Anladimm canm saolhadi inşallah güzel bir sonuç alırsın.
Tesekkurler canım. Transfere kadar gecsin de. Dayanirim sorun degil.Yok canım bı sıkıntı olmaz insallah. Benımde 14 yumurta toplanmıştı biraz ağrım fazlaydı. Ama yarına baya azalır
Kim demiş oynama şıkıdım şıkıdım. Oyna da oyna kafana göre oyna valla canım benim çok sevindim hayırlı olsunArkadaşlar sonucumu yarın öğreneceğimi yazmıştım ama şimdi doktorum aradı 9 . Gun değerim 187mişcok Şükürrr. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.
Tesekkurler. Iyi ki varsiniz kizlar. Desteginiz icun sagolun.Tesekkurler canım. Transfere kadar gecsin de. Dayanirim sorun degil.
Canım benim ağrılarım transfere kadar hatta sonrasındski 3 gün bile devam etti çok yumurta mı toplanmıştı senden de ? kendine tabi dikkat et ama korkma normaldirKızlar opudan sonra agrilarim ve lekelenmelerim devam ddiyor. Bir sıkıntı olmaz degil mi?
14 tane toplandi canim. Transferde agridan kasilmaktan korkuyorum. Ki bugun opuda anestezi hazirliginda da gerildim biraz. Ama dayanacagız elden gelen bir sey yok. Simdi biraz daha hafifledi şükür.Canım benim ağrılarım transfere kadar hatta sonrasındski 3 gün bile devam etti çok yumurta mı toplanmıştı senden de ? kendine tabi dikkat et ama korkma normaldir
ayyy canim yaa nasil sevindim anlatamam :) masallah cokta iyi bir sonuc187 çıktı canım inşallah sendende guzel haberler alırız
Canım inşallah yarına geçer .benimki geçti gibi.belki benden az yumurta toplanmasındandır..güzel sonuçlar bekliyoruz senden..14 tane toplandi canim. Transferde agridan kasilmaktan korkuyorum. Ki bugun opuda anestezi hazirliginda da gerildim biraz. Ama dayanacagız elden gelen bir sey yok. Simdi biraz daha hafifledi şükür.
Insallah canim. Bu kadar guzel haberlerle dolu sayfamiz. Biz de ekleriz insallah guzel haberlerimizi.Canım inşallah yarına geçer .benimki geçti gibi.belki benden az yumurta toplanmasındandır..güzel sonuçlar bekliyoruz senden..
Canım çok sevindim yaa.. Ne mutlu bir haber.tebrik ederim. Pınar hn. İle görüştün mü ikiz olma ihtimali var mı?alkışlıyorum kendim sonuç almış gibi sevindim valla. Fakülte hastalarına umut oluyorsunuz ne güzel.Bugun 12.gunum test yaptirdim sonucum 431.18 sanirim hamileyim.suanda yerdemiyim goktemi bilemiyorum
canim kanama icin igne falan yapmadilarmi bak dnz arkadasimizinda 14 tu 35 olmus..seninkide yukselir uzulme...Kızlar 9. Gun sonucum 13.13 cıktı ama kanamam var dusuk mu kimyasal mı bilmiyorum çok canım sıkkın
Inşallah güzel haberlerini alırız..transfer işlemi kolay mı canımSelam kızlar benimde bugün transferim yapıldı. Hastanede 4-5 saat kımıldamadan sırt üstü yaptım sonra eve döndüm...şimdi gün sayma zamanı
inşallah canım hayırlısı artık....Transfer işlemi idrara sıkışıklık dışında güzel canım.bana 2 litre su içirdiler ve çok zor durdum birde ultrasonla karına bakıyolar zor oluyo yani bende öyle oldu canım bilseydim daha az su içerdimInşallah güzel haberlerini alırız..transfer işlemi kolay mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?