Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
Rabbim yardimcin olsun. ins guzel haberlerle gelirsin. ve bu suru yumosun olmustur insallah. ve hepside guzel guzel dollenip 1.kalite embriyo olurlar allahin izniyle. Allahim senin icin "kun fe yekun"der ve olur insallah cnm.

Kizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
canım dularım seninle inşallah bu kez yeteri kadar embriyon toplanır ve toplananların hepsi döllenir. peki birşey soracağım microenjeksiyondanda döllenme aynı sürelerdemi belli oluyor yani klasik ivf de 24 saat sonra arayıp söylüyorlar ya o zaman nasıl oluyor fikrin varmı ayy sanırım senden çok heyecanlandım ben daha önceki tedavinde diğer arkadaşınla sürekli tedavi sürecini paylaşıyordunuz ve bende sizin yazılarını okuyordum. senin tedavin iptal olduğunu okuyunca çok üzülmüştüm ama inşallah bu kez sağlıklı güzel embriyoların olur. bu arada yine 2. gün mü transfer olur? o zaman seninde cumartesi olacak hep beraber bekleyeceğiz bebişlerimizi ne kadar güzel

İnşallahUOTE="candanote, post: 37524925, member: 352677"]Kizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...[/QUOTE]
İnşallah hersey güzel olacak rabbim yardimcin olsun

mikrodadA 24 saat sonra ariyorlar canim

Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??

Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??

Benim merkez opudan itibaren 2.hafta yaptir dedi.mesela benim ki 5.gun embriyosu 9 gun sonra test yap dediler.ve iki gune bir baktiracagim.bence yaptir.dusuk ciksa bile iki gun sonra zaten yaptiracaksin bir daha.

kaçıncı gün embriyosuydu eğer 5. gün embriyosu ise kanda çıkma ihtimalivar ama 3. gün embriyosuysa şimdi baktırsanda negatif çıkabilir ve seni üzebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…