Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

moralini bozma hic canim insallah bir degil daha fazla dondurulmusun olur..ama tek bir tanede olsa uzulme cunku benim tek bir 3. gun embryosuyla bir oglum oldu...unutma onemli olan kalitesi :) kaliteli olmadiktan sonra 10 tane dondurulsa neye yarar

canim 2. ve 3. gun yapanazlar iste malesef resmi tatilmis tup bebek bolumu kapaliymis yani ya 1. gun ya 5. ama bana seninde dedigin gibi riske atmayip 1. gun koyacaklar gibi geliyor eger biyle olursa pozitifin hayalini bile kurmuycam inan...bu arada evet canim gecen seferki transfere 3 saat kala arayip iptal oldu demislerdi ...

canım Rabbim sana sabır ve güç versin inşallah hiç beklemediğin bir anda meleğine kavuşursun.

peki canım şunu yapamıyormusunuz? yani senin böyle bir isteğin olmuyormu bu ay transfer olmasa 3. gün dondurulsa diyeceğim (sen az önce biyoloji bölümü pazar kapalı dedin olmaz herhalde) önümüzdeki adetinle dondurulmuş tedavisi başlasa ki tutunma şansı daha yüksek oluyor vücut dinlendiği için. keza oğlunda olduğu gibi. 1. gün yapmazlar yaa hiç yapıldığını duygun mu ?

Canım çok üzüldüm ama ne guzel tevekkülle teslim olmuşsun. Rabbim bu teslimiyetin sonucunu insallah tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip eder...

Sıkma canını canım. Hersey olacağına varır. Guzel düşün guzel olsun insallah

ayshn canım benim gönlünü ferah tut dualarım seninle Rabbim bebeklerini sana bağışlasın

10. denemesini yapan benim arkadasim ...yalniz 10. tup bebek degil canim 6 asilama yapildi bu aykide 4. tup bebek tedavim..ben hepsini birden sayarak 10. dedim yani :)

canim yurtdisindayiz biliyorsun hastanenin prosedurlerine uymak zorundayiz kabul ederlermi bilmem..biyoloji bolumude kapali o gun evet zaten rahim transfere cok uygunmus su an o yuzdende yapmazlar diye dusunuyorum...tek carem sanirim kabul ederlerse 5. gun transferi ama ondada risk var tabi embryo kalmazsa 5. gune esimle baya sorun olur cunku esim doktorlari dinleyelim 1. gun derse koyduralim dedi..yani sorun cikarsa beni suclar...

cycas canim okumustum 1-2 yerde 1. gun transferi yaptiran ama sonuclari yazmamislardi...olumsuzdu buyuk ihtimal...

anladım canım inşallah en hayırlısı olur hakkında yarın güzel bir gün olur inşallah hepimiz için..

"candanote, post: 37529055, member: 352677"]10. denemesini yapan benim arkadasim ...yalniz 10. tup bebek degil canim 6 asilama yapildi bu aykide 4. tup bebek tedavim..ben hepsini birden sayarak 10. dedim yani :)[/QUOTE]
Ne farkeder kuzum sonucta hepimiz mucadele veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…