amın inşş canımmaşallah ne güzel Rabbim keseyi görmeni pıtpıtları duymanı ve tabiki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım üzülme yat dinlen değerlerin yükselir inşşKızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
Psikolojim bozuldu adet olcam gibi tatlı canım istiyo bir iki sivilcede çıktı bu akşam yaptırsam çıkarmı sizce
ayy ne güzel ikiz 12. gün değerin kaçtı canımm benımde ikiz olurmu acabaMerhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim yaa.. Ne mutlu bir haber.tebrik ederim. Pınar hn. İle görüştün mü ikiz olma ihtimali var mı?alkışlıyorum kendim sonuç almış gibi sevindim valla. Fakülte hastalarına umut oluyorsunuz ne güzel.
Aldınmı sonucunu fluuu arkadaşım?Cnm benimde kanamam başladı bende şimdi hastaneden geliyorum bir bucuk saat sonra çıkacak sonuç senin degerin kaç çıktı allahım hepimize nasip etsin inş
İnş istiyosan olur canım Allah gönlüne göre versin. Benim 12. Gun degerim 602 yiyenin değerin de çok güzel olma ihtimali var benceamın inşş canım
canım üzülme yat dinlen değerlerin yükselir inşş
ayy ne güzel ikiz 12. gün değerin kaçtı canımm benımde ikiz olurmu acaba
canım pınar hanım perşembe gunu cagardı test yapmak ıcın ben dayanamadım yaptım perşembe bakalım gorucezmı.darısı inş sana olsun dualarım senınle
canım kaçıncı gun gördun keseyıİnş istiyosan olur canım Allah gönlüne göre versin. Benim 12. Gun degerim 602 yiyenin değerin de çok güzel olma ihtimali var bence
Canım sıkma canını sabah ilk iş doktorunla görüş kanama için iğne veriyor. Benim 9. Gün donucum 10.73 tü. Sonra 35 oldu unutma moralini yüksek tutman ŞARTTTKızlar 9. Gun sonucum 13.13 cıktı ama kanamam var dusuk mu kimyasal mı bilmiyorum çok canım sıkkın
Cok Sagol canım . Insallah sendende guzel haberler alırız . 5. Gun blast 2 tane embriyo konmuştu. Cok şükür rabbım ol dedi.ayyy canim yaa nasil sevindim anlatamam :) masallah cokta iyi bir sonuc
sana kacinci gun embryosu konmustu ve kac tane kondu canim?
Çokkk Sagol canım benımKim demiş oynama şıkıdım şıkıdım. Oyna da oyna kafana göre oyna valla canım benim çok sevindim hayırlı olsun
Canım ıgne falan yapmadılar mı. Benimki de iğne yapana kadar devam etmişti.Kızlar 9. Gun sonucum 13.13 cıktı ama kanamam var dusuk mu kimyasal mı bilmiyorum çok canım sıkkın
Yok cnm doktoru sabah arıcam anca numarası yok inş devam etmezCanım ıgne falan yapmadılar mı. Benimki de iğne yapana kadar devam etmişti.
13.13 çıktı cnm sonuçAldınmı sonucunu fluuu arkadaşım?
Transferin 20.gunu gördüm canimcanım kaçıncı gun gördun keseyı
İnş cnm yukselir senin gibi Allah yardım etsin hepimizin yuzunu guldursunCanım sıkma canını sabah ilk iş doktorunla görüş kanama için iğne veriyor. Benim 9. Gün donucum 10.73 tü. Sonra 35 oldu unutma moralini yüksek tutman ŞARTTT
Canim üzme lütfen kendini inşallah biran önce durur kanaman ve güzelce artar değerin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle13.13 çıktı cnm sonuç
Olsun canım moralini bozma sağlıkla döllenen bir yumurta bile sana yeter.dua et her şey yolunda gider ınş.kızlar moralim çok bozuldu o kadar ilaç o kadar yediğim içtiğim şeye rağmen 2 tane yumurta çıktı of yaa
Canım nasıl oldun ?İnş cnm yukselir senin gibi Allah yardım etsin hepimizin yuzunu guldursun
Bozma moralini biliyorsun bi yumurta yetiyor. Allah'a sığın bol dua et. Insallah hayırlı ve olumlu sonuclara ulasırsınkızlar moralim çok bozuldu o kadar ilaç o kadar yediğim içtiğim şeye rağmen 2 tane yumurta çıktı of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?