canim ben iki tane ananas aldım transferde n bir gün önce başladım hergün birer dilim bitince ye kadar 1 hafta yedim sonra bıraktım.Canim ben de transferden once baslamistim yemeye simdi de yiyorum hala.sen transferden sonra hergun mu yedin.bir dilim mi sadece.ve ne zamana kadar yedin.
korkma canim ins yerlesme kanamasidir. yarin ikinci testini merakla bekliyorum. bnde test yapacam yarin. hakkimizda hayirlisi canim bnmKızlar transferin 10. Gunu dun kanama olduğu için test yaptırdım 13 çıktı bugun doktor iğne yaptı bugunde kahverengi lekelenmem oldu iğneden sonra baya geldi kahverengi offf canım sıkkın yrn hersey belli olcak
Açelya bu topikte aktifsin diğerinde cevap bile vermiyorsun.korkma canim ins yerlesme kanamasidir. yarin ikinci testini merakla bekliyorum. bnde test yapacam yarin. hakkimizda hayirlisi canim bnm
Anladımm canm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir bebisini kucağına alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim nasip ettikten sonra ilkindede olur canım. Ben ilkini devlette ikinciyi özelde yaptırdım. Esimde biraz hız problemi bende kan pıhtılaşma si var suan bile iğne oluyorum gobekten
çok sağol canım.evet ağrım var, kanamam oldu, bide şişkinliğim varHayirlisi olsun canim.insallah saglikli embriyolarin olur.belki hafif agrin ve kanaman da olabilir.11 tane olunca.yarina gecer.benimde oyle olmustu.
Hayırlısı canım inş pozitifler kat kat katlanır akşamustu gibi yaptırıyım diyorum testi inş olur Allahım nasip ederkorkma canim ins yerlesme kanamasidir. yarin ikinci testini merakla bekliyorum. bnde test yapacam yarin. hakkimizda hayirlisi canim bnm
İns. Değerin yükselir canım. Üzme kendini tamam miKızlar transferin 10. Gunu dun kanama olduğu için test yaptırdım 13 çıktı bugun doktor iğne yaptı bugunde kahverengi lekelenmem oldu iğneden sonra baya geldi kahverengi offf canım sıkkın yrn hersey belli olcak
Canım bize bir sağlıklı yumurta yetiyor biliyorsun senin 3 tane var ne guzelKızlar benim 8 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 3 ü döllenmiş yarın tekrar arayıp transfer gününü söliceklermiş 3 tane az mı ya
canim benimde ilk denememde 8 yumurtam toplanmis 3 u dollenmisti..klasik tup bebek yapilmisti ama bana ..doktor yaridan fazlasi dollenmedigi icin birdahaki sefere icsi (mikroenjeksiyon) yapilacak demisti..qma umitsizlige kapilma sakin benim ilk transferde 2 tane konulmustu olmadi teki dondurulmustu o tek kalan dondurulmus embryoda (3. gun embryosuydu) bana evlat oldu...simdi ikinci icin basladik bizde yine klasik tup bebekti ve toplanan 7 yumurtadan hic embryo elde edilemedi yikildik resmen 3 e bile raziydim...neyseki gecti bu hafta yeniden opum var insallah daha guzel olacak bu sefer..cunku mikroenjeksiyon yapilacak simdi...Kızlar benim 8 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 3 ü döllenmiş yarın tekrar arayıp transfer gününü söliceklermiş 3 tane az mı ya
Evet canim iki tane göründü , Benim degerim 12. Gun 600 lerdeydi. Benim de hiç ikiz olsun diye bi isteğim yoktu hep sağlıklı olsun diye dua ettim Ama Allah nasip etti. Senin için de hayırlısı olsunsenin iki tanemi kese benim iki emriyo kondu ama bilmiyorum.11 gun 142 15.gun 367 bilmiyorum artik sagli l i olsunda tek cift demiyorum artik.
canim benimde ilk denememde 8 yumurtam toplanmis 3 u dollenmisti..klasik tup bebek yapilmisti ama bana ..doktor yaridan fazlasi dollenmedigi icin birdahaki sefere icsi (mikroenjeksiyon) yapilacak demisti..qma umitsizlige kapilma sakin benim ilk transferde 2 tane konulmustu olmadi teki dondurulmustu o tek kalan dondurulmus embryoda (3. gun embryosuydu) bana evlat oldu...simdi ikinci icin basladik bizde yine klasik tup bebekti ve toplanan 7 yumurtadan hic embryo elde edilemedi yikildik resmen 3 e bile raziydim...neyseki gecti bu hafta yeniden opum var insallah daha guzel olacak bu sefer..cunku mikroenjeksiyon yapilacak simdi...
peki sana mikroenjeksiyonmu yapildi klasik ivf mi?
Inşallah canım ne kadar cıvıl cıvıl ve içten bir mesaj olmuş böyle :)Merhaba kızlar iyi akşamlar ya bugün işyetimde nete giremedim uzak kaldım sizden. Şimdi tek tek her sayfayı okudum ama tek tek cevap yazamıyorum:):) opusu olan transferi olan sonuç bekleyen bütün arkadaşlara hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim.herkes ikiz ikiz doğursun. Topiğimizin adı 2015 in sevimli bebişleri olsun inşallaahhh
:):)
Veriyordum cnm. ama sen yoktun. buraya gelmissin hosgeldin guzel anneAçelya bu topikte aktifsin diğerinde cevap bile vermiyorsun.
inş sonucunuz mutluu pozitif olur kıslaaar :) dua ılee...Zumrutline, akguvercin, devrim7779, nesteren85, parlak_meltem, emotion10, 131009 ve ozer3458 transferini olup tahlillerini bekleyen arkadaşlar bir de fluu arkadaşımız var. Dualarimiz sizinle. Sırasıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
canimmmm guzel dileklerin icin binlerce tskler.ins hayirlisiyla bizde.yavrularimiza kaavusuruzzZumrutline, akguvercin, devrim7779, nesteren85, parlak_meltem, emotion10, 131009 ve ozer3458 transferini olup tahlillerini bekleyen arkadaşlar bir de fluu arkadaşımız var. Dualarimiz sizinle. Sırasıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?