Valla canım seni üzmek istemem ama değerin düşük. İnşallah bir mucize gerçekleşir ne diyeyim. Rabbim için imkansız yok. Bu süreç uzun bir süreç. Ümidimizi kaybetmemeliyiz.sen yine de tekrarla testi 12.gunKizlar boyle olupta degeri 12.gun yukselen varmi nolur yardimci olun berbat haldeyim 0.100 cikti 10.gunum
Nasip kismet artik canim cok sagol..Valla canım seni üzmek istemem ama değerin düşük. İnşallah bir mucize gerçekleşir ne diyeyim. Rabbim için imkansız yok. Bu süreç uzun bir süreç. Ümidimizi kaybetmemeliyiz.sen yine de tekrarla testi 12.gun
İnş cnm yrn test yaptırıcam bakalım yazarım yine burda sonucuEvt canim aynen bnm doktorda oyle ddi. ikiye katlanirsa iki gunde bir, bi sorun olmaz ddi. bizde takipteyiz ins guzel sonuclar aliriz ve degerlerimiz ikiser ikiser katlanir senin, benim ve dnzderya nin.
Cok sevindim canım insallah değerlerimiz katlanır. Banada doktorum oyle söyledi ilk değerden sonra katlaması önemli dualarla bekleyelimCnm dun gece kesildi kanama bugun doktora gittim iğne verdi oldum değerin pozitif inş yrn ikiye katlar stres yapma dedi 9. Gune gore iyi dedi değer stres yapma sakın dedi
Insallah yükselir canım dualarımız senınleKizlar boyle olupta degeri 12.gun yukselen varmi nolur yardimci olun berbat haldeyim 0.100 cikti 10.gunum
Selam kızlar,
Elimden geldiği kadar listeyi hazırladım.
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846
Canım ınş. Güzel haberini duyarız en kısa zamanda dualarimiz bütün sonuç bekleyenlerleBenim test tarihim 4 kasim.
Canım ınş. Güzel haberini duyarız en kısa zamanda dualarimiz bütün sonuç bekleyenlerle
Benim transferim kısmet ise en geç cuma günü olacak canım
Canım seninkini de 27 Kasım olarak.Ben varim estrofem e basladim kismetse bir aksilik olmaz ise 15 kasimda transferim olacak bide bisi sorcam şimdi bu ilac 1 tane iciyom ama bikacgun sonra 2 3 cikicak hepsi ayni andami icilcek yoksa gub içinde mi 3 tane icilcek
Canım ınş. Güzel haberini duyarız en kısa zamanda dualarimiz bütün sonuç bekleyenlerle
güzel sonuçlarını bekliyoruz canımAllah yardımcın olsunEet zaynepcigim yarın test günüm bugün biraz kötü hissediyorum umarım iyi olur hepimiz için
canim uzulme bakarsin 3-4 gun sonra cogalmis..aslinda belkide daha fazla varda kucuk olanlari bazen goremeyebiliyorlar...mesela ben 5 gun once gittigimde 6 tane saymisti dun 9 dedi eger bir yanlislik yoksa...senin puregonun kacinci gunuydu bugun?opun ne zaman olucak?kızlar moralim çok bozuldu o kadar ilaç o kadar yediğim içtiğim şeye rağmen 2 tane yumurta çıktı of yaa
canim uzulme bakarsin 3-4 gun sonra cogalmis..aslinda belkide daha fazla varda kucuk olanlari bazen goremeyebiliyorlar...mesela ben 5 gun once gittigimde 6 tane saymisti dun 9 dedi eger bir yanlislik yoksa...senin puregonun kacinci gunuydu bugun?opun ne zaman olucak?
Aynen canım benim 8di 14 tane toplandi. Ne olur umudunu yitirme.canim uzulme bakarsin 3-4 gun sonra cogalmis..aslinda belkide daha fazla varda kucuk olanlari bazen goremeyebiliyorlar...mesela ben 5 gun once gittigimde 6 tane saymisti dun 9 dedi eger bir yanlislik yoksa...senin puregonun kacinci gunuydu bugun?opun ne zaman olucak?
Kaç yasindasiin canmkızlar moralim çok bozuldu o kadar ilaç o kadar yediğim içtiğim şeye rağmen 2 tane yumurta çıktı of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?