Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım ben gonalf ve menagon vuruluyorum bugün 5. gün opum belli değil daha perşembe gitcem bakıcak duruma göre konuşcaz
tamam iste canim benimde ignemin 5. gununde 3 yumurta eksik cikmisti bence seninde oyle...hem uzulme burda yakin bir arkadasimin her seferinde tek bir yumurtasi olmasina ragmen pes etmedi ve o tek yumurtadan iki evlat sahibi oldu biri birkac yas daha buyuk tabi ikiz degil

Kaç yasindasiin canm

27 yaşındayım canım

bakalım perşembe günü ne çıkcak.. sağolun kızlar Allah razı olsun..

Kizlar kimler kan testinden once evde idrar testi yapmisti?

merhaba arkadaşlar hep yazılarınızı okuyorum... ben bugün doktordan geliyorum 10 tane yumurtam oluşmuş adetin 8. günündeyim daha opu olmadı ama çok korkuyorum opuda ağrı olurmu diye ( ilk tüp bebek denemem inşallah çektiğime değer hergün iki iğne yapıyorum kendime ama olabilir ümüdi ile mutlu oluyorum en azından çaresi var şimdilik Allah kısmet eder inşallah hepimize...

Kizlar aranizda opu gunu nezle olan varmi?dunden beri hapsiriyorum bu sabahta burnum tikanmis olarak uyandim ,simdide burnum akiyor biraz..Opuya genel anestezili giricektim ne olucak simdi uyutamazlar eger burnum tikanirsa nefes alamam cunku...O sekilde lokal anestezi yapilirmi peki bilgisi olan varmi? lokali hic istemiyordum ama boyle giderse mecbur kalicam gibi

canim anestezili olacagi icin agri hissetmiyorsun...ben genel anesteziyle girdim hep.opuya seninki lokalmi genelmi olacak?

[Qelyacicegi, post: 37502733, member: 629575"]Hayirli olsun cnm. Yakinda Senide burda tebrik ederiz ins hamis haberinle[/QUOTE]
Ayhhh insallah canm cok mutlyum biraz agrim var azicikta kanamam [/QUOTE]
Olur o kadar cnm. asil heyecan transferden sonra basliyor. Heyecani en guzel sekilde yasa bence[/QUOTE]
İnsallah canm az once ardlar hastaneden gayet iyi gttigni yarn bolunmeye baslycklarni soyledler cokkk mutluyum

canim anestezili olacagi icin agri hissetmiyorsun...ben genel anesteziyle girdim hep.opuya seninki lokalmi genelmi olacak?
hiç sormadım ama anestezi yapılacak dedi duktorum az ağrı hissedersin dedi ama korkuyorum inşallah hiç bir sey hissetmem:) sen ne zaman yaptırıyorsun belli mi tarih yada yaptırdın mı?

Anestezi oluyorsun canım. Hiçbir şey duymuyorsun çıkınca hafif ağrıların olabilir.

Merhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleri Rabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
Senin ilk Tup bebek miydi canm hayrli olsn bende ikiz istyrm icim kpir kipr insallah rabbim gonlumzdekini versn bnm transfer olmadi daha dun opu oldm

hiç sormadım ama anestezi yapılacak dedi duktorum az ağrı hissedersin dedi ama korkuyorum inşallah hiç bir sey hissetmem:) sen ne zaman yaptırıyorsun belli mi tarih yada yaptırdın mı?
canim bu benim 3. opum olacak digerleri genel anestezili oldugu icin hicbisey hissetmedim bence sende hissetmezsin islem sirasinda..cok yumurtasi olanlar biraz agri hissedebiliyormus yumurtalar toplandiktan sonra..ama genelde agri hissetmiyor cogu arkadas...benimde persembe gunu opum olacak yeniden insallah...

Kizlar yokmu bana cevap verecek kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…