Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın, bu sabah opum vardı. 22 yumurta toplanmış. Yarın döllenenler belli olacakmış. 1,5-2 ay sonra dondurulmuş transferi yapılacak.
Merhaba canım. Seni güvenç beyin hastasi olarak hatirliyorum. Insallah bu surec cabucak geçecek ve sen de guzel haberler verebileceksin :)

Herkese merhaba,
Bugun 15. Gunum ve doktorum istedigi gibi test yaptirdim ve sonucum 3671 cikti:) 11. Gun degerim 728 cikmisti. Insallah hayirlisiyla sonuna kadar hersey yolunda gider. Insallah Allah transfer sonucu bekleyen tedavide olan herkese bu sonuclari gosterir.

Maşallah canım. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin. Bu süreçte olan Arkadaşlara da böyle haberler vermeyi nasip etsin.

Günaydın, bu sabah opum vardı. 22 yumurta toplanmış. Yarın döllenenler belli olacakmış. 1,5-2 ay sonra dondurulmuş transferi yapılacak.
maşallah canım inşallah yarın sabah dahada mutlu oluruz güzel güzel sağlıklı embriyoların lur inşallah

maşallah kesin ikiz bunlar annesi hayırlı evlatların olur inşallah

Kızlar 11 yumurtam dollenmis. Bolunmeleri iyiymis. 5. Gun embriyosu transfer edilecek
Ctesi sabah transferim var. Salı da memleketime donecegim.
sabah sabah şu güzel haberlere bak süper canım inşallah annesine sıkı sıkı tutunur bebişin yada bebişlerin

canım hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin.
doktorun kimdi.bahçeçi fulyaya gidiyorsun diye hatırlıyorum.

gülşencim bende zk ya gideceğim kasımın ilk haftası adetle birlikte...şimdi nasıl bi yol izlicem neler istediler senden? raporun ne kadar sürede çıktı bana bilgi verirmisin lütfen?

Merhaba canım. Seni güvenç beyin hastasi olarak hatirliyorum. Insallah bu surec cabucak geçecek ve sen de guzel haberler verebileceksin :)
Merhaba, evet Güvenç Bey in hastasıyım. İnşallah ben de senin gibi güzel haberler alırım.

Lulinda nasıl geçti opun. çok sevindim ne güzel fazla fazla yumişin olmuş çok güzel.
sıra sıra bölünsünler de kavuşsunlar annesine :)
kendine dikkat et

İnşallah yarın güzel haberlerini duyarız canim, umutsuzlukk yok hersey güzel olacak

ayshn merhaba,

öncelikle hayırlı olsun bebişinle sağlıklı bir ömür dilerim.
sana bişi sorcam transferden sonra clexon iğne kullandın dimi?
sende kan pıhtılaşma sorunu varmıydı yoksa doktor tedbir amaçlımı kullandırdı.
bende bahçecde 2.tedavimi yapıcam kısmetse.
doktor kan pıhtılaşma testine gerek yok.biz zaten kan pıhtılaşması varmış gibi tedavi uyguluyoruz dedi.
benim bundan önceki denemem de doktor vermemişti.
merak ettim sanırım merkezlar arası uygulama değişebiliyor.

Lulinda nasıl geçti opun. çok sevindim ne güzel fazla fazla yumişin olmuş çok güzel.
sıra sıra bölünsünler de kavuşsunlar annesine :)
kendine dikkat et
Yarın belli olacak kaçı dölleneceği. Cumartesi günü de dondurulacaklarmış. Bu hafta iğne ilaç yok çok mutluyum. Tekrar yogaya başlayıp transfere kadar sağlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Bakalım, sıra sende:)

dnzderya sana bii sorcam tranfere kadar hangi ilaçları kullandın
cleax iğne kullandın mı?

gülşencim bende zk ya gideceğim kasımın ilk haftası adetle birlikte...şimdi nasıl bi yol izlicem neler istediler senden? raporun ne kadar sürede çıktı bana bilgi verirmisin lütfen?

Merhaba canım bende senin gibi ilk zamanlar hiç bilgim yoktu umarım aydınlatabilirim

1- ultrason ve kan tahlilini yaptır, eşinde kan verecek
2- rahim filmi icin radyolojiye git randevunu al rahim filmini çektirmene 3gun kala kullanman gereken ilaçlari soyleyecekler
3- ekg ve röntgen icin 15gun sonra tekrar gel diyecekler buarada eşinin Sperm testleri varsa urolojiye gidip göstersin onlarda tüp bebeğe uygundur yazısını verecekler eğer testleri yoksa hastanede enaz 3kez belli aralıklarda yaptırması lazım dr ona söyler
4- dahiliye psikiyatri genel cerrahilerde dolaşman için eline kagit veriyorlar gidip oralarda muayene oluyorsun sana birtakım sorular soracaklar mesela daha önce ameliyat oldun mu bir hastalık gecirdin mi sigara içiyor musun gibi aynı gün hepsini halledersin ben 15dk hallettim hatta randevu almadan gittim bankodaki bayanlardan sıra aldım sorun olmadı bu kagitla sağlık kuruluna gidiyorsun sana birinci raporu veriyor
5- smear ve idrar testi icin temizken adetli olmiyacaksin kadın doğumdan randevu alıyorsun bunuda halletikten sonra diğer evraklarla beraber her istenen için güzel bir dosya yap sonra evraklarin tamam olunca Konseye gidiyor konseyden çıkan evrakları sağlık kuruluna goturuyorsun asil heyet raporu işte bu enfazla 7-10gun arasında çıkıyor raporunu alıp doktoruna gidip ilaçlarını yazdiriyorsun

Bu evrakları toplaman yaklaşık 1,5 ayi buluyor gözün korkmasin ben detaylı anlattım sadece :)

ay canım allah razı olsun..kan verirken adetli mi olman lazım? bide eşimle beraber mi gitmem lazım acaba o gün_

bide idrar testi filan için şimdi gitsem ne olur ki? temizken yaptırmam gereken şeyleri yaptırsam bişey değişmez mi acaba?

ay canım allah razı olsun..kan verirken adetli mi olman lazım? bide eşimle beraber mi gitmem lazım acaba o gün_

Ilk gittiğin zaman adetinin 2 veya 3 günü olmasi gerekiyor alttan ultrasona gireceksin ayrica kanda vereceksin eşinde gelsin sende istenenler listesi olması lazım orada erkek için kan tahlili yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…