Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım

allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimize hep mutlu haberler almayi nasip etsin. cycas doktor sadece biraz zordur ikiz annesi olmak dedi. Benim kiler 5.gün embriyosu. Allah senin de gönlüne göre versin insallah. İkiz olacak olduktan sonra 1 tane de koysam bolunur, olmayacaksa 3 tane de koysam olmaz. Hayırlısı olsun senin icin

aynen canım bende böyle düşünerek rahatlıyorum kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız en nihayetinde

Z Zebra0415 merve10er tebrik ederim:) umarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. acelyacicegi canim seni de tebrik ediyorum. Insallah keseyi gorunxe icin rahatlayacak :)
Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Canım tebrikler. Ben de ikiz istiyorum zor ama bence bizim altindan kalkamayacagimiz sey yok:)
evet S Secilk arkadaşım listeyi güncelleyip yayınlarsan bizde mutlu olalım daha trasnferim olmadı ama sana sonuç tarihimi söyleyebilirim
canim ven de takip edemez oldum:)) yarin listeyi revize etmeye calisirim.

tamam canım yarın inşallah bol hamişli listemizi hazır edip gönderirsin gördükçe içim umut doluyor

Benimde transfer dahil 10. Günümdu . Bende 30 ekimdi test tarihim. Bekleyecektim ama bugün kanama başladı yaptık test . Pozitif cikti . Insallah Rabbim sonuna kadar nasip eder hepimize
Cnm benimde kanamam başladı bende şimdi hastaneden geliyorum bir bucuk saat sonra çıkacak sonuç senin degerin kaç çıktı allahım hepimize nasip etsin inş

Teşekkür ederim canım. Amın insallah hepimiz Sağlıcakla kucağımıza alırız

Kızlar opudan sonra agrilarim ve lekelenmelerim devam ddiyor. Bir sıkıntı olmaz degil mi?

Teşekkür ederim canım, sen de inşallah yakın zamanda yaşayacaksın bu mutlulugu
Insallah canım benim. Sizin haberlerinjz bize de umut oluyor. Insallah biz de verirriz en yakın zamanda güzel haberlerimizi.

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Rabbim sesinden duysun canım benim ayyyyy ne güzel ikiz geliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…