Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar benimde transferim bugün oldu eve geldim yarına evdeyim ertesi gün işe başlıcam dr başla gerek yok yatmaya dedi benimde rapor problem olacagı için işime geldi ama tedirginim yinede
Hayırlı olsun canim transferin inş Rabbim Emeklerinin karşılığını verir. İlk 3 gün dikkat etmek gerekiyor haftasonun tatilse yeterli bence

Hayırlı olsun canm sorununuz neydi peki bn ilkkez denicem de ilk denemede kalan varmı ki

Hayırlı olsun canim transferin inş Rabbim Emeklerinin karşılığını verir. İlk 3 gün dikkat etmek gerekiyor haftasonun tatilse yeterli bence
cumartesi pazar tatil ama pers ve cuma calşcam artık dikkat edicem .Allah isteyen bekleyen herkese nasip ede inşllh.Senin nasıl gidior başladımı hamilelik belirtileri

Hayırlı olsun canim hoşgeldin. Çok güzel bi hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de dün gördüm Keselerimi, cok guzellerdi, insan o zaman inanıyo hamile olduguna:)

@ragirl @merve10er tebrik ederim kızlar çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. @acelyacicegi canım çok sevindim değerinin artmasına, daha da artacak. Allahim hepinize hayırlı hamilelik ler nasip etsin.
ayy ne gusel ne mutlu sana canımmm :) darısı bızlere inş.... ıkı tane embrıo mu yerleştırıldı dondurulmuşl galıba sanırsaam

Hayirli olsun canim. Kac gun dinlendin?

tebrıkler cnmm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsiin .... bende transfer ıcın beklıroum ıns. ananas bazıları faydalı bazıları zararlı dıor bılemedıımm :) dondurulmuş embrıo transferı mı ?

cumartesi pazar tatil ama pers ve cuma calşcam artık dikkat edicem .Allah isteyen bekleyen herkese nasip ede inşllh.Senin nasıl gidior başladımı hamilelik belirtileri
Ayy yarın tatil olunca haftasonu sandım sen gene de dikkat et kendine. Başlamaz mi hiç benimkiler obur olacak maşallah çok aciktiriyolar beni. 2 saat yemesem kan şekerim dusuyo hemen ve sürekli uyutuyolar beni

Hayırlı olsun canm sorununuz neydi peki bn ilkkez denicem de ilk denemede kalan varmı ki
Rabbim nasip ettikten sonra ilkindede olur canım. Ben ilkini devlette ikinciyi özelde yaptırdım. Esimde biraz hız problemi bende kan pıhtılaşma si var suan bile iğne oluyorum gobekten

Ora s ini bilemem ama ben transferden oncede sonrada yedim iki tane ananas aldim.dilim dilim hergun yedimm.tabi fayda s i oldumu bilmiyorum.ben inanmistim

Hayırlı olsun canim hoşgeldin. Çok güzel bi hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de dün gördüm Keselerimi, cok guzellerdi, insan o zaman inanıyo hamile olduguna:)
senin iki tanemi kese benim iki emriyo kondu ama bilmiyorum.11 gun 142 15.gun 367 bilmiyorum artik sagli l i olsunda tek cift demiyorum artik.

Bu arada benim ikisinde de doldurulacak olmadı ilkinde 7 yumurta 5 döllenme 1 tane transfetikincide 14 yumurta 10 döllenme 2 transfer ama doldurulacak olmadi

canim cok sagol..peki burnun tikaniyormuydu ?yani genel anestezide insan kendinde olmuyorya agzimi acip nefes almayida dusunemem onun telasina dustum simdi...

Opu gunumdeyken bende de burun tikanikligi bogaz kasintisi vardi genel anestezi yapildi.sorun olmadi yani.bence vucut kendiliginden agzini aciyordur diye dusunuyorum.

Ora s ini bilemem ama ben transferden oncede sonrada yedim iki tane ananas aldim.dilim dilim hergun yedimm.tabi fayda s i oldumu bilmiyorum.ben inanmistim

Canim ben de transferden once baslamistim yemeye simdi de yiyorum hala.sen transferden sonra hergun mu yedin.bir dilim mi sadece.ve ne zamana kadar yedin.

Kızlar transferin 10. Gunu dun kanama olduğu için test yaptırdım 13 çıktı bugun doktor iğne yaptı bugunde kahverengi lekelenmem oldu iğneden sonra baya geldi kahverengi offf canım sıkkın yrn hersey belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…