Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım ben gonalf ve menagon vuruluyorum bugün 5. gün opum belli değil daha perşembe gitcem bakıcak duruma göre konuşcaz
Canım benim muayenelerde 3_4 yumurta falan görünüyordu.yumurta toplama gününde 7 tane toplandı.lütfen ümidini kesme.sonuçta Allah ol deyince olu veriyo. .moralini yüksek tut.ben büyüyüp çoğalacağına inanıyorum.senin opu günü güzel haberlerini alacağız bak gör :)

Kızlar benimde transferim bugün oldu eve geldim yarına evdeyim ertesi gün işe başlıcam dr başla gerek yok yatmaya dedi benimde rapor problem olacagı için işime geldi ama tedirginim yinede
hayirli olsun canim kacinci gun transferi oldu ve kac tane kondu?

Canım sen ne durumdasın. Ben de sakaryaliyim. Ama ıstanbul da oturuyorum
Himm hemşerim benm bizde eurofertille görüştük tahlillerin üstünden 2 yıl geçmişti onları yaptiricaz esimede randevu aldım sperm testi yapıp rapor için zorlayacak bnde amh falan onları yaptiricam aralık adetiyle baslicaz büyük ihtimalle tedaviye bakalım

Ya ben opu işlemi sırasında değilde Laparoskopi sırasında griptim geniz akıntısı da vardı.3 saat sürdü ve genel anestezi yaptılar.opu da yaparlar gibi geliyo bana
canim cok sagol..peki burnun tikaniyormuydu ?yani genel anestezide insan kendinde olmuyorya agzimi acip nefes almayida dusunemem onun telasina dustum simdi...

merhaba kızlar pozitf sonuç alan arkadaşları tebrik ederim C candanote canım inan ki sorunun cevabını bilmiyorum ama nefesaçıcı sprey kullanırsa opuya gitmeden önce sorun olmaz gibi geliyor. lokal anesteziyi tavsiye etmem ben çok korkuyorum ondan. S Secilk benimde sonuç tarihimi 13 kasım yazabilirmisin gerçi ben 12 kasımda yaparım testi ama sevcanf canım onu doktorun söylemedimi ben ilk günden itibaren hep günde 4 tane içtim onlarıda 2*2 yani sabah 2 akşam 2 içtim eğer birşey söylemediyse sabah öğlen akşam içersin

Canım çok tıkanık değildi az da olsa nefes alıyordum.bence sen bol limon ve maden suyu karıştır içine yarım çay kaşığı tuz at ve iç .gribe çok iyi geliyo..zaten anestezi yi verirken konuşturuyorlar ki bayıldığında ağzın açık kalsın:)

sağol canım inş. dediğin gibi olurda çoğalırlar ..

bu arada kızlar bugun teyzem aradı 1 elmaya 7 kişi İbrahim suresini okut ye dedi ama okumayı bilen kişiler sırayla alıp okicaklar varsa tanıdınız komşunuz falan sizde yaptırın belki muharrem ayında vesile olur hepimize

Kızlar mutlu haberleri okudukça daha bi ümitlendim. Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin. Bende sanırım 12. Güne kadar bekleyemicem. Bugün transfer dahil 7. Günüm.
Selam kızlar,
Elimden geldiği kadar listeyi hazırladım.
Eğer transfer bekleyen ve test tarihi belli olan varsa yazsın, listeyi revize edeyim.
Eki Görüntüle 1284846

Sonuç tarihim 02 Kasım. Daha 5 gün var

Senin ilk Tup bebek miydi canm hayrli olsn bende ikiz istyrm icim kpir kipr insallah rabbim gonlumzdekini versn bnm transfer olmadi daha dun opu oldm
Sağol canim bizim 2 . denememiz di. İnş senin de gönlüne göre verir Allah. Transferin ne zaman , hemen olacsk mi bekleyecek misin yoksa? İnş güzel güzel embriyolarin olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…