moralini bozma hic canim insallah bir degil daha fazla dondurulmusun olur..ama tek bir tanede olsa uzulme cunku benim tek bir 3. gun embryosuyla bir oglum oldu...unutma onemli olan kalitesi :) kaliteli olmadiktan sonra 10 tane dondurulsa neye yararCanım hayırlısı olsun senin içinde sıkma canını sakın inş opun iyi geçer çok yumurtan olur sağlıklı bana mikro yapıldı yani doktorum öle demişti ya az önce hastaneyle görüştüm 3. Gün transferi yapıcaklarmış yani yarın transferim var ve moralim bozuldu ben 5. Güne hazırlamıştım kendimi demekki gidişatları iyi değil inş dondurulur bi tanesi en azından ne bileyim moralim bozuldu ya
canim 2. ve 3. gun yapanazlar iste malesef resmi tatilmis tup bebek bolumu kapaliymisevet biliyorum canım hatta bunu sana transfer günü söylemişlerdi diye hatırlıyorum. inşallah bu kez en az 5 embriyon olur en azından bu kezde olmazsa oğluşun gibi dondurulmuş embriyon olur oda sana evlat olur. 1. günü yapmazlar inşallah 5. gün olması şans arttıyor ama 5. güne bekletmekte risk bence tatil falan dinlemezler 2. gün yaparlar bilemedin 3. gün yaparlar gibi. inşallah herşey gönlünce olur.
canım Rabbim sana sabır ve güç versin inşallah hiç beklemediğin bir anda meleğine kavuşursun.Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
peki canım şunu yapamıyormusunuz? yani senin böyle bir isteğin olmuyormu bu ay transfer olmasa 3. gün dondurulsa diyeceğim (sen az önce biyoloji bölümü pazar kapalı dedin olmaz herhalde) önümüzdeki adetinle dondurulmuş tedavisi başlasa ki tutunma şansı daha yüksek oluyor vücut dinlendiği için. keza oğlunda olduğu gibi. 1. gün yapmazlar yaa hiç yapıldığını duygun mu ?canim 2. ve 3. gun yapanazlar iste malesef resmi tatilmis tup bebek bolumu kapaliymisyani ya 1. gun ya 5. ama bana seninde dedigin gibi riske atmayip 1. gun koyacaklar gibi geliyor eger biyle olursa pozitifin hayalini bile kurmuycam inan...bu arada evet canim gecen seferki transfere 3 saat kala arayip iptal oldu demislerdi ...
Canım çok üzüldüm ama ne guzel tevekkülle teslim olmuşsun. Rabbim bu teslimiyetin sonucunu insallah tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip eder...Mhb arkadaşlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. . Malesef Sonucum negatif arkadaşlar yine olmadı..Dr um 2 ay bekle dedi o bile anlam veremiyor bu şekilde olmasına. .Hep hayırlıysa olsun diye dua ettim hayırlısı boleymis diyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Sıkma canını canım. Hersey olacağına varır. Guzel düşün guzel olsun insallahcanim bana ilk defa icsi uygulanacak o konuda pek bir bilgim yok...geen sefer hatirlarsan hic dollanma olmamisti belki icsi olsa yine 1-2 de olsa dollenirdi...bu ilk mikro denemem yani...
evet canim normalde 2. gun embryosu konacakti daha konusmadik doktorla ama hep oyle yapiliyor...yalniz bu sefer biraz farkli olacak galiba ...simdide onun derdine dustumneden dersen yarim opum var c.tesi transfer olacakti ama burda c.tesi bayram tatiliymis yabancilarin..e pazarda zaten hastanenin biyoloji bolumu kapali...yani bu durumda iki ihtimal var biri 4. yada 5. gun transferi digerini ise dusunmek dahi istemiyorum 1. gun transferi yarin belli olacak artik hersey...
10. denemesini yapan benim arkadasim ...yalniz 10. tup bebek degil canim 6 asilama yapildi bu aykide 4. tup bebek tedavim..ben hepsini birden sayarak 10. dedim yani :)suan sana ne desem boş olduğunu biliyorum.kimsenin seni anlamadigini düşünüyorsun. Çünkü birinci negatif denememden sonra öyle olmuştum. Insanlar a açıklama yapmak beni o kadar yormustuki ikincide kimseye söylemedim tedaviye gittiğimi.rabbim öyle bir dayanma gücü veriyorki iki hafta sonra normal yaşamına dönüyorsun. Sende öyle olacaksın Rabbim sabrini veriyor çünkü. Ama pes etme çünkü ben burda okudum 10 denemesi ni yapanlar var.
insallah canim cik sagol.. guzel dusunmeye calisiyorum ama moralim bozuldu biraz...Sıkma canını canım. Hersey olacağına varır. Guzel düşün guzel olsun insallah
canim yurtdisindayiz biliyorsun hastanenin prosedurlerine uymak zorundayiz kabul ederlermi bilmem..biyoloji bolumude kapali o gun evetpeki canım şunu yapamıyormusunuz? yani senin böyle bir isteğin olmuyormu bu ay transfer olmasa 3. gün dondurulsa diyeceğim (sen az önce biyoloji bölümü pazar kapalı dedin olmaz herhalde) önümüzdeki adetinle dondurulmuş tedavisi başlasa ki tutunma şansı daha yüksek oluyor vücut dinlendiği için. keza oğlunda olduğu gibi. 1. gün yapmazlar yaa hiç yapıldığını duygun mu ?
anladım canım inşallah en hayırlısı olur hakkında yarın güzel bir gün olur inşallah hepimiz için..canim yurtdisindayiz biliyorsun hastanenin prosedurlerine uymak zorundayiz kabul ederlermi bilmem..biyoloji bolumude kapali o gun evetzaten rahim transfere cok uygunmus su an o yuzdende yapmazlar diye dusunuyorum...tek carem sanirim kabul ederlerse 5. gun transferi ama ondada risk var tabi embryo kalmazsa 5. gune esimle baya sorun olur cunku esim doktorlari dinleyelim 1. gun derse koyduralim dedi..yani sorun cikarsa beni suclar...
Yaptırdım sonuç bekliyorum cnm çok stresliyim sormafluuu Canım yaptın mi test
canim 71 cikti dememismiydin bugun? o baskasimiydi? ne zaman alicaksin sonucunu?Yaptırdım sonuç bekliyorum cnm çok stresliyim sorma
ocanim 71 cikti dememismiydin bugun? o baskasimiydi? ne zaman alicaksin sonucunu?
Testte kaç çıkması gerekiyor canım hamilelik olduğundacanim 71 cikti dememismiydin bugun? o baskasimiydi? ne zaman alicaksin sonucunu?
Insallah guzel haberler verirsin canımYaptırdım sonuç bekliyorum cnm çok stresliyim sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?