasip eder hepimize
Cnm kanama başladı az once gittim yaptırmaya sonuç bekliyorum bakalım bir bir buçuk saate çıkıcak hepimiz için olumlu sonuç olur inşBen de 9. Gün akşam yaptırdım canım düşük de olsa çıktı sen de dene istersen
Valla kendim guzel haber almis gibi sevindim tatlim rabbim tamamina erdirsin insallah.Arkadaşlar sonucumu yarın öğreneceğimi yazmıştım ama şimdi doktorum aradı 9 . Gun değerim 187mişcok Şükürrr. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.
187 çıktı canım inşallah sendende guzel haberler alırızCnm benimde kanamam başladı bende şimdi hastaneden geliyorum bir bucuk saat sonra çıkacak sonuç senin degerin kaç çıktı allahım hepimize nasip etsin inş
Cok Sagol canım. Allah Razı olsunValla kendim guzel haber almis gibi sevindim tatlim rabbim tamamina erdirsin insallah.
devlet desteğiylemi yaptırıyorsun ? belki o zaman katidir ama özellerde öyle bir problem yok gördüğüm kadarıylaBen iki tane koymuyorlar die biliyorum istisnalar var mi?
hadi inşallah güzel bir sonuç alırsın.Cnm benimde kanamam başladı bende şimdi hastaneden geliyorum bir bucuk saat sonra çıkacak sonuç senin degerin kaç çıktı allahım hepimize nasip etsin inş
Teşekkür ederim canım. Amın insallah hepimiz Sağlıcakla kucağımıza alırızZ Zebra0415merve10er tebrik ederim:) umarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. acelyacicegi canim seni de tebrik ediyorum. Insallah keseyi gorunxe icin rahatlayacak :)
Canım tebrikler. Ben de ikiz istiyorum zor ama bence bizim altindan kalkamayacagimiz sey yok:)
Insallah canım benim. Sizin haberlerinjz bize de umut oluyor. Insallah biz de verirriz en yakın zamanda güzel haberlerimizi.Teşekkür ederim canım, sen de inşallah yakın zamanda yaşayacaksın bu mutlulugu
Rabbim sesinden duysun canım benim ayyyyy ne güzel ikiz geliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimMerhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Yok canım bı sıkıntı olmaz insallah. Benımde 14 yumurta toplanmıştı biraz ağrım fazlaydı. Ama yarına baya azalırKızlar opudan sonra agrilarim ve lekelenmelerim devam ddiyor. Bir sıkıntı olmaz degil mi?
Korkma canım benim yarına birşeyin kalmazKızlar opudan sonra agrilarim ve lekelenmelerim devam ddiyor. Bir sıkıntı olmaz degil mi?
arkadaşlar ben doktorumun dediği gibi 15. günde ikinci testide yaptırdım sonuç 0.2 malesef ilk denememiz olmadı konu kapandı şimdilik bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?