Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

dualarimiz seninle kuzum indallah bebislerin seninledir.

ayshn cok uzuldum canim ama kotu dusunme iyi dusun iyi olsun..Rabbiminde izniyle bebislerin dahada siki tutunacaklar sana insallah...

Rabbim yardimcin olsun. ins guzel haberlerle gelirsin. ve bu suru yumosun olmustur insallah. ve hepside guzel guzel dollenip 1.kalite embriyo olurlar allahin izniyle. Allahim senin icin "kun fe yekun"der ve olur insallah cnm.
Amin canim cok sagol..insallah "ol" der bu sefer Rabbim...

Kizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
ben transferle birlikte 10 gün erken gebelik testiyle yani diğerleri 3 4 lirayken 16 liraya aldım. Onda c ok silik gördüm. Ama sana birsey diyeyim ilk tüp bebek denememde gene görmüştüm çift çizgiyi ama kanda çıkmadı. Çok merak ettiysen yap çünkü insan son günlerdayanamiyor

canim bana ilk defa icsi uygulanacak o konuda pek bir bilgim yok...geen sefer hatirlarsan hic dollanma olmamisti belki icsi olsa yine 1-2 de olsa dollenirdi...bu ilk mikro denemem yani...
evet canim normalde 2. gun embryosu konacakti daha konusmadik doktorla ama hep oyle yapiliyor...yalniz bu sefer biraz farkli olacak galiba ...simdide onun derdine dustum neden dersen yarim opum var c.tesi transfer olacakti ama burda c.tesi bayram tatiliymis yabancilarin..e pazarda zaten hastanenin biyoloji bolumu kapali...yani bu durumda iki ihtimal var biri 4. yada 5. gun transferi digerini ise dusunmek dahi istemiyorum 1. gun transferi yarin belli olacak artik hersey...

Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Rabbim yardimcin olsun insallah olacak zamanini bekliyor canim

suan sana ne desem boş olduğunu biliyorum.kimsenin seni anlamadigini düşünüyorsun. Çünkü birinci negatif denememden sonra öyle olmuştum. Insanlar a açıklama yapmak beni o kadar yormustuki ikincide kimseye söylemedim tedaviye gittiğimi.rabbim öyle bir dayanma gücü veriyorki iki hafta sonra normal yaşamına dönüyorsun. Sende öyle olacaksın Rabbim sabrini veriyor çünkü. Ama pes etme çünkü ben burda okudum 10 denemesi ni yapanlar var.

Teselli edecek soz yok ama biz secilmis kadinlariz. En basindan bu ise kalktigimiz icin gucluyuz. Umarim cok daha fazla bekletmez Allahım seni. Tabiki uzeleceksin ama unutsuzluga kapilma lutfen. Bu kadar mu adelenin sonunda er gec gulecek yuzun.

Canım hayırlısı olsun senin içinde sıkma canını sakın inş opun iyi geçer çok yumurtan olur sağlıklı bana mikro yapıldı yani doktorum öle demişti ya az önce hastaneyle görüştüm 3. Gün transferi yapıcaklarmış yani yarın transferim var ve moralim bozuldu ben 5. Güne hazırlamıştım kendimi demekki gidişatları iyi değil inş dondurulur bi tanesi en azından ne bileyim moralim bozuldu ya

Canim abimlerin 11. denemeleri de negatif oldu.sonra yengemle abimin genetik uyumsuzluklari oldu soylendi.ikisi de farkli insanlardan yapabilirler biyolojik olarak ama birbirlerinden olmaz dendi.simdi guc ve sabir toplamayi bekliyorlar.kibrista yumurta donorunu dusunuyorlar.yillar once sorsalar belki de asla yapmam derlerdi.insanlar herseye alisiyor ve her zaman beterin beteri var canim.insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin.

Canım ya. Çok iyi anlıyorum seni. Ne diyeyim ümidimizi kaybetmemeliyiz. Dinlenip tekrar başlarsınız ve başka bir topikte güzel haberlerini alırız ınş. Dua etmeyi ihmal etme sakin. Ben hep dua edicem sana. Yalnız değilsin bak ne kadar kalabaligiz burada

canim karartma icini.allah nasip edecekse 2.gun 3 gun embriosu tutanda tutuyo.vakti zamani gelmisse olur cnm bnim.darlandirma.kendini.

evet biliyorum canım hatta bunu sana transfer günü söylemişlerdi diye hatırlıyorum. inşallah bu kez en az 5 embriyon olur en azından bu kezde olmazsa oğluşun gibi dondurulmuş embriyon olur oda sana evlat olur. 1. günü yapmazlar inşallah 5. gün olması şans arttıyor ama 5. güne bekletmekte risk bence tatil falan dinlemezler 2. gün yaparlar bilemedin 3. gün yaparlar gibi. inşallah herşey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…