- 24 Nisan 2014
- 548
- 692
- 358
Canım benim muayenelerde 3_4 yumurta falan görünüyordu.yumurta toplama gününde 7 tane toplandı.lütfen ümidini kesme.sonuçta Allah ol deyince olu veriyo. .moralini yüksek tut.ben büyüyüp çoğalacağına inanıyorum.senin opu günü güzel haberlerini alacağız bak gör :)canım ben gonalf ve menagon vuruluyorum bugün 5. gün opum belli değil daha perşembe gitcem bakıcak duruma göre konuşcaz
inşallah canım kontrollerden az çok anlarsın kaç tane olacağını.gayet guzel canim ..bende keske benimde 10 tane toplansa en az diyorum bakalim persembe belli olucak benimde...
hayirli olsun canim kacinci gun transferi oldu ve kac tane kondu?Kızlar benimde transferim bugün oldu eve geldim yarına evdeyim ertesi gün işe başlıcam dr başla gerek yok yatmaya dedi benimde rapor problem olacagı için işime geldi ama tedirginim yinede
Himm hemşerim benm bizde eurofertille görüştük tahlillerin üstünden 2 yıl geçmişti onları yaptiricaz esimede randevu aldım sperm testi yapıp rapor için zorlayacak bnde amh falan onları yaptiricam aralık adetiyle baslicaz büyük ihtimalle tedaviye bakalımCanım sen ne durumdasın. Ben de sakaryaliyim. Ama ıstanbul da oturuyorum
Ya ben opu işlemi sırasında değilde Laparoskopi sırasında griptim geniz akıntısı da vardı.3 saat sürdü ve genel anestezi yaptılar.opu da yaparlar gibi geliyo banaanlasilan bana kimse cevap vermeyecek
Zaten havayı ağızdan veriyorlar diye biliyorumYa ben opu işlemi sırasında değilde Laparoskopi sırasında griptim geniz akıntısı da vardı.3 saat sürdü ve genel anestezi yaptılar.opu da yaparlar gibi geliyo bana
canim cok sagol..peki burnun tikaniyormuydu ?yani genel anestezide insan kendinde olmuyorya agzimi acip nefes almayida dusunemem onun telasina dustum simdi...Ya ben opu işlemi sırasında değilde Laparoskopi sırasında griptim geniz akıntısı da vardı.3 saat sürdü ve genel anestezi yaptılar.opu da yaparlar gibi geliyo bana
canim cok sagol..peki burnun tikaniyormuydu ?yani genel anestezide insan kendinde olmuyorya agzimi acip nefes almayida dusunemem onun telasina dustum
Canım benim muayenelerde 3_4 yumurta falan görünüyordu.yumurta toplama gününde 7 tane toplandı.lütfen ümidini kesme.sonuçta Allah ol deyince olu veriyo. .moralini yüksek tut.ben büyüyüp çoğalacağına inanıyorum.senin opu günü güzel haberlerini alacağız bak gör :)
Selam kızlar,
Elimden geldiği kadar listeyi hazırladım.
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846
canım benim 3. gün embriyosu dondurulmuş 2 tane transfer edildi 3. denememhayirli olsun canim kacinci gun transferi oldu ve kac tane kondu?
canim sakin umutsuz olma bak benim bile 10. denemem olmasina ragmen umutsuz degilim..bu arada tek bir dondurulmus 3. embryosuyla anne oldum ben :) oglum simdi 5 yasindacanım benim 3. gün embriyosu dondurulmuş 2 tane transfer edildi 3. denemem
benide eklmelsinnnSelam kızlar,
Elimden geldiği kadar listeyi hazırladım.
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846
Sağol canim bizim 2 . denememiz di. İnş senin de gönlüne göre verir Allah. Transferin ne zaman , hemen olacsk mi bekleyecek misin yoksa? İnş güzel güzel embriyolarin olur :)Senin ilk Tup bebek miydi canm hayrli olsn bende ikiz istyrm icim kpir kipr insallah rabbim gonlumzdekini versn bnm transfer olmadi daha dun opu oldm
Canim hiçbir bilgim yok keşke yardimci olabilsemKizlar yokmu bana cevap verecek kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?