Hayırlı olsun canim transferin inş Rabbim Emeklerinin karşılığını verir. İlk 3 gün dikkat etmek gerekiyor haftasonun tatilse yeterli benceKızlar benimde transferim bugün oldu eve geldim yarına evdeyim ertesi gün işe başlıcam dr başla gerek yok yatmaya dedi benimde rapor problem olacagı için işime geldi ama tedirginim yinede
canim sakin umutsuz olma bak benim bile 10. denemem olmasina ragmen umutsuz degilim..bu arada tek bir dondurulmus 3. embryosuyla anne oldum ben :) oglum simdi 5 yasinda[/
insallh oğluşuna kardeş gelir.Bizde anneliği tadarız canım hayırlısıyla
Hayırlı olsun canm sorununuz neydi peki bn ilkkez denicem de ilk denemede kalan varmı kiKızlar ddiğer topikteydim.orda kimseyle konuşamadim. Burası daha güzel. Bende ekimde ikinci tüp sonucum olumlu oldu.pazartesi keseyi görmeye gidiyoruz.darisi hepinizin başına bu arada ben transferden sonra ananas yedim bilginiz olsun.
cumartesi pazar tatil ama pers ve cuma calşcam artık dikkat edicem .Allah isteyen bekleyen herkese nasip ede inşllh.Senin nasıl gidior başladımı hamilelik belirtileriHayırlı olsun canim transferin inş Rabbim Emeklerinin karşılığını verir. İlk 3 gün dikkat etmek gerekiyor haftasonun tatilse yeterli bence
Hayırlı olsun canim hoşgeldin. Çok güzel bi hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de dün gördüm Keselerimi, cok guzellerdi, insan o zaman inanıyo hamile olduguna:)Kızlar ddiğer topikteydim.orda kimseyle konuşamadim. Burası daha güzel. Bende ekimde ikinci tüp sonucum olumlu oldu.pazartesi keseyi görmeye gidiyoruz.darisi hepinizin başına bu arada ben transferden sonra ananas yedim bilginiz olsun.
ayy ne gusel ne mutlu sana canımmm :) darısı bızlere inş.... ıkı tane embrıo mu yerleştırıldı dondurulmuşl galıba sanırsaam@ragirl @merve10er tebrik ederim kızlar çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. @acelyacicegi canım çok sevindim değerinin artmasına, daha da artacak. Allahim hepinize hayırlı hamilelik ler nasip etsin.
Hayirli olsun canim. Kac gun dinlendin?Kızlar ddiğer topikteydim.orda kimseyle konuşamadim. Burası daha güzel. Bende ekimde ikinci tüp sonucum olumlu oldu.pazartesi keseyi görmeye gidiyoruz.darisi hepinizin başına bu arada ben transferden sonra ananas yedim bilginiz olsun.
Kızlar ddiğer topikteydim.orda kimseyle konuşamadim. Burası daha güzel. Bende ekimde ikinci tüp sonucum olumlu oldu.pazartesi keseyi görmeye gidiyoruz.darisi hepinizin başına bu arada ben transferden sonra ananas yedim bilginiz olsun.
Ayy yarın tatil olunca haftasonu sandımcumartesi pazar tatil ama pers ve cuma calşcam artık dikkat edicem .Allah isteyen bekleyen herkese nasip ede inşllh.Senin nasıl gidior başladımı hamilelik belirtileri
ben iki hafta dinlendim. Yıllık iznimi bilerek bu zamana kadar almadım.pek is yapmadım. Genelde anneme gittim yemek falan yapmadım ilkinde hiç dikkat etmeyince bunda dikkat etmek istedimHayirli olsun canim. Kac gun dinlendin?
Rabbim nasip ettikten sonra ilkindede olur canım. Ben ilkini devlette ikinciyi özelde yaptırdım. Esimde biraz hız problemi bende kan pıhtılaşma si var suan bile iğne oluyorum gobektenHayırlı olsun canm sorununuz neydi peki bn ilkkez denicem de ilk denemede kalan varmı ki
Sağol canim darısı size inş Allah herkese nasip etsin. İki tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi:)ayy ne gusel ne mutlu sana canımmm :) darısı bızlere inş.... ıkı tane embrıo mu yerleştırıldı dondurulmuşl galıba sanırsaam
Ora s ini bilemem ama ben transferden oncede sonrada yedim iki tane ananas aldim.dilim dilim hergun yedimm.tabi fayda s i oldumu bilmiyorum.ben inanmistimtebrıkler cnmm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsiin .... bende transfer ıcın beklıroum ıns. ananas bazıları faydalı bazıları zararlı dıor bılemedıımm :) dondurulmuş embrıo transferı mı ?
senin iki tanemi kese benim iki emriyo kondu ama bilmiyorum.11 gun 142 15.gun 367 bilmiyorum artik sagli l i olsunda tek cift demiyorum artik.Hayırlı olsun canim hoşgeldin. Çok güzel bi hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben de dün gördüm Keselerimi, cok guzellerdi, insan o zaman inanıyo hamile olduguna:)
Ora s ini bilemem ama ben transferden oncede sonrada yedim iki tane ananas aldim.dilim dilim hergun yedimm.tabi fayda s i oldumu bilmiyorum.ben inanmistim
arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı.11 taneymiş.sonuç inşallah güzel olur
canim cok sagol..peki burnun tikaniyormuydu ?yani genel anestezide insan kendinde olmuyorya agzimi acip nefes almayida dusunemem onun telasina dustum simdi...
Ora s ini bilemem ama ben transferden oncede sonrada yedim iki tane ananas aldim.dilim dilim hergun yedimm.tabi fayda s i oldumu bilmiyorum.ben inanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?