bide idrar testi filan için şimdi gitsem ne olur ki? temizken yaptırmam gereken şeyleri yaptırsam bişey değişmez mi acaba?
Allahım senden razı olsun canım hayırlı bebek nasib etsinSanmıyorum sorun olacağını istersen hastanenin tüp bebek servisine bir sor telefonu 0216 391 06 80 zeynep Kamil tup bebek numara bu olmasi lazim
Allahım senden razı olsun canım hayırlı bebek nasib etsin
Hade hayirli olsun simdiden arkadasim. guzel haberler gelKızlar 11 yumurtam dollenmis. Bolunmeleri iyiymis. 5. Gun embriyosu transfer edilecek
Ctesi sabah transferim var. Salı da memleketime donecegim.
Ins kaliteli birsuru yumurtalarin vardir canim iyi haberler getir bizeKizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
Rabbim yardimcin olsun. ins guzel haberlerle gelirsin. ve bu suru yumosun olmustur insallah. ve hepside guzel guzel dollenip 1.kalite embriyo olurlar allahin izniyle. Allahim senin icin "kun fe yekun"der ve olur insallah cnm.Kizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
canım dularım seninle inşallah bu kez yeteri kadar embriyon toplanır ve toplananların hepsi döllenir. peki birşey soracağım microenjeksiyondanda döllenme aynı sürelerdemi belli oluyor yani klasik ivf de 24 saat sonra arayıp söylüyorlar ya o zaman nasıl oluyor fikrin varmıKizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
Ben bu sabah atlattim, sira sen de . Kaliteli yumurtalarini labaratuara birak gel:)Kizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
mikrodadA 24 saat sonra ariyorlar canimcanım dularım seninle inşallah bu kez yeteri kadar embriyon toplanır ve toplananların hepsi döllenir. peki birşey soracağım microenjeksiyondanda döllenme aynı sürelerdemi belli oluyor yani klasik ivf de 24 saat sonra arayıp söylüyorlar ya o zaman nasıl oluyor fikrin varmıayy sanırım senden çok heyecanlandım ben daha önceki tedavinde diğer arkadaşınla sürekli tedavi sürecini paylaşıyordunuz ve bende sizin yazılarını okuyordum. senin tedavin iptal olduğunu okuyunca çok üzülmüştüm ama inşallah bu kez sağlıklı güzel embriyoların olur. bu arada yine 2. gün mü transfer olur? o zaman seninde cumartesi olacak hep beraber bekleyeceğiz bebişlerimizi ne kadar güzel
oo aynı gün olacak transferimiz:)Kızlar 11 yumurtam dollenmis. Bolunmeleri iyiymis. 5. Gun embriyosu transfer edilecek
Ctesi sabah transferim var. Salı da memleketime donecegim.
Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
kaçıncı gün embriyosuydu eğer 5. gün embriyosu ise kanda çıkma ihtimalivar ama 3. gün embriyosuysa şimdi baktırsanda negatif çıkabilir ve seni üzebilir.Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
5. Gun embriyosu canim.kaçıncı gün embriyosuydu eğer 5. gün embriyosu ise kanda çıkma ihtimalivar ama 3. gün embriyosuysa şimdi baktırsanda negatif çıkabilir ve seni üzebilir.
Beraber gun sayacagiz ne guzel.oo aynı gün olacak transferimiz:)
Canım benim cok guzel gecer insallah. Kalbini ferah tut. Dualarim seninle.Kizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
dediğim gibi o zaman bir %60 çıkar bugün yapsan ama beklesen senin için daha iyi olur şimdi düşük bir sonuç görürsen iki gün geçmez sonra.5. Gun embriyosu canim.
bende bende cumartesi transferim varBeraber gun sayacagiz ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?