Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
Ben aldım kanda. Ama benim test günüm 12. Gündü ben bekliyecektim o gunu. Kanama olunca doktor yapmamı istedi testi. Bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim. Inşallah gönlüne göre olur.

Ben aldım kanda. Ama benim test günüm 12. Gündü ben bekliyecektim o gunu. Kanama olunca doktor yapmamı istedi testi. Bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim. Inşallah gönlüne göre olur.
Ama yarin 9. Gunun transfer gununu saymiyorsun.

Bekleyemiyorum aklım sürekli testte. Birazdan gidip yaptırcam bakalım.

Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi

Ben de kullanıyorum clexane iğne. Pıhtılaşma testi yaptırmadim hiç. Bu gidisimde sordum doktora tamamen tedbir amaçlı dedi. Benim ilk denemede Olmayınca ikincide verdiler bu iğneyi.

Ben de kullanıyorum clexane iğne. Pıhtılaşma testi yaptırmadim hiç. Bu gidisimde sordum doktora tamamen tedbir amaçlı dedi. Benim ilk denemede Olmayınca ikincide verdiler bu iğneyi.

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

içini ferah tut bol bol dua et. Rabbim sana bağışlasın bebeklerini.kötüyü düşünme sakın..İnşallah birşey olmicak

Rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım. Dualarimdasin

Canim Rabbim bebeklerini sana bagislasin inşallah iyi düşün ve moralini bozma onlarida üzme lütfen biliyorsun onlar bizim hasretlerimiz güzel şeyler olsun bolbol dua et Rabbim bebeklerini hayırlı saglikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah

İnşallah ayshn, post515588, member: 611595"]Sağol canim bizim 2 . denememiz di. İnş senin de gönlüne göre verir Allah. Transferin ne zaman , hemen olacsk mi bekleyecek misin yoksa? İnş güzel güzel embriyolarin olur :)[/QUOTE]
İnsallah canm .. Az once aradlar 3.gun embryosu olucak yarn transferm vee cokk heycanlym neler yapmlym ne yemelyim bi tavsyen var mi

canım dualrım seninle inşallah bebeklerin annesini bırakmayacaklar iyi düşün iyi olsun.

Hayrli olsn cannmm inşallah bebeğin kucağında alirsn ... Başka neler yedin bnde yarn transfer olcam 3.gün embryosu

canimmm allh yardimcin olsun ve bebeklerin seninle kalsin inş. benim senin tum bekleyenler zorda darda olanlar icin dua ediyorum.allahim sen bizi yalniz birakma; ((

Canım üzüldüm insallah önemli birşey değildir . Rabbim yavrularını sana bağişlasın.

Canim Allah yardimcin olsun.bebeklerini sana bagislasin.nasil birsey bu insan tam sevinirken birsey cikiyor korkutan.Allahim sabir versin bizlere...

Hayrli olsn cannmm inşallah bebeğin kucağında alirsn ... Başka neler yedin bnde yarn transfer olcam 3.gün embryosu
benimde 3.gun emriyosu iki tane kondu.ben ananas i bir arkadaşımdan duydum bir farklı yediğim o var canım dinlendim bol bol pek is yapmadım sende bütün islerini bitir şimdiden cçamaşır ütü falan transfer sonrası pek is yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…