Valla canım hayırlı haberlerini alırız ınş. Kaçıncı günün yarinHerkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın benim için büyük gün malum düne kadar çok pozitifim ama belirti falan yok umudumu kaybettim sanki..her şeyin hayırlısı diyorum.. cok duygusalim şu aralar Allah yardımcımız olsun bu zor sınavı atlatalim inş. ..
Valla canım hayırlı haberlerini alırız ınş. Kaçıncı günün yarin
Cildiricam valla hergun Allah'a yalvarıyoruz hayırlı evlat icin öte yandan kadın dogum yapıp çocuğunu kesiyor ALLAHIM SEN ISLAH ET YARABBİM BİZİM YÜZÜMÜZE BAK DUALARIMIZI KABUL ET HAYİRSİZ İSE HAYIRLI EYLE VER YARABBİM.[/QUO
O haberi göz yaşlariyla izledim böyle insan olurmu..
İnşallah degerlerini COK iyi çıkacak hiç merak etme hep sessizce takip ediyorum sizi hepinizle gülüp hepinizle ağlıyorum hersey güzel devam edicek merak etme:)12. Günüm yarın
İnsallah guzel haberler verirsin canim..Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın benim için büyük gün malum düne kadar çok pozitifim ama belirti falan yok umudumu kaybettim sanki..her şeyin hayırlısı diyorum.. cok duygusalim şu aralar Allah yardımcımız olsun bu zor sınavı atlatalim inş. ..
Aynen arkadaşım icimm gidiyor sabrediyoruz tez zamnnda kavuştursun allahım hayırlısıyla insallahAh Zeynep avazım çıktığı kadar bağırasın var.burada yazılanları bebek haberlerini okudukça nasil mutlu oluyorum anlatamam.inanıyorum bende sende ve diğer arkadaslarımızda mutlu haber paylasicaz.
Allahım hakkında hayırlısıni versin insallah yüzünü guldurur arkadasimm cani gönülden dua ediyorum hepinizeHerkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın benim için büyük gün malum düne kadar çok pozitifim ama belirti falan yok umudumu kaybettim sanki..her şeyin hayırlısı diyorum.. cok duygusalim şu aralar Allah yardımcımız olsun bu zor sınavı atlatalim inş. ..
Yok canim duymadım onun için haftaya perşembe cagirdiayshn canim kalp atislarinida duydunmu minislerin? :)
İnşallah yarın güzel haberlerini duyarız canim, umutsuzlukk yok hersey güzel olacakHerkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın benim için büyük gün malum düne kadar çok pozitifim ama belirti falan yok umudumu kaybettim sanki..her şeyin hayırlısı diyorum.. cok duygusalim şu aralar Allah yardımcımız olsun bu zor sınavı atlatalim inş. ..
İnşallah ARKADASIM insallahhhhAynen arkadaşım icimm gidiyor sabrediyoruz tez zamnnda kavuştursun allahım hayırlısıyla insallah
Hayirli haberler insallahHerkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın benim için büyük gün malum düne kadar çok pozitifim ama belirti falan yok umudumu kaybettim sanki..her şeyin hayırlısı diyorum.. cok duygusalim şu aralar Allah yardımcımız olsun bu zor sınavı atlatalim inş. ..
Hayirli olur tedavin inss.Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar bende salı günü z.kamile gidip raporumu alıp inşallah ilaçlarımi yazdirip tedaviye basliyacagim
Güzel bir gün olur inşallah guzel haberler alırız inşallah bugün hamile adaylarından :)
Hayirli olur tedavin inss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?