Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar boyle olupta degeri 12.gun yukselen varmi nolur yardimci olun berbat haldeyim 0.100 cikti 10.gunum

Kizlar boyle olupta degeri 12.gun yukselen varmi nolur yardimci olun berbat haldeyim 0.100 cikti 10.gunum
Valla canım seni üzmek istemem ama değerin düşük. İnşallah bir mucize gerçekleşir ne diyeyim. Rabbim için imkansız yok. Bu süreç uzun bir süreç. Ümidimizi kaybetmemeliyiz.sen yine de tekrarla testi 12.gun

Cnm dun gece kesildi kanama bugun doktora gittim iğne verdi oldum değerin pozitif inş yrn ikiye katlar stres yapma dedi 9. Gune gore iyi dedi değer stres yapma sakın dedi
Cok sevindim canım insallah değerlerimiz katlanır. Banada doktorum oyle söyledi ilk değerden sonra katlaması önemli dualarla bekleyelim

Selam kızlar,
Elimden geldiği kadar listeyi hazırladım.
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846

Benim test tarihim 4 kasim.
Sebepsiz infertilite.( erkekte varikosel baslangici ama spermler etkilenmemis daha)
İlk tup bebek denemesi.
5.gun embriyosu

Son düzenleme:
Benim transferim kısmet ise en geç cuma günü olacak canım

Kızlar hersey normal ve 1 kasim da minnosum gelicek insaallah annesine
son 4 :)
S Secilk benim transfer tarihim 1 kasim canim listeye ekleyebilirsin

kızlar sizin test tarihinizi 13 Kasım olarak girdim listeye.
Ben varim estrofem e basladim kismetse bir aksilik olmaz ise 15 kasimda transferim olacak bide bisi sorcam şimdi bu ilac 1 tane iciyom ama bikacgun sonra 2 3 cikicak hepsi ayni andami icilcek yoksa gub içinde mi 3 tane icilcek
Canım seninkini de 27 Kasım olarak.

kızlar moralim çok bozuldu o kadar ilaç o kadar yediğim içtiğim şeye rağmen 2 tane yumurta çıktı of yaa
canim uzulme bakarsin 3-4 gun sonra cogalmis..aslinda belkide daha fazla varda kucuk olanlari bazen goremeyebiliyorlar...mesela ben 5 gun once gittigimde 6 tane saymisti dun 9 dedi eger bir yanlislik yoksa...senin puregonun kacinci gunuydu bugun?opun ne zaman olucak?

canım ben gonalf ve menagon vuruluyorum bugün 5. gün opum belli değil daha perşembe gitcem bakıcak duruma göre konuşcaz

Aynen canım benim 8di 14 tane toplandi. Ne olur umudunu yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…