Uzulme cnm. bnm de sonucum 11. gunde 14.72 cikmisti. 14. gun yani dun tekrr yaptirdim 36.27 cikti. bnm lekelenmem olmustu. bn de korkmustum ama suan beklemediyim. yarin bi daha test yapacam. Bakalim sonuclar nasil cikacak. rabbim yardimcimiz olsun ins13.13 çıktı cnm sonuç
Canım benim böyle düşünüp kendini yorma Rabb'ime teslim et kendini. Benim de 14 yumurta toplanmıştı ama doldurulacak yumurta kalmamıştı . Tabi ki insan umutsuzluğa kapılıyor ya olmazsa diye işte o zaman dualarla ferahlıyorsun. Bunaldıgın zaman la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim duasını Yürekten tekrarlamanı tavsiye ederim. Gerçekten rahatlatıyorya 1 yumurtada yetiyo ama başka şansım yok bu 2. tüpüm fazla çıksaydı dondurcaktı doktor şimdi elim boş kaldı Rabbim yüzümüzü güldürsün çok bunaldım artık
Lütfen moralini bozma.sonuçta tek yumurta bile yetiyor değil mi.güzel düşünelim güzel olsun.dualarımız seninlekızlar moralim çok bozuldu o kadar ilaç o kadar yediğim içtiğim şeye rağmen 2 tane yumurta çıktı of yaa
Benim transferim kısmet ise en geç cuma günü olacak canımSelam kızlar,
Elimden geldiği kadar listeyi hazırladım.
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846
Canm ben varım opum dün olduu transfer gününü bekliyorum tedavi yerim çamlıca medicanaSelam kızlar,
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846
sebep hem sperm azligi hem benim yumoslarin azligi aile hastanesinde yaptiriyorum ilk denememBen varim estrofem e basladim kismetse bir aksilik olmaz ise 15 kasimda transferim olacak bide bisi sorcam şimdi bu ilac 1 tane iciyom ama bikacgun sonra 2 3 cikicak hepsi ayni andami icilcek yoksa gub içinde mi 3 tane icilcek
Allah razı olsun canım eline saglikSelam kızlar,
Eki Görüntüle 1284846
Canım nasıl oldun ?
Cnm inş yukselir doktor normal dedi 2 ye katlarsa yarın sorun yok dedi kanama geçti yinede iğnede verdi inş iyi olur hepimiz içinUzulme cnm. bnm de sonucum 11. gunde 14.72 cikmisti. 14. gun yani dun tekrr yaptirdim 36.27 cikti. bnm lekelenmem olmustu. bn de korkmustum ama suan beklemediyim. yarin bi daha test yapacam. Bakalim sonuclar nasil cikacak. rabbim yardimcimiz olsun ins
Hayirli olsun canim oncellikle. bizde gunde 3 tane aliyoruz her ogun bi tane oyle o sekilde yani estrofemiBen varim estrofem e basladim kismetse bir aksilik olmaz ise 15 kasimda transferim olacak bide bisi sorcam şimdi bu ilac 1 tane iciyom ama bikacgun sonra 2 3 cikicak hepsi ayni andami icilcek yoksa gub içinde mi 3 tane icilcek
Evt canim aynen bnm doktorda oyle ddi. ikiye katlanirsa iki gunde bir, bi sorun olmaz ddi. bizde takipteyiz ins guzel sonuclar aliriz ve degerlerimiz ikiser ikiser katlanir senin, benim ve dnzderya nin.Cnm inş yukselir doktor normal dedi 2 ye katlarsa yarın sorun yok dedi kanama geçti yinede iğnede verdi inş iyi olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?