İns canım allah yar ve yardımcınız olsunarkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.11 taneymiş.sonuç inşallah güzel olur
tamam iste canim benimde ignemin 5. gununde 3 yumurta eksik cikmisti bence seninde oyle...hem uzulme burda yakin bir arkadasimin her seferinde tek bir yumurtasi olmasina ragmen pes etmedi ve o tek yumurtadan iki evlat sahibi oldu biri birkac yas daha buyuk tabi ikiz degilcanım ben gonalf ve menagon vuruluyorum bugün 5. gün opum belli değil daha perşembe gitcem bakıcak duruma göre konuşcaz
gayet guzel canim ..bende keske benimde 10 tane toplansa en az diyorum bakalim persembe belli olucak benimde...arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.11 taneymiş.sonuç inşallah güzel olur
Kaç yasindasiin canm
tamam iste canim benimde ignemin 5. gununde 3 yumurta eksik cikmisti bence seninde oyle...hem uzulme burda yakin bir arkadasimin her seferinde tek bir yumurtasi olmasina ragmen pes etmedi ve o tek yumurtadan iki evlat sahibi oldu biri birkac yas daha buyuk tabi ikiz degil
arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.11 taneymiş.sonuç inşallah güzel olur
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canm27 yaşındayım canım
bakalım perşembe günü ne çıkcak.. sağolun kızlar Allah razı olsun..
canim anestezili olacagi icin agri hissetmiyorsun...ben genel anesteziyle girdim hep.opuya seninki lokalmi genelmi olacak?merhaba arkadaşlar hep yazılarınızı okuyorum... ben bugün doktordan geliyorum 10 tane yumurtam oluşmuş adetin 8. günündeyim daha opu olmadı ama çok korkuyorum opuda ağrı olurmu diye( ilk tüp bebek denemem inşallah çektiğime değer hergün iki iğne yapıyorum kendime ama olabilir ümüdi ile mutlu oluyorum en azından çaresi var şimdilik Allah kısmet eder inşallah hepimize...
hiç sormadım ama anestezi yapılacak dedi duktorum az ağrı hissedersin dedi ama korkuyorum inşallah hiç bir sey hissetmem:) sen ne zaman yaptırıyorsun belli mi tarih yada yaptırdın mı?canim anestezili olacagi icin agri hissetmiyorsun...ben genel anesteziyle girdim hep.opuya seninki lokalmi genelmi olacak?
Anestezi oluyorsun canım. Hiçbir şey duymuyorsun çıkınca hafif ağrıların olabilir.merhaba arkadaşlar hep yazılarınızı okuyorum... ben bugün doktordan geliyorum 10 tane yumurtam oluşmuş adetin 8. günündeyim daha opu olmadı ama çok korkuyorum opuda ağrı olurmu diye( ilk tüp bebek denemem inşallah çektiğime değer hergün iki iğne yapıyorum kendime ama olabilir ümüdi ile mutlu oluyorum en azından çaresi var şimdilik Allah kısmet eder inşallah hepimize...
Senin ilk Tup bebek miydi canm hayrli olsn bende ikiz istyrm icim kpir kipr insallah rabbim gonlumzdekini versn bnm transfer olmadi daha dun opu oldmMerhaba canlarım bugün kese görmeye gittik veeeeee ikizler geliyor teyzeleriRabbim bir isterken iki verdi,cok mutluyum inşallah sağ salim kucagima almak da nasip olur. Allahim hepinize nasip etsin inşallah
canim bu benim 3. opum olacak digerleri genel anestezili oldugu icin hicbisey hissetmedim bence sende hissetmezsin islem sirasinda..cok yumurtasi olanlar biraz agri hissedebiliyormus yumurtalar toplandiktan sonra..ama genelde agri hissetmiyor cogu arkadas...benimde persembe gunu opum olacak yeniden insallah...hiç sormadım ama anestezi yapılacak dedi duktorum az ağrı hissedersin dedi ama korkuyorum inşallah hiç bir sey hissetmem:) sen ne zaman yaptırıyorsun belli mi tarih yada yaptırdın mı?
çok teşekkür ederim canım :) içim en azından rahatladı inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın canım...Anestezi oluyorsun canım. Hiçbir şey duymuyorsun çıkınca hafif ağrıların olabilir.
Kizlar yokmu bana cevap verecek kimseKizlar aranizda opu gunu nezle olan varmi?dunden beri hapsiriyorum bu sabahta burnum tikanmis olarak uyandim ,simdide burnum akiyor biraz..Opuya genel anestezili giricektim ne olucak simdi uyutamazlar eger burnum tikanirsa nefes alamam cunku...O sekilde lokal anestezi yapilirmi peki bilgisi olan varmi? lokali hic istemiyordum ama boyle giderse mecbur kalicam gibi
Canım sen ne durumdasın. Ben de sakaryaliyim. Ama ıstanbul da oturuyorumSakar
sakaryada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?