Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

maşallah ne güzel Rabbim keseyi görmeni pıtpıtları duymanı ve tabiki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amın inşş canım

Kızlar test gunum 29 ekim ama dayanamıcam sanırım 10. Gunum transfer gununu sayarsak saymazsak 9
Psikolojim bozuldu adet olcam gibi tatlı canım istiyo bir iki sivilcede çıktı bu akşam yaptırsam çıkarmı sizce
canım üzülme yat dinlen değerlerin yükselir inşş

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
ayy ne güzel ikiz 12. gün değerin kaçtı canımm benımde ikiz olurmu acaba

canım pınar hanım perşembe gunu cagardı test yapmak ıcın ben dayanamadım yaptım perşembe bakalım gorucezmı.darısı inş sana olsun dualarım senınle

İnş istiyosan olur canım Allah gönlüne göre versin. Benim 12. Gun degerim 602 yiyenin değerin de çok güzel olma ihtimali var bence

Canım sıkma canını sabah ilk iş doktorunla görüş kanama için iğne veriyor. Benim 9. Gün donucum 10.73 tü. Sonra 35 oldu unutma moralini yüksek tutman ŞARTTT
İnş cnm yukselir senin gibi Allah yardım etsin hepimizin yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…