Ben aldım kanda. Ama benim test günüm 12. Gündü ben bekliyecektim o gunu. Kanama olunca doktor yapmamı istedi testi. Bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim. Inşallah gönlüne göre olur.Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
Ama yarin 9. Gunun transfer gununu saymiyorsun.Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
İns. Canım sağlıklı yumurtaların olur ve güzelce dollenip annelerine tutunurlarKizlar yarin sabah 7 de hastaneye giris yapiyorum opu icin ne olur banada dua edin kaliteli yumurtalarim olsun, saglikli embryolarim olussun...
Ben aldım kanda. Ama benim test günüm 12. Gündü ben bekliyecektim o gunu. Kanama olunca doktor yapmamı istedi testi. Bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim. Inşallah gönlüne göre olur.
Ama yarin 9. Gunun transfer gununu saymiyorsun.
Bence bekle canım düşük çıkarsa boşuna uzulursunKizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
Ben de kullanıyorum clexane iğne. Pıhtılaşma testi yaptırmadim hiç. Bu gidisimde sordum doktora tamamen tedbir amaçlı dedi. Benim ilk denemede Olmayınca ikincide verdiler bu iğneyi.ayshn merhaba,
öncelikle hayırlı olsun bebişinle sağlıklı bir ömür dilerim.
sana bişi sorcam transferden sonra clexon iğne kullandın dimi?
sende kan pıhtılaşma sorunu varmıydı yoksa doktor tedbir amaçlımı kullandırdı.
bende bahçecde 2.tedavimi yapıcam kısmetse.
doktor kan pıhtılaşma testine gerek yok.biz zaten kan pıhtılaşması varmış gibi tedavi uyguluyoruz dedi.
benim bundan önceki denemem de doktor vermemişti.
merak ettim sanırım merkezlar arası uygulama değişebiliyor.
Ben de kullanıyorum clexane iğne. Pıhtılaşma testi yaptırmadim hiç. Bu gidisimde sordum doktora tamamen tedbir amaçlı dedi. Benim ilk denemede Olmayınca ikincide verdiler bu iğneyi.
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım. DualarimdasinKızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
canım dualrım seninle inşallah bebeklerin annesini bırakmayacaklar iyi düşün iyi olsun.Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Hayrli olsn cannmm inşallah bebeğin kucağında alirsn ... Başka neler yedin bnde yarn transfer olcam 3.gün embryosuKızlar ddiğer topikteydim.orda kimseyle konuşamadim. Burası daha güzel. Bende ekimde ikinci tüp sonucum olumlu oldu.pazartesi keseyi görmeye gidiyoruz.darisi hepinizin başına bu arada ben transferden sonra ananas yedim bilginiz olsun.
canimmm allh yardimcin olsun ve bebeklerin seninle kalsin inş. benim senin tum bekleyenler zorda darda olanlar icin dua ediyorum.allahim sen bizi yalniz birakma; ((Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Canım üzüldüm insallah önemli birşey değildir . Rabbim yavrularını sana bağişlasın.Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
benimde 3.gun emriyosu iki tane kondu.ben ananas i bir arkadaşımdan duydum bir farklı yediğim o var canım dinlendim bol bol pek is yapmadım sende bütün islerini bitir şimdiden cçamaşır ütü falan transfer sonrası pek is yapmaHayrli olsn cannmm inşallah bebeğin kucağında alirsn ... Başka neler yedin bnde yarn transfer olcam 3.gün embryosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?