merhaba cnm ben dün iğneler başladım hayırlısı ile 175 lik progen kullanıyorumMerhaba
Liste ektedir.
Allah razi olsun canim..ayni guzel dilekleri bende senin icin diliyorum Rabbimden...İns. Canım sağlıklı yumurtaların olur ve güzelce dollenip annelerine tutunurlar
dualarimiz seninle kuzum indallah bebislerin seninledir.Kızlar sabah yogun bir kanamayla uyandım yatak falan her yer battı. Doktorum proluton depo yaptırmayı söyledi yarın da ultrasona çağırdı. İğne için özel bi hastaneye gittik, doktor muayene de etti. Keselerin birini zor gördü ben ikiz deyince arayip buldu. Kesenin şekli çok bozukmus büyük ihtimal düşer dedi. Çok korkuyorum kızlar nolur dua edin. Kaybetmek istemiyorum bebeklerimi
Sagol canim Allah razi olsun bende sana duaciyim...Canım benim cok guzel gecer insallah. Kalbini ferah tut. Dualarim seninle.
sagol canim Allah razi olsun..seninde bebisin simsiki tutunsun sana insallah saglicakla al kucagina...Ins kaliteli birsuru yumurtalarin vardir canim iyi haberler getir bize
Amin canim cok sagol..insallah "ol" der bu sefer Rabbim...Rabbim yardimcin olsun. ins guzel haberlerle gelirsin. ve bu suru yumosun olmustur insallah. ve hepside guzel guzel dollenip 1.kalite embriyo olurlar allahin izniyle. Allahim senin icin "kun fe yekun"der ve olur insallah cnm.
ben transferle birlikte 10 gün erken gebelik testiyle yani diğerleri 3 4 lirayken 16 liraya aldım. Onda c ok silik gördüm. Ama sana birsey diyeyim ilk tüp bebek denememde gene görmüştüm çift çizgiyi ama kanda çıkmadı. Çok merak ettiysen yap çünkü insan son günlerdayanamiyorKizlar lutfen bana yardimci olun. Transferim gecen sali yapildi. Transfer dahil bugun 9. Gunum. İdrar yada kan testi yaptirsam belli olur mu? Aranizda 9. Gun sonuc alan var mi??
canim bana ilk defa icsi uygulanacak o konuda pek bir bilgim yok...geen sefer hatirlarsan hic dollanma olmamisti belki icsi olsa yine 1-2 de olsa dollenirdi...bu ilk mikro denemem yani...canım dularım seninle inşallah bu kez yeteri kadar embriyon toplanır ve toplananların hepsi döllenir. peki birşey soracağım microenjeksiyondanda döllenme aynı sürelerdemi belli oluyor yani klasik ivf de 24 saat sonra arayıp söylüyorlar ya o zaman nasıl oluyor fikrin varmıayy sanırım senden çok heyecanlandım ben daha önceki tedavinde diğer arkadaşınla sürekli tedavi sürecini paylaşıyordunuz ve bende sizin yazılarını okuyordum. senin tedavin iptal olduğunu okuyunca çok üzülmüştüm ama inşallah bu kez sağlıklı güzel embriyoların olur. bu arada yine 2. gün mü transfer olur? o zaman seninde cumartesi olacak hep beraber bekleyeceğiz bebişlerimizi ne kadar güzel
Rabbim yardimcin olsun insallah olacak zamanini bekliyor canimMhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Gittikce artiyoruz ne guzel :) Hepimizin guzel haberleri olur insallah.bende bende cumartesi transferim var
suan sana ne desem boş olduğunu biliyorum.kimsenin seni anlamadigini düşünüyorsun. Çünkü birinci negatif denememden sonra öyle olmuştum. Insanlar a açıklama yapmak beni o kadar yormustuki ikincide kimseye söylemedim tedaviye gittiğimi.rabbim öyle bir dayanma gücü veriyorki iki hafta sonra normal yaşamına dönüyorsun. Sende öyle olacaksın Rabbim sabrini veriyor çünkü. Ama pes etme çünkü ben burda okudum 10 denemesi ni yapanlar var.Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Teselli edecek soz yok ama biz secilmis kadinlariz. En basindan bu ise kalktigimiz icin gucluyuz. Umarim cok daha fazla bekletmez Allahım seni. Tabiki uzeleceksin ama unutsuzluga kapilma lutfen. Bu kadar mu adelenin sonunda er gec gulecek yuzun.Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım hayırlısı olsun senin içinde sıkma canını sakın inş opun iyi geçer çok yumurtan olur sağlıklı bana mikro yapıldı yani doktorum öle demişti ya az önce hastaneyle görüştüm 3. Gün transferi yapıcaklarmış yani yarın transferim var ve moralim bozuldu ben 5. Güne hazırlamıştım kendimi demekki gidişatları iyi değil inş dondurulur bi tanesi en azından ne bileyim moralim bozuldu yacanim benimde ilk denememde 8 yumurtam toplanmis 3 u dollenmisti..klasik tup bebek yapilmisti ama bana ..doktor yaridan fazlasi dollenmedigi icin birdahaki sefere icsi (mikroenjeksiyon) yapilacak demisti..qma umitsizlige kapilma sakin benim ilk transferde 2 tane konulmustu olmadi teki dondurulmustu o tek kalan dondurulmus embryoda (3. gun embryosuydu) bana evlat oldu...simdi ikinci icin basladik bizde yine klasik tup bebekti ve toplanan 7 yumurtadan hic embryo elde edilemedi yikildik resmen 3 e bile raziydim...neyseki gecti bu hafta yeniden opum var insallah daha guzel olacak bu sefer..cunku mikroenjeksiyon yapilacak simdi...
peki sana mikroenjeksiyonmu yapildi klasik ivf mi?
Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım ya. Çok iyi anlıyorum seni. Ne diyeyim ümidimizi kaybetmemeliyiz. Dinlenip tekrar başlarsınız ve başka bir topikte güzel haberlerini alırız ınş. Dua etmeyi ihmal etme sakin. Ben hep dua edicem sana. Yalnız değilsin bak ne kadar kalabaligiz buradaMhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canim karartma icini.allah nasip edecekse 2.gun 3 gun embriosu tutanda tutuyo.vakti zamani gelmisse olur cnm bnim.darlandirma.kendini.Canım hayırlısı olsun senin içinde sıkma canını sakın inş opun iyi geçer çok yumurtan olur sağlıklı bana mikro yapıldı yani doktorum öle demişti ya az önce hastaneyle görüştüm 3. Gün transferi yapıcaklarmış yani yarın transferim var ve moralim bozuldu ben 5. Güne hazırlamıştım kendimi demekki gidişatları iyi değil inş dondurulur bi tanesi en azından ne bileyim moralim bozuldu ya
evet biliyorum canım hatta bunu sana transfer günü söylemişlerdi diye hatırlıyorum. inşallah bu kez en az 5 embriyon olur en azından bu kezde olmazsa oğluşun gibi dondurulmuş embriyon olur oda sana evlat olur. 1. günü yapmazlar inşallah 5. gün olması şans arttıyor ama 5. güne bekletmekte risk bence tatil falan dinlemezler 2. gün yaparlar bilemedin 3. gün yaparlar gibi. inşallah herşey gönlünce olur.canim bana ilk defa icsi uygulanacak o konuda pek bir bilgim yok...geen sefer hatirlarsan hic dollanma olmamisti belki icsi olsa yine 1-2 de olsa dollenirdi...bu ilk mikro denemem yani...
evet canim normalde 2. gun embryosu konacakti daha konusmadik doktorla ama hep oyle yapiliyor...yalniz bu sefer biraz farkli olacak galiba ...simdide onun derdine dustumneden dersen yarim opum var c.tesi transfer olacakti ama burda c.tesi bayram tatiliymis yabancilarin..e pazarda zaten hastanenin biyoloji bolumu kapali...yani bu durumda iki ihtimal var biri 4. yada 5. gun transferi digerini ise dusunmek dahi istemiyorum 1. gun transferi yarin belli olacak artik hersey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?